Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 179
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Разкажи повече за мебелите ...

...иначе на първо гледане - по-тъмното.

# 361
  • Варна
Ето тук http://www.leader-parquet.ru/konstruktor_kahrs_pola_i_dverej.htm можеш да си поиграеш с цветовете на пода, стените, вратите.
Плинтус е перваз. Мисля, че другите неща са ясни.

# 362
Мебелите в кухнята са от икеа, този цвят преобладава
Скрит текст:
в комбинация с кремаво. За другите стаи още не сме избрали мебелите.
Но всъщност не знам дали втория цвят от вратите ще се върже с паркета, той пък е такъв:
Скрит текст:
Май ще стане манджа с грозде от различни "дървени" цетове...

Богиня, благодаря за линка, ще го пробвам Simple Smile

# 363
мда... при тази информация... НЕ втория цвят Simple Smile

# 364
  • София
На мен и двата цвята не ми се връзват с паркета  Rolling Eyes

# 365
  • София
   То затова хората са го измислили - всички дограми и врати в бяло за да се връзват с всичко и така е най - лесно.  Peace

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 14:24 от katri

# 366
   То затова хората са го измислили - всички догроми и врати в бяло за да се връзват с всичко и така е най - лесно.  Peace

Или в черно...

# 367
Еми прави сте донякъде, обчае в момента сме с почти черни - не ме кефят, а пък на бялото всичко му личи...

# 368
  • София
   Третият вариант е на всякъде еднакъв паркет съчетан с еднакъв (може и различен от паркета) цвят на дограмата. Но при вас, доколкото разбирам, е невъзможно вече. Така че няма как да не стане манджа с грозде. (Моят проблем е същия в момента и затова се ядосвам, че отначалото не съм знаела да направя всичко бяло и да ги нямам тия ядове сега)

# 369
Една романтична, ментово-розова спалня Simple Smile

# 370
  • Варна
Оф, тъкмо се прибирам след разговор с бояджията. Не разбирам защо някои хора си позволяват да коментират чуждите избори. Сто пъти ми повтори, потрети,  натърти, че съм избрала кошмарни, тъмни, ужасни цветове. Сякаш съм отишла у тях през нощите и съм овапцала всичко в черно Twisted Evil

Тази светличка спалня сигурно много би му допаднала.
Тя и на мен ми харесва, де. За млада девойка.

# 371
  • Варна
Хе не му се връзвай. Всъщност защо трябва непременно спалнята да е светла и просторна? Нали ще спим там и някои други неща на свещи?

# 372
  • Варна
Днес гледах по бтв лейди нещо за дома и имаше супер идейка - под спалнята лед лента, която се включва с детектор когато си спуснеш краката. Няма нужда да светваш и будиш заспалия.

# 373
  • Варна
Не се връзвам, но се дразня. Понеже не спира да мели.
И аз това се чудя, защо спалнята трябва да е светла? Там обикновено се спи. Нощем.

Обиди ми изумрудения будоар. Mr. Green Бил потискаш, депресиращ и ужасен. Сякаш ще го каня да на гости в него. Е, обиди и бояджийската ми техника, но аз не претендирам да съм професионалист Mr. Green

п.с. Всичко съм си заснела. Не знам защо не ми се получава свалянето от телефона. Господи, колко технически неука съм.

# 374
  • Варна
Пурпурното, най-скъпият цвят в древността, затова дълго време са го носили само кралете!

... И богините  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт