На море в Гърция 2013 - X

• 64 981
  • 777
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз благодаря за хубавата тема, Параход!   bouquet

Дължа един хубав разказ за Ситония, новобрански, ама ще го оставим за по-есенното време, ноемврийско вероятно, че работата не ми дава шанс за пространствени участия тук на тоя етап, въпреки че ми се иска.  Wink

В тая тема винаги е уютно.  Grinning

# 16
  • София
И аз да се запиша. Ние май повече тази година няма да стигнем до Гърция  Sad, ама не мога да спра да ви чета и се мечтая и планирам.
Параход, благодаря за страхотната тема   bouquet

# 17

Bliss, Монемвасия ?
Уникална е, само пътя до там е неприятен. Но пък каменните къщи, сводове, уличките, църквите, ресторантчетата с разкошна гледка ... Heart Eyes

Параход  Hug

# 18
# 19
  • София
Теди, това с делфините е страхотно, толкова ми се иска и ние да успеем да ги зърнем  Heart Eyes
Илия всъщност не е много далече, нали?

Уфф, нямам търпение вече   car003

# 20
  • София
Ох,цял ден се ровя в  нета,избирайки близката дестинация.Преди малко погледнах сайтовете с времето и съм в лека чужденка....от 1 до 6 ти има дъждовни дни,градусите са 22,24,28....  Rolling Eyes и аз изпадам в още по-големи терзания.... Sad

# 21
Bled, тъкмо този хотел гледах, но ми се стори твърде лъскав за едно преспиване. Моля те сподели отзиви все пак, иначе се размислих дали да не рискуваме и на място да харесаме нещо. Не намерих контакти на нито един хотел друг, освен този, всичко минава през букировъчни сайтове.

Таис кога тръгвате? Аз вече съм така... atwork #Milti

# 22
  • София
  Благодаря и аз за темичката.  Simple Smile
  Очертава се да ми се размине повичката на мен другата седмица, освен ако не искам на къмпинг мъжът ми да ме стовари сама с трите деца и да си замине. Другият вариант е евентуално да отложим малко, но пак не е сигурно. Чакам го да се прибере и да го обмислим отново. Добре че не направих никъде резервация, бях почти сигурна, че ще стане нещо подобно..

# 23
  • София
Теди, това с делфините е страхотно, толкова ми се иска и ние да успеем да ги зърнем  Heart Eyes
Илия всъщност не е много далече, нали?

Уфф, нямам търпение вече   car003

Не, не е далече. Първото селце след Лутра Едипсу посока Ровиес. Може би е на около  5-6 км от Лутра. Въпреки камъчетата на плажа, мястото е убийствено спокойно, дори вълни нямаше,морето беше като езеро. Но не централния им плаж, а карате направо по крайбрежната докато стигнете пристанището, там се паркира колата и се ходи около 300-400 метра пеша до самото  заливче. А на паркинга на пристанището има много добра таверна, там хапнахме чудесни калмари и пресен гаврос, октопода както споделих нещо не могат да го правят, жилав ми беше. Но непременно опитайте и местното бяло винце,  в която и да е таверна - ммммм чудесно е.

# 24
  • София
  bouquet от синьо столче, на балконче с изглед към необхватно, кристално чисто моренце, пожелавам и на вас такава гледка в най-скоро време!

# 25
И аз тук.
И все пропускам да си кажа/и да питам, че юли като се прибрахме от Ситония от пазара Соня си купихме домашно пресован зехтин и два вида маслини. Зехтина обаче сякаш леко ми нагарча. newsm78 Това нормално ли е? Иначе има уникален аромат, но тази жилка...за първи път ни е да си купуваме 'домашно производство" та затова питам.  Embarassed

Като спомена, да се включа и аз с питане какъв зехтин си купувате, защото и на мен нещо ми нагарчат леко почти всички, които сме купували от там..

Аз миналата година купих ето такъв-докато бяхме там го пробвах и после си взехме и за Бг няколко - http://www.latzimasoil.gr/products/organic.html . Много ни хареса, но отдавна свърши.. Трябва да се ходи пак  Mr. Green

# 26
Лацимас ми е любимия зехтин (био). Пробвали сме много, но него най-харесваме. Параход беше споменавала, че и тук го има? Аз ходих в гръцкия магазин до Спoртната палата. Доста бях разочарована. Единствено сирене (фета) си взех. Беше добро.

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 17:12 от Анонимен

# 27
Запис в чудната тема !!!   bouquet

# 28
И аз да се включа в новата тема с въпрос за настаняване в Неа Модания /извинявам се ако съм изиписала неправилно/, по възможност да е изпитано?

# 29
  • София
комикс На драго сърце, селището е малко, но приятно с много ресторантчета на самият бряг.
Не гледай дали хотела е лъскав, а каква цена откриваш.
Amaris Wishes Hotel,Metchoni  

Ние бяхме там/промоция/ 50 евро.

Останахме дори два дена, а бяхме на път.

ЕТО И ДРУГИТЕ СНИМКИ

Общи условия

Активация на акаунт