Отговори
# 600
Здравейте и от мен! И аз ще се оплача, за съжаление. Днес ми дойде, но това не е изненада за мен! Вече официално съм с диагноза Хашимото и от днес започнах лечение с л-тироксин
Естлар, моля те недей така да се навиваш за такива диагнози, въпреки, че и аз понякога я мисля тая ендометриоза, заради болезнения ми цикъл и отскоро болки в областта на яйчниците, които никой не ми казва на какво се дължат!

Ниана,следващия цикъл, аз се разбрах за фоликулометрия с гинеколога, за да спра да се чудя и аз имам ли О.или не. Защо не видиш и ти, поне да спрем да гадаем?

Буци,и аз изпитвам същото, но трябва да се стегнем и да повярваме, че ще успеем и ние.
Тоито, благодаря, че винаги вдъхваш кураж! Hug
Ленивик, и ти също! Hug

# 601
И аз ще се запиша Simple Smile

# 602
Никой за нищо да не се отчайва! Само главите нагоре и напред. Естлар, Буцигном, тоито, Ниана, рости - извинявам се ако пропускам някой - следя ви и мисля положително за всички вас. Люба - честито, каква прекрасна новина, наистина ме зарадва. Дай Боже още много такива хубави новини сред нас.

Аз вече поне забелязвам, че кървенето при мен след спонтанния аборт започва да спира. Много е хубаво, че всичко си мина по естествен път (доколкото има нещо хубава в цялата ситуация). Според моите лекари, от физиологична гледна точка може да се почват опитите буквално веднага след като изчакам един месечен цикъл да ми дойде нормално. Аз съм решила да използвам това време и да сваля някой друг килограм, да си правя хубава здравословна диета и фитнес, да си оправя две пломби които иначе щяха да чакат не знам още колко време и да се опитвам да гледам напред. Мъката и болката по загубата са наистина огромни и знам, че тук всички ще се съгласите, че дори нещо което за много хора да е едва ли не пренебрежимо ("е, ще имате друга бременност", "това е за по-добро" и т.н.) реално си е истинска, реална трагедия за едно семейство. Единият ни вариант е сега да затъна в черна дупка, лоши мисли и т.н., а другия да се опитам бавно и плавно да се изтласкам. Избирам второто!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 20:45 от elenna

# 603
Браво, елена, истински ти се възхищавам.  Hug Сега най-много имате нужда да се подкрепяте с мъжа ти и да прекарвате време заедно.
Буци, права си, че си ги градя сценариите, ама и в докторската глава минаваха същите, поне за рестарта, защото на два пъти попита ако зацапването беше цикъл, кой ден щеше да ми е и си отбеляза нещо. Така че има някаква логика в това с рестарта. За ЕнДО хич не се и натискам, да ти кажа, моля се да не е това, че там борбата е жестока съм чувала. Просто страховете ми говорят. По-вероятното е яйчникът да е някакъв недоразвит с моето ниско тегло и келяви гени. Но работи ли единият има шанс да се забременее, аз съм зачената така, казвала съм, така че ще ловим яйца тази вечер. smile3521

# 604
Eйприл, добре дошла сред нас! Късмет!

# 605
  • планетата Земя
Добро утро

Фло,дано да не дойде лелището
Estlar ,това че имаш фоликул е супер.А теорията за двете овулации и рестарта ми звучи правдоподобна на мен
Niana ,на мен също ми се струва крайно веднага инсеминация.Този месец може да си нямала О,но другия не се знае.Направи фоликуметрия няколко месеца,за да се види
rossti08 ,важното е,че ще се лекуваш.Бъди търпелива
elenna ,поздравявам те за силния ти дух  Hug
Eйприл,добре дошла и да не се задържаш дълго тук

Аз си чакам роднината  fight   

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 07:58 от Milena___

# 606
Здравейте, сладурки  Hug Hug Hug
Как сте?
Ние официално сме с розови гащи  stork-girl  Heart Eyes  ММ след ФМ беше в нещо като транс и само повтаряше: "Ще си имам принцеса"  Joy Joy Joy  Много беше сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я да ви понаръся 1 хубаво с розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

elenna много съжалявам за случилото се! Евала за силния ти дух  Hug Дано скоро да ни зарадваш пак с  EFP

Честито на всички, видели 2-те чертички и успех на НЕчакащите роднината  Hug

Много ви гушкам всички  Hug Hug Hug

Успешен бебиправещ ден   luvbed fertilization

# 607
Добро утро и от мен и желая на всички повече настроение, отпимизъм, обич ииии хубави моменти  Hug.
Днес съм под напрежение, в 12.30 съм на фетална ехокардиография, за да се прегледат сърцата на бебоците ииии съм адски спечена. Ако всичко е наред, ще мога да се поуспокоя и да се кротна, чеее не знам защо не спирам да се филмирам. Още е рано, ама все си мисля, че трябваше вече да ги усещам активно, ама не - имам някакви усещания, но не мога да определя какви са. Доктора миналата седмица уж каза, че всичко е наред и ще започна да ги усещам след 2-3 седмици, ама пусто нетърпение откачам.
Хайде някой има ли нечакащ тия дни, ако всичко е наред ще ви наръся по-късно с хубав двоен прашешец  Hug Hug Hug

# 608
Добро утро и от мен  Hug
Отдавна никой не ни беше ръсил май Simple Smile 
Я чакай да посъбера Simple Smile може пък да имам нужда Simple Smile
 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79
Аз не спирам да си се надявам отново и този месец...голям съм оптимист хихихих
тази нощ се събудих от сериозни бодежи в корема и яйчниците, и не спах хич спокойно даже като е звъняла алармата в 5,15 за да меря БТ изобщо не съм я отразила, само съм я изключила и мерих чак в 7,15 и беше бая висока...36,8...но имайки предвид неспокойният ми сън, всичко е възможно! Даже очаквах да има лелка тая сутрин като се събудих, но няма! Да ви питам колко време преди Ц спада БТ, или при всеки е индивидуално  newsm78
Елена, ти си наистина силен човек, прегръщам те  Hug
Нели, честити ти официално розови гащи, ще има да се тафритеееее мали малииии Simple Smile Айде сега на пазар за розови дрешки и такъми Simple Smile
Ейприл, добре дошла и айде дано не се заседяваш дълго тук, или ако се заседиш да е защото просто ти е много приятно в нашата компания Simple Smile
Рости   Hug всичко ще се нареди като по учебник!!! Сигурна съм!Само търпение трябва Simple Smile

П.С. Магинце, стискам палци и съм сигурна че ще са си наред, не давай много зор да ги усетиш, после няма да те оставят на мира, като се запремятат Simple Smile

# 609
  • планетата Земя
Да ви питам колко време преди Ц спада БТ, или при всеки е индивидуално  newsm78

1-2 дни преди идването спада.На някои им пада БТ същия ден.Разгледах ти графиката.Днешната БТ ти е най-високата,което е хубаво.Но като не си спала добре и си мерила по-късно,не е много меродавна.Дано да се похвалиш.В общи линии стоиш и чакаш да видиш какво ще стане

Маги,не се притеснявай.Всичко ще е наред с бебките
НелиА,честита принцеса
Радинка,стига наднича,ами ни наръси

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 09:25 от Milena___

# 610
Мда, и аз много много не й вярвам на тазсутрешната БТ, щото с това непрестанно въртене и късно мерене, не се знае, знае ли се, но ще си се надявам все пак Simple Smile Благодаря ти Миленче  Hug

# 611
Маги всичко ще е ок  Hug Просто са кротки бебчетата  Hug Моята принцеса така ми скача по пикучния мехур, че понякога така ме стряскаааа  hahaha  Няма угодия за нас, бременните  hahaha
Къде си на ФМ ?

Буцигном мерси, мила  Hug  Ще поизчакаме с покупките поне до началото на 9-я месец Simple Smile
БТ обикновенно пада 1-2 дни преди лелката да дойде  Hug

# 612
Буци, аз се въртях много тази вечер, път БТ си ми е норална. Така че не се знае знае ли се. Стискам ти палци, май наближава датата, на която не чакаш.
Нели, честити розови гащенца. Маги, спокойно, всичко ще е наред. И при теб беше женско царство, нали?
От мен лек ден, че днес ми е напечено под панталонките и честито есенно равноденствие. Аз смятам да го посрещам с един много специален хляб, ако се получи ще кача снимки, цяла година чакам деня, че е традиционен точно за този ден и нямам търпение да се размеся в кухнята.

# 613
  • София
Добро утро, момичета  Hug

Маги, успех днес  Peace

Буцигном , на мен този месец Т ми падна драстично сутринта точно преди да установя, че лелката е дошла.
Аз пък друго се чудя  Thinking Тъй като меря вагинално, не меря първите 5 дни, но от тогава до О ми е 36,6 - 36,7. Не е ли високо за първа фаза?

# 614
Добро утро и от мен Simple Smile

Нели честити розови гащи.
Буци не губи надежда, но гледай и да не мислиш само за това , че е много натоварващо.
Маги стискаме палци .

И аз мисля днес да ходя на лекар за първи път след като видях двете черти. Може да е рано  , но поне се надям да се види сакчето и да ми е малко по- спокойно. Тази седмица мина страшно бавно именно, защото съм в пълно неведение.

Приятен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт