На море в Гърция 2013 - X

• 63 734
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
Парахода дали работи по нова тема?

Тази според мен би рекорда по бързина на изписване   bouquet

# 751
  • София
Изворите са много лековити, ма чак безсмъртие не дават  Wink
Знае ли човек  newsm78 аз предлагам за по-сигурно старческия дом да е в района...тъкмо ще си топкаме старите кокали и дупета  Joy

Laughing Съгласна ! ...а всъщност как стои въпроса с гръцките по-млади дядовци  newsm78 ... нещо само баби гледам, явно ги уморяват по-рано, даже и лековитата вода не помага... Simple Smile

# 752
За старческия дом - препоръчвам известна теоретична подготовка с филма Best Exotic Marigold Hotel.
Вижте ся, за вас не знам, обаче аз имам известно време до старчески дом! Младо яре съм и ме чака още доста километраж, докато се кротна с дядото - или пък без него.

Петерки, пак ти се каза, че много грешиш за Кефалония, приятелю, ти не, та не. Километрични пусти плажове, няма кой да те напсува в продължение на километри, буквално - дори и (напълно безплатни, без консумация) чадъри и шезлонги на някои от тях.

Анабел, много мъ кефиш. Продължавай да пишеш, може да включиш и малко снимков материал за разкош!
Темите - напоследък си стана стандартно да се изписват за 12-14 дни  ooooh! въздъх. Дай боже да сте толкова активни и когато сняг забръска.

# 753
Параход, лошо няма да се потренира отсега и избере най-доброто място
въпреки че според мен най-добрата опция е да се купи един стар круизен кораб, от малките и с него бабите да се разнообразяват, вместо да се закотвят на едно място
а и дядовци така ще има в изобилие, на всяко пристанище нови и нови  Mr. Green

доколкото знам, гъркините са доста проклети, може и затова да им се гътват мъжете рано
ама проблем е и дали има хубави гърци
моите изисквания са прости, мин 180см и без шкембе и гори, ама за 4 лета не видях такива
все едни дребни

# 754
Пишете ме и мен, няма да се излагам с идиотикос хорос  и какво означа повече, нали?
В женска компания винаги се чувствам ОК, но старите дядовци знае ли човек какво крият ?
Въпреки всичките идиотщини, които ми се случиха, не преставам да си мисля за последно гръцко море.Ще видим.

# 755
  • София
Пишете ме и мен, няма да се излагам с идиотикос хорос  и какво означа повече, нали?
В женска компания винаги се чувствам ОК, но старите дядовци знае ли човек какво крият ?
Въпреки всичките идиотщини, които ми се случиха, не преставам да си мисля за последно гръцко море.Ще видим.

Ха ха, арт Ина , това с идиотикос хорос е такъв майтап, ти реши, че идиоти събират там ли  Joy

# 756
  • София
Aaa, млади хубави гърци има доста. Ама на мен пусто ми се беше лепнал един ама много дебел гръцки чичко в морето в Керамоти и се опитвах доста време да избягам от него, докато мъжът ми си дремеше на плажа нищо неподозиращ.

# 757
Ами да, нали вчера писах.
Като не зная гръцки, цяла година си мислех това.
Излагация голяма.
Та, курс по гръцки ми е нужен, даже пререждам другите.

# 758
  • София
pontes, по колко ще ни взимаш  Wink Ти нещо си мълчиш за тарифата, ма аз трябва да знам, че да си направя сметката да ми останат дребни за фрапета и гироси.

Има много готини млади гърци  Sunglasses Аз по принцип винаги съм си падала по тъмни мъже - тъмни коси, смугли, тъмни очи, та там съм много добре.. жалко само, че като минат 35-те, повече уедряват, особено около талията. И италианците са така, за жалост. И жените им. Е, има и изключения.

След арабките, които за мен са най-красивите жени на света, италианките - когато са млади и слаби, са невероятни.. И пусто, винаги са страшно елегантни, дори на 90  Shocked

# 759
Eeeee стига чат де, ще свирна да ви заключат Grinning
Гръцките мъже не са лоши на вид - особено сравнено с жените им, ама са много, много досадни. В младостта ми един така ми се беше залепил (тогава имаше страшно много гръцки студенти в България, сега са далеч по-малко), чак ме изнуди да ходя на латино-танци при неговия сънародник Памбос. Е сънародник, сънародник, онзи е от Кипър. После бързо-бързо се скатах. Така че мен не ме бройте за свалки с гърци, не стават като цяло.
Качествено в Европа се подреждат така:
- хървати - най-красиви и високи, но без чувство за хумор (това казват е национална черта на целия им народ)
- сърби - също високи и надарени, но прости колкото си искаш
- италианци - поддържани и добре облечени, ама големи пудри и капризи. Обаче пък гардеробът им, мммм, баси, както каза и Таис.

И верно си плачем за заключване, тука на клюкарник го обърнахте Grinning

# 760
  • София
Додето не сте заключили темата, да се включа и аз. Simple Smile Имах доста състуденти гърци, и понеже и аз като Таис си падам по по-смугъл типаж, си бях харесала два броя (последователно, не едновременно Wink ). Първият обаче беше много загубен, горкият, едва се справяше с българския, че и с учението, и отпадна по средата на трасето. Другият беше много забавен, приятна компания, и хич не глупав според мен - щом за 2-3 месеца беше успял да научи български. Но той пък беше от по-масивните екземпляри.   Laughing
Та, с две думи, има какво да ти хване окото, не е да няма. Sunglasses

# 761
И да допълня за италианците - мама е на първо място, живеят до полата й до когато могат и задължават и половинката да е така, обяд при мама поне 1 път (желателно 2-3 пъти) в седмицата при мама и т.н.

П.С. Моя приятелка живее във Флоренция и имаше няколко гаджета италианци.... отказа се  Mr. Green

# 762
айде пък сега каквиз са тези приказки за заключване ....то модератор като види колко сме позитивни и добронамерени...сърце няма да му даде да ни сложи ключа  hahaha

Ааа ние да се "сберем" камара бойни бабички....кой кога му дойде времето ....ние с "гайдите" разбирай по-напредналите ще разработим терена и ще чакаме по-младите ....пък ако се налага при липса на дядовци, може и да си "внесем"  Joy

# 763
Пък и модераторът нали се точи за розовата къща -  ще си трае...

Точно така е за италианците, Блис, и колкото по- на юг отиваш, толкова по-зле става Grinning

# 764
А да мама там е свещена  Peace имам приятелка италианка и майка й още от малки като ме бъзикаше да ме женят там ...все ме предупреждаваше, че навия ли се, да си знам, че си взимам мъжа комплект с майката  Joy

Пък и модераторът нали се точи за розовата къща -  ще си трае...
значи карай спокойно за новата тема, щом сме с връзки може да поспамим още някоя страница в тази  Wink

Общи условия

Активация на акаунт