Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 521
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
А аз се чудя, защо като пробвах един парфюм в Лили и после го поръчах от чужд сайт, това което дойде никак, ама никак не ми хареса и миришеше по друг начин! Бях склонна да обвиня носа си, че ме е подлъгал, защото съмнения в автентичността на парфюмите от този сайт нямам... а то са си били две различни миризми. Confused

# 91
  • BG-DE
За съжаление нищо не мога да предприема, тъй като още на излизане от магазина изхвърлих пликчето с бележката вътре и целофана на кутията. Напоследък дадох доста пари за парфюми и исках да си спестя някои коментарии от страна на половинката Embarassed А като си помисля, че не го поръчах от интернет магазин, защото ме беше страх от ментета Laughing

# 92
Сори за спама, но съм чувала да хвалят парфюмите от Ивис  newsm78

# 93
  • Пловдив
Аз пък точно обратното - поне в една-две теми тук из форума имаше оплаквания от потребителки, които се оплакваха от менте парфюми в Ивис... Ако не се лъжа имаше цяла тема, пусната от HAPPY_QUEEN newsm78

# 94
Аз пък точно обратното - поне в една-две теми тук из форума имаше оплаквания от потребителки, които се оплакваха от менте парфюми в Ивис... Ако не се лъжа имаше цяла тема, пусната от HAPPY_QUEEN newsm78

Не съм визирала нито тема, нито потребител във форума ! Все пак има и други мнения извън него!

# 95
  • Пловдив

Не съм визирала нито тема, нито потребител във форума ! Все пак има и други мнения извън него!
Нямах това предвид или да ти опонирам - просто споделям какво съм чувала аз за парфюмите в Ивис Peace

# 96
Жалко че така се получава , че няма да можеш да върнеш парфюма. Пий една студена вода , друг път няма да изхвърляш бележките веднага , и добре направи че разпространи тук - момичетата да знаят и да имат предвид.

# 97
ИЗвинете , ако е коментирано това , но знаете ли какво се случва с магазина на Лили в Бургас , кога ще отваря ?  bouquet

# 98
Нещо ново от Катрис, но дали ще ни огрее в БГ... Thinking
Скрит текст:

http://www.catrice.eu/en/limited-edition/arts-collection.html

# 99
В кварталното ДМ ги нямаше сламките за шишета, то и шишета нямаше, продавачката не беше чувала за тях.
Взех от новите менюта - 250 гр. с телешко в купички - 3 лв. са, но за жалост това е - няма разнообразие.
Взех си и по една от всички маски на Балеа да ги тествам.

О, и се загледах по дървените четки за коса. Върху първата на стилажа имаше цял кичур коса  Sick

# 100
ИЗвинете , ако е коментирано това , но знаете ли какво се случва с магазина на Лили в Бургас , кога ще отваря ?  bouquet
Преди 3 седмици правих запитване и ми отговориха, че след 2 седмици ще приключат с ремонта. Но никой не работи. В друга тема една жена каза, че до 10тина дни ще отворят, даже ще откриват и втори магазин в Бургас.....
Никаква яснота......
Исках да си купя от Лили крем на Биотен /за 5лв на промо/, че в Ивис е над 7лв Confused

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 22:12 от Gianna

# 101
  • Стара Загора
Някой използвал ли е шампоана на Balea от серията Professional за къдрава коса или този за обем? Чудя се дали да не си взема някой от тях. В момента имам този с маслата. 
Скрит текст:

# 102
Аз ползвам първия, доволна съм.

# 103
Здравейте дами, не съм много по темата но искам да ви предупредя да не купувате парфюми от Лили, днес от магазина срещу Военна болница се сдобих за 56лв. с най-яростното менте на Серпентин на Кавали. Познавам аромата и това нещо няма дори бегла прилика да неговорим за трайността от точно 15мин., шишето тече и когато го отворих беше изтекла 1/3 от течността. За първи път купувам парфюм от Лили и буквално съм втрещена от покупката си.
Там парфюмите не са оригинални, аз отдавна си пръсках от тестерите и го забелязах Naughty
Ами сигнализирайте Комисията за защита на потребителите. Нека магазина докаже, че парфюмите са оригинални, обаче за това ти трябва касовия бон да докажеш, че си го купила от там.
Meжду другото и аз съм забелязала, че там има ментета, чела съм и в нета за жени, които са си купили ментета от този магазин. Да не говорим, че парфюма, който бях взела от Ивис и се оказа менте, се внася именно от дрогерии Лили! Не знам какво е това безочие! По принцип съм доволна от магазините им и не е ставало дума за това, но не мога да разбера как е възможно такава верига да продава и внася ментета! Аз парфюм от там не бих си купила, а се чудя дали изобщо в България продават оригинални парфюми. Като че ли навсякъде е бъкано с ментета, които се продават съвсем свободно и понеже много хора нямат база за сравнение, номерът им минава. Питам се - ДО КОГА!? От Ивис точно това ми бяха казали - като нямам база за сравнение, как ще претендирам, че парфюма е менте, след като само една фирма ги внася за България. (Следователно, всички са ментета!) Писах по-напред, че след подаден от мен сигнал са правили проверка на Ивис и се оказало, че нямат документ за идентичност на нито един от парфюмите, които предлагат (става въпрос за сайта им, не знам как е по магазините), а на мен от Ивис ми бяха казали, че имат. Честно казано се съмнявам дали изобщо има оригинали в България!!!

Сега видях, че сте коментирали за Ивис.  Laughing Както си прецените - имам документ от КЗП, пратен по интернет какво е показала проверката.  Laughing Кой както си реши.  Peace Аз вече от България не смея да пазарувам парфюми, по-добре от чужбина, ако искате да са оригинали.  Peace

Анбибиан, аз имам най-голямата дървена четка и съм много доволна. По принцип моята коса е много гъста и трудна за ресане. От Магама си бях купила една много скъпа четка с косъм от глиган, която решеше добре, но тази реши още по-добре - може да разреши и най-заплетената коса, приглажда косата и изобщо съм много доволна от нея. Най-добрата четка, когато някога съм имала! Не беше евтина обаче, към 15 лв, но става и за удължена коса и реши по-добре от предназначените точно за тази цел.  Simple Smile Предполагам, че и другите дървени четки са също толкова добри.  Peace Не помня точно марката и не мога да намеря снимка в сайта на ДМ, но изглежда по този начин (може обаче да не е същата марка):
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 22:28 от HAPPY_QUEEN

# 104
  • Ст Загора
А в Бургас няма ли два магазина на лили . Миналата година бяха два . Сега виждам , че в сайта на Лили има писан този на Янко Комитов

Общи условия

Активация на акаунт