На море в Гърция 2013 - X

• 65 183
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
Спокойна, с тези цени ме разби! 12 евро за порция пържени калмари ли става въпрос?!

Аз да се похваля, че в Кефалония до сега не съм видяла комар. Къщата, в която сме няма комарници, прозорци и врати са отворени денонощно. Невероятно е да нямаш този тормоз, не ми се е случвало никога.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 09:02 от Anna bel

# 481
  • София
Спокойна, с тези цени ме разби! 12 евро за порция пържени калмари ли става въпрос?!

Да,порция пържени калмари... На мен ми се вижда много, досега са били по 6-8.... А в Ормос са по 12 евро...

# 482

Да,порция пържени калмари... На мен ми се вижда много, досега са били по 6-8.... А в Ормос са по 12 евро...

Е, започват тотално да се оливат! Ей за това казвам, че Северна Гърция е най-скъпото място в Гърция без да го заслужава.

# 483
 Anna Bel,      какво ще споделиш за Нидри като атмосфера?

# 484
  • София
Теди, жалко че сме се разминали на плажа. Но пък е страхотно, че сте отишли толкова далече и сте разгледали Халкида, и на мен ми се искаше, но не се получи. Но нищо, за домашно остава. И аз като теб мисля, че Евия е безкрайно красива - вчера като минавахме отново пътя от Хриси Акти чак долу до Ровиес, и непрекъснато отбелязвахме с мъжът ми колко зелен е този остров, колко внушителни са му горите и планините..

Абе красота. И моето сърце остава тук, и ще се върнем със сигурност  Heart Eyes

Багажът ни е стегнат, сега си дояждам бугацата, допивам кафето и отиваме за един последен плаж. В един или в три трябва да хванем ферито, но не сме решили още - аз искам хубаво да се наобядваме в Едипсос и в три да тръгнем, мъжът ми предпочита по-рано... Ще видим.

Ехх, момичета, как не ми се тръгва..тук е топло, спокойно, безметежно..

Лек път днес на всички, които като нас поемат пътя към БГ  Simple Smile А на тези, които остават в Гърция - хубаво време, хубаво хапване и хубави емоции  Simple Smile

# 485
Anna Bel,      какво ще споделиш за Нидри като атмосфера?

Силно туристическо място. Много, ама много населено. Безброй магазини и кръчми по крайбрежната и главната улица. Тесни, малки каменисти плажчета. Имаме различни вкусове, на някой може да му е по сърце оживлението и гюрултията, но Нидри не е моето място. Около Нидри, по планинските склонове, има безброй хотели, които не съм ходила отблизо да гледам, там може да е по-приемливо, по-тихо, с хубава гледка. Аз не съм нито гмуркач, нито сърфист, та Лефкада няма с какво да ме привлече в бъдеще. Забелязват се и там някои стигми тип "ограби туриста", които не ми са много по воля и другаде в Гърция не съм срещала.
  Мисля, че ти беше питала за онези вили в петоъгълника. По-назад си дадох мнението щото баш до тях бяхме отседнали.

# 486
  • София
Качих малко снимки от Евия, другите като ги поотсея в БГ  Simple Smile
Извинявам се, че понякога качеството на снимките не е на висота, но скромният ми Олимпус вече одъртя, на 7 години стана, и всяко лято се заричам да го пенсионирам, и все нещо друго изниква..

http://www.flickr.com/photos/101419178@N06/sets/

# 487
Таис, чета с голям кеф постовете ти !!!!! И на другите момичета, разбира се, но така се фиксирах в Евия, че вече планирам края на юни другото лято  Grinning
Ще чакам с огромно нетърпение и снимковия материал на всички вас !!
Наши приятели се прибраха онзи ден  влюбени в Хорефто и сега вече плана е силно спестяване на пари, за да ходим и там и на Евия другата година !!
Лек път на пътуващите и прелестни слънчеви дни на всички почиващи !!
А, докато пиша май има и снимки вече  Wink

# 488
Таис, страхотни снимки

А кой е плажът с разноцветните камъчета, за който писа преди ден-два?

Лек път днес

# 489
  • София
Прекрасни снимки, Таис. Особено Лихадонисия и морската звезда. Очаквам да видя снимки и от Хриси акти и плажа на Агиос Николаос. Лек път!

# 490
  • Младост 4
Anna bel, с последните си постове отговори на едни мои напоследъчни "терзания" Laughing Лефкада v/s Кефалоня Peace

Момичета, толкова увлекателно разказвате, че вече не знам къде съм била наистина и за къде съм чела и гледала снимки от вас  Laughing

Лек път на всички, които ще пътуват днес!

# 491
Таис, много хубави снимки, страхотни са, и малката ти принцеса е много сладка.   bouquet

Анна бел, от къде хванахте ферибот за Кефалония и колко е цената за кола и 1 възрастен?    bouquet

# 492
Таис, лек и безпроблемен път!!!  bouquet
След седмица и ние ще бродим из твоите места - направих резервации.  Peace

# 493
  • София
Радвам се на разказите Ви, момичета Hug... и чакам Параход за нейния разказ и впечатления... Simple Smile

# 494
Здравейте, момичета  Hug

Върнахме се преди ден от Ситония, Неос Мармарас. Бяхме на студио, в близост до футболното игрище. Имахме страхотна гледка към плажа, но през деня не ходихме на него, а търсихме самотни плажчета. За първа година потъмнях много  Laughing Гледам, че коментирате цените по таверните. В тази, в която бяхме, порция калмари (пържени или на скара) бяха 8 евро. Толкова бяха повечето морски дарове, без октопода (май). Рибата беше някакви много високи цени, но за килограм, не знам как се смята  Rolling Eyes Но така или иначе риба и тук често хапваме, и то средиземноморска, така че не ни блазнеше.

На 5ти вечерта градчето беше наводнено от българи, на другия ден и по плажовете бяха 80/100 българи.

Като цяло сме много доволни, хич не ни се и прибираше. Догодина мнооого по-южно ще бъдем  Peace

Благодаря на всички, които ми помогнаха в темата Hug

Общи условия

Активация на акаунт