Отговори
# 30
Момичетааааа вижте какво си имам  EFP dance

Честито, миличка! След закъснение ли ти го показа или ...  newsm78 не успя да дочакаш закъснение!

# 31
Ех лелееее, казали са си хората, че лятото стават все тези хубави неща Simple Smile
White Dove тихичко честито  Hug
Дано само и на нас не ни се налага да чакаме до другото лято Simple Smile пфу...какъв съм песимист  Laughing

# 32

Дано само и на нас не ни се налага да чакаме до другото лято Simple Smile пфу...какъв съм песимист  Laughing

Ха-ха, дано!
А аз оптимистично ще кажа, че при нас пък иде лято, та знае ли се? Wink

# 33
WhiteDove, тихичко честито, милаааа!  Hug Hug Hug
Тея, честито на теб и останалите момичета с положителните тестчета!  Hug

И аз съм много щастлива, защото преди 5 минути от любопитство си разбутах кутията с Ову тестове и направих един - и е почти положителееееен!  EFP newsm68 newsm44 Втората черта е мноого малко по-бледа от първата!  newsm44 Ох, не бях виждала до сега - това ми е първата О след спирането на противозачатъчните - няма такова вълнение! (Не мога да си представя как ще съм след положителен бременен тест  Mr. Green - ще крещя, та целия свят да научи!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
П.П. Бременния тест ще направя на 10.09 и ще бъде кръвен - така сме се разбрали с доки Simple Smile

Приятен ден, милички!  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 22:09 от Affroditta

# 34
Афродита, мила, за момент помислих че си видяла положителен тест за бременност а не за О Simple Smile Миличката тя,  Hug
всяка една от нас преминава през какви ли не вълнения и после искаме да сме читави...ами, че то всичко си ни се отразява на организма, а и спокойно можем да завършим някой медицински университет с лекота, благодарение на форума и опита, който обменяме Simple Smile

# 35
Момичетааааа вижте какво си имам  EFP dance
Лелееееее, браво!!!

InataCh Желая ти едно хубаво австралийско лято Simple Smile Пълно със много готини летни изненади.
Буцигном, нали знаеш, че сега идва циганско лято. Още има големи шансове!!

# 36

InataCh Желая ти едно хубаво австралийско лято Simple Smile Пълно със много готини летни изненади.

Ха-хаааа, благодаря, ама аз и на една лятна изненада ще съм доволна, стига да е положителна! Simple Smile Че нещо такива многоплодни изненади много ме плащат!  Hug
Дано и при вас летните изненади продължават! Все още има време! Simple Smile Успех на всички!

# 37
Афродита - за сек и моят дъх спря ... а то било тест за О. Simple Smile
Как хубаво заваляха тестовеееете - това не се беше случвало скоро, по-скоро, откакто съм тук вече толкова време - над 1г и половина - не се е случвало тест след тест ..
ДАВАЙЙЙТЕ - СЛЕДВАЩИЯТ! Simple Smile Praynig

# 38
хихи да много странно как толкова положителни тестове се събрахме  Laughing
Благодаря ви момичета на всички   bouquet Още не мога да го асимилирам  Mr. Green
toito не съм чакала закъснение, днес ми беше датата на М  Wink Утре сутрин ще правя още един да видим дали няма да е малко по-наситена, въпреки че това не ме притеснява, важното е, че почти веднага се появи  Grinning

# 39
Лелеее момичета не съм ви чела днес и какво да видя като влизам  #Crazy Дъжд от  EFP EFP EFP
 WhiteDove , Тeɣa Честити ви две черитички момичетаа  Hug Hug Пожелавам ви леко бременеене и дано скоро и ние изпитаме вашите вълнения Simple Smile Аз днес успях да си запиша час за преглед при док. Табакова и се надявам вече тя да ни насочи какво да правим от тук нататък.

ПП: Ох от много вълнения забравих да благодаря на Люба за новата ни прекрасна темичка  Hug Благодаря ти мила и нека да ние на късмет  Hug

# 40
  • София
WhiteDove, честито!!!!   bouquet  bouquet

# 41
  • Монтана
Здравейте от мен мацките  Hug
Teya честито миличка.Много се радвам за теб.
Аз още нямам гости.Днес БТ се вдигна малко. 36,9 беше сутринта. Наболява ме корема, но нищо...До петък няма ли лели, стринки и прочие на гости, заминавам на чичо доктор.

# 42
WhiteDove честито миличка!  Hug Hug Hug
Афродита и аз помислих, че е пол. за бременност  Heart Eyes, дано скоро и за това да ни се похвалиш тук!
Колко много хубави тестчета, чакаме и другите  baby_neutral
ПритиКити, благодаря за прашеца, вероятно сега вълнението ти дали ще е момиченци или момченце също е голямо, вероятно се заглеждаш ту по роклички, след това отправяш поглед към камиончетата  Grinning

# 43
  • Монтана
WhiteDove, и ти ли бе мила?! Леле извинявай чак сега видях  Hug Честитооооо.....
Хайде и Тоито да ме зарадва след някой др ден Стискам ти силно палчета миличка, ама мн силно

# 44
White Dove, честито! Прекрасна новина! Лека бременност! Hug
Побързах да те добавя на първата страница и да коригирам Списъчето ни от 8 на 9! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт