Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 494
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен в новата тема! Не съм писала тези дни, защото имах спречкване с модератор и не ми се влизаше. Реших обаче да похваля един продукт и видях, че доста сте изписали.

Първо да отговоря на въпрос :

предложете ми добър фон дьо тен на мейбълин за суха кожа или на друга марка
Eто този е подходящ за суха и много суха кожа:

Скрит текст:
Според мен обаче има доста по-евтин негов еквивалент на Аверде, че и малко по-покривен, който също не се събира в гънчиците и ги замаскира:
Скрит текст:

Сега да похваля продукта заради който влязох - на Babylove детския лек крем. Ползвам го от около седмица за нощен крем и за 1 седмица кожата ми стана много гладка - доста изглади фините линии и текстурата на кожата, въпреки че не е против стареене.  Laughing Видях обаче, че съдържа някои изглаждащи и овлажняващи съставки, така че ми идва екстра. Не е много лек, малко по-мазничък и овлажняващ е от бебешкия лек крем на Нивеа, но овлажнява доста по-интензивно и за моята суха кожа идва идеален. Тя обаче не е вече чак толкова суха, колкото беше - пооправи се. Та това е крема, струва около 4-5 лв в Дм, 75 мл е.

Скрит текст:

# 76

Това виждали ли сте го да го продават?
Чашите им със сламки са идентични на тази, която имаме на Нуби, обаче няма измиване, ние я ползваме само с вода и пак се зацапа отвътре и вече не може да я ползваме. Искам да сменя сламката, а гледам тук има и четчица, но не помня да съм виждала комплекта в нашите ДМ  Thinking

# 77
  • София
BabyLove имат хубави продукти.

# 78
BabyLove имат хубави продукти.
Така е, ние ползваме памперси, шампоан, пяна за вана, пюрета, сокове, каши.
Чашките им са произведени от Нуби, което обеснява защо са идентични с нашата чаша на Нуби, само се надявам и този комплект със сламка за смяна и четка за чистене на сламката да го има тук.
Четките им за коса също са хубави, за зъби ни харесват, абе почти всичко се пробвали и някои неща си ги ползваме редовно. Имат едни чашки за редене, които дъщеря ми обожава.

# 79

Това виждали ли сте го да го продават?
Не

# 80
Лошото е, че много от нещата дето ги има в немския сайт, ги няма в България. Аз днес се бях наточила да взема някои неща, които бях видяла в немския сайт, обаче в нашия ДМ ги няма.  Cry

# 81
Момичета имам нужда от помощта ви Simple Smile ББ крема на Ла Рош ми свършва и искам да си взема някой друг бб крем или фдт . Днес се загледах в ДМ ,бб кремовете на Алверде и на Балеа , ако някоя ги е изпробвала , ще се радвам да каже мнението си за тях . Но виждам , че и доста използвате продуктите на Catrice , добри ли са им фдт и бб крема ?
Кожата ми е  светла  и  чувствителна .

# 82
  • София
Момичета, моля ви кажете ми откъде да намеря тези прословути топчета за блясък от новата серия на Есенс, които наподобяват метеоритите...Търсих в 1000 лилита  - при Халите това до женския пазар, при Пирогов, В Люлин малко преди кооперативния и все няма, или серията я няма или изчерпани бройки.. Моля ви кажете има ли да кажем при стария Макдоналдс /пл. Славейков/???

# 83
# 84
  • BG-DE
Здравейте дами, не съм много по темата но искам да ви предупредя да не купувате парфюми от Лили, днес от магазина срещу Военна болница се сдобих за 56лв. с най-яростното менте на Серпентин на Кавали. Познавам аромата и това нещо няма дори бегла прилика да неговорим за трайността от точно 15мин., шишето тече и когато го отворих беше изтекла 1/3 от течността. За първи път купувам парфюм от Лили и буквално съм втрещена от покупката си.

# 85
Здравейте дами, не съм много по темата но искам да ви предупредя да не купувате парфюми от Лили, днес от магазина срещу Военна болница се сдобих за 56лв. с най-яростното менте на Серпентин на Кавали. Познавам аромата и това нещо няма дори бегла прилика да неговорим за трайността от точно 15мин., шишето тече и когато го отворих беше изтекла 1/3 от течността. За първи път купувам парфюм от Лили и буквално съм втрещена от покупката си.
#CrazyВърни парфюма,ако си запазила касовия бон!

# 86
  • Варна
Там парфюмите не са оригинални, аз отдавна си пръсках от тестерите и го забелязах Naughty

# 87
Там парфюмите не са оригинални, аз отдавна си пръсках от тестерите и го забелязах Naughty
Ами сигнализирайте Комисията за защита на потребителите. Нека магазина докаже, че парфюмите са оригинални, обаче за това ти трябва касовия бон да докажеш, че си го купила от там.

# 88
  • София
Върни парфюма! В Лили са доста нелюбезни в това отношение, но дано имаш късмет. Хубаво е да пишеш и в темите: Какво повече няма да купя и От кои козметични продукти не сте доволни - за да четат повече потребители.

# 89
Разгледах онлайн новия каталог на Лили за септември и видях че кремовете на Биотен против бръчки са намалени този месец.
Обаче пише: "Различни видове". Понеже не съм ходила до Лили, да ви попитам намалението само за кремовете им против бръчки ли важи, или за всички кремове Биотен по принцип?
3ащото съгласете се,че това "Различни видове" звучи леко объркващо. Колко вида крем само против бръчки може да има една марка? newsm78

П.П. По принцип много от ЕДТ и ЕДП в Лили не струват - в каталога им за август например, предлагаха за 20 лв комплект от ЕДП с разни др. екстри (лосиони и пр.). Добре, че имаше и тестер - само като си пръснах на ръката, е, не за броени минути, а за няма и 1 минута аромата на парфюма се изпари и нищо не остана.
Секси май се казваше или нещо подобно...

Та, покрай хубавите неща, истината е,че Лили предлагат и доста боклуци...

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 13:49 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт