На море в Гърция 2013 - X

• 65 185
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
  • Перник
Здравейте, ще пътуваме до Аспровалта. Ще ни се наложи там да проведем няколко тел. разговора, а според тарифата на Мтел 1 мин. е 6,99 лв.  Confused Мисля да вземем от там някаква карта, но каква и от къде, не знам Rolling Eyes

# 436
  • София
Нещо бъркаш, Надя*. Тарифите за телефонни разговори от Гърция са много по-ниски. Изходящите бяха някъде под 1лв на мин., а входящите са още по-евтини.

# 437
  • Перник
Всъщност това е цената към други страни, т.е ако от Гърция звъня към германски номер? А, ако се обаждам към гръцки номер, се таксува като изходящо обаждане, така ли?

# 438
  • Младост 4
dechy, в една от тези къщички сме http://www.corfuvillasapartments.com/cyclamen.html. На 5 мин. пеша от най-близкия плаж са, а с кола също за 5 мин на север или на юг може да се стигне до други части на плажа Аг. Георгиос и до Исос бийч, който е част от огромни пясъчни дюни, почти без хора (обикновено бяхме ние и още 3-4 семейства на повече от 50 метра от нас) Simple Smile Къщичките, обаче се наемат през английски сайт и се плащат 100% предварително. Имай го предвид, ако е важно за теб.

dama, дано да успеете днес да тръгнете! Много ми стана мъчно за вас Hug

# 439
  • София
Благодаря, Сали!   bouquet Супер изглеждат къщичките. Мисля да се възползвам от тях, независимо от 100% аванасовото плащане. Цените за low season изглеждат нормални, надявам се за високия сезон да не са главозамайващи. Доста време преди пътуването ли трябва да се резервира?
А това за ненаселените плажове направо съвсем ме ориентира в тази посока.
Сали, ходихте ли до Паксос и Антипаксос?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 14:22 от dechy

# 440
В Аспровалта изобщо не ми харесва. Плажът е мръсен, водата е мътна, има вълни, дълбоко е, не е за мен. В Ставрос си е друго нещо - точно като нашето Черноморие. Simple Smile Но пък на остров Тасос е толкова спокойно, водата е кристално чиста, имах ксъмета да намеря две по-големи миди миналата година. Simple Smile Иначе тази година за жалост няма кога да отскочим до Гърция, морето ми мина, сега е време за планината, макар и само на 30 километра от Гърция, а как ми се ходи там отново. Simple Smile
Напълно те подкрепям!!!Тотално разочарование от Кавала в посока запад до Халкидики.... Naughty

# 441
  • София
Здравейте, ще пътуваме до Аспровалта. Ще ни се наложи там да проведем няколко тел. разговора, а според тарифата на Мтел 1 мин. е 6,99 лв.  Confused Мисля да вземем от там някаква карта, но каква и от къде, не знам Rolling Eyes

Мда, зависи от Роуминг тарифата, която си си избрал и имат такава цена. През юни имах два таксувани разговора /за   Mr. Green 0,01 мин. и 1,20 мин./ с гръцки номер на обща стойност почти 20 /двадесет/ лева без ДДС, след което приключих с Мтел. Не можаха да ми дадат смислен отговор как да разбера цената на един разговор в Роуминг при условие, че тарифата на сайта им не съдържа вида Роуминг, който съм си избрала, щото бил от миналата година. Нахалната препоръка беше "Преди да заминете в чужбина проверете каква е тарифата за разговори за Вашия телефон". И нищо, че преди като си избирал е била мноооого изгодна за пътуване в ЕС. Абе няма ли тези кой да ги осъди за невъвеждането на задължителни максимални прагове за тарифиране в Роуминг  ooooh!

# 442
  • софия
точно си активирам роуминга  Laughing

# 443
  • София
Тук съм, добре съм Simple Smile Но времето ми е малко (а и имахме леки разсейвания с болежки и неотложна работа) и затова го спастрям за море и приключения. А разказите и снимките - скоро Grinning

Таис, много се радвам, че разчупихте стереотипа и ви хареса (то беше ясно, че ще ви хареса).
СКО, идете за разнообразие на плажа Лас Бандидас южно от Порто Карас. Миналия юни обяснявахме подробно маршрута и пускахме снимки. Доста е различен от споменатите Simple Smile

Ейй супер изглежда този бар Лас Бандидас:
http://sithoniagreece.com/sithonia/neos-marmaras/food-drink/las-bandidas/
Веднага си го слагам в списъка  Laughing
Дали ще работи през септември???

dama, стискам палци да оправите колата и да заминете  Hug
На нас ни се развали колата през юни точно на връщане от Ситония при Космоса и се наложи да ни прибира репатрак до София. Голяма лудница беше.

# 444
  • София
Момичета, бихте ли ме ориентирали за цени на наем на лодка във Вурвуру и дали си струва? предполагам е голям кеф?

# 445
  • на Мелмак
Момичета, бихте ли ме ориентирали за цени на наем на лодка във Вурвуру и дали си струва? предполагам е голям кеф?
Аз мога да ти дам стара информация-дано някой с актуална се включи.
преди 4г беше с пазарене беше 50 евро за 24часа,ако имаш опит да я караш и понасяш люлеене си е кеф Laughing
Дестинация си избираш ти...

# 446
Момичета, предавам се...откъде ги купувате тези репеленти на основата на цитронела, както и ароматни свещи или масло с цитронела, които отблъскват осите и другите гадинки? Бях в 5-6 аптеки, освен Аутан и Репелекс (на Биотрейд), друго не можаха да ми предложат. Аз Аутан имам, купих сега Репелекс. За свещ съм още в търсене, в Касиопея бях сега-не бяха чували даже...Имате ли "прясна" информация как е положението с осите около Неос Мармарас?

# 447
В ДЖЪМБО свещи;масла и т.н с цитронела

# 448
pinko Бях вече и там, преди половин час се върнах от Джъмбо на бул. България. Има какви ли не свещи и всякакви водове масла и олио (с жасмин, ванилия, кокос, мента, лавандула....), НО не и с цитронела. Да не би в различните филиали да е различно? Ти в кой си намирала?

# 449
Момичета и момчета, имам пак едно организационно питане. На идване към Лефкада слязохме от магистралата при Йоанина и малко след това започна едно дълго, дълго спускане от планината, което на връщана означава бавно катерене. Пред нас имаше 2 цистерни, местата за изпреврване бяха малко, оформи се колона. Слизането все пак беше добре, но ми се иска да избегнем бавното пъплене нагоре, ако е възможно и се чудя дали да нe минем покрай Игуменица на връщане. И там ли е толкова високопланински релефа?

Общи условия

Активация на акаунт