На море в Гърция 2013 - X

• 63 797
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
"Гръцката среща" може да се проведе тематично в някой гръцки ресторант. Wink

По-добре - на някой гръцки остров newsm74

# 631
  • София
Кефалония! Кефалония!
Тъкмо на Анна Бел няма да и се налага да се връща специално за срещата  Wink

# 632
  • София
Само ако може да няма чалга, че съм стара метълка и не моЖ ги изтрая тея ритми  Crazy

+1 и за това. Баба ви е още по-стара рок и  метълка. Не случайно 2009 година би път до Атина за да гледа на живо ACDC   Twisted Evil

А това за острова просто ме стопли. А дано, без надали.

# 633
Бройте ме и мен.
Винаги съм готова да тръгна.

# 634
  • София

Нарочно не уточнявах, защото не сме много ориентирани и самите ние. Покрай 200-300 км от границата. Да не е тип хостел, но да не е и много лукс. За сега търсим само нощувка, защото уж храната навън по ще ни устрой.

Не даваш много насока, ако сте по-млада група ви препорьчвам да търсите около Кавала или Солун, защото сезоньт приключва и на повечето места ще бъде празно.

Гръцка вечеринка с Ротинг Крайст  Crazy

# 635
  • София
Tеди,  Hug
Каква баба обаче, не съм съгласна  Naughty Съвсем млада си още!

Офф: ДиСи са класика, моите любимци са малко по-тежички (Slipknot)  Imp

Гръцка вечеринка с Ротинг Крайст  Crazy

Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 23:17 от Tаис

# 636
Браво дами, гледам основната група от редовно пишещите се завърна с разкошни впечатления и напълни страниците с чудни разкази и снимки. Радвам се на всички вас за чудесно изкараните почивки. Само Блед се губи по фланга, но вероятно и тя ще се включи. Ние тепърва ще стягаме багажи но като гледам прогнозите ми се чини, че вместо за 10 дни ще отидем за 2,3 . А и все лоши отзиви чета за Олимпийската ривиера. Защо така какво не ви хареса?  Тайс, вие нали имахте една нощувка някъде там? Имаш ли някакви впечатления?

# 637
  • София
Специално заради Туцка (и не само), а и заради тенденцията с показването на снимки напоследък се мъчих да направя първия албум в живота ми. Не ми се получи много добре, половината снимки са наопаки и не щат да се обърнат. Ето тук има снимки от Крит и Санторини http://dechy1.snimka.bg/travel/krit-i-santorini.774664

# 638
И още една питанка. Имаше някъде метеорологичен сайт в който имаше и температурата на водата. Има ли го някой под ръка и ако го има ще съм благодарна да го пусне пак.

# 639
  • София
sisi, ето го сайта http://www.meteo.gr/sea_map.asp. Има го на първа страница.

# 640
  • София
duchy, много хубави - вижда ми се, че към 20 септември няма много хора?

# 641
  • София
Ами, Туцка, имаше си доста хора, особено по по-популярните места. Хич не ми се стори сезонът да върви към приключване, макар че според местните вече намалявали туристите.

# 642
  • София
sisi73, в никакъв случай не искам да тръгваш за почивката си с негативни очаквания - просто на мен, както и на някои други момичета тук в темата, там района не ни допада особено. Как да ти кажа..това не е моето място в Гърция...твърде много ми напомня за нашето БГ море.

Ако щеш и наличието на доста руснаци и украйнци ми засили това усещане, плюс малко мърлявата природа, не дотам доброто и любезно отношение на хората в хотела, мътната вода.. Твърде масово-туристическо, почти липсва типично гръцкото усещане на тази т.нар. Ривиера.

Всъщност Евия затова и толкова ми хареса - тя е много, много гръцка, традиционна в добрия смисъл на думата.

Но това е лично мое усещане, на теб района може да ти хареса и да си изкараш чудесно - както много други момичета, които ходят около Катерини и са доволни  Peace
Все пак си е Гърция, в пъти по-добре от ужасиите тип Слънчев бряг.. Най-малкото - там е много зелено и няма огромни гадни небостъргачи-хотели, които те смазват вместо да те отпуснат  Simple Smile

Ние бяхме в Паралия Пантелеймонас, малко по-назад в темата доста подробно съм описала престоят, пуснах и снимки от там.
Обезателно посетете и крепостта Платамонас, заслужава си!

dechy, 2 пъти изгледах слайда, прекрасни снимки  Hug

силви34, като гледах снимките ти от Сарти и ми стана носталгично..много си го обичам това селце, а не сме ходили там от години..Миналото лято на връщане от Сикя спряхме там за да си купим от една наша любима салата, в една крайпътна таверна - тази салата я обожаваме и всеки път когато се мотаем из района, ходим до това ресторантче и си взимаме цяла кофа  Crazy

# 643
  • Младост 4
dechy, на страхотни места сте били Peace Я, кажи кой е плажът на Крит от снимки 20-22, този с вода до глезените?

# 644
  • София
Сали, плажът е Балос в северозападната част на Крит се намира. Достъпът до него е предимно по море, но и по суша става, макар и по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт