Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 462
  • 709
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Тия в Лили са много неориентирани. Вчера бях в Лили в Мол Варна, исках да си купя от намаления руж. Там цените по друг начин са изписани, не като в Лили на Чаталджа, където бях преди дни.

Питам консултантката кои нюанси са намалени, тя зяпа-зяпа и вика: "Така като гледам, май всички"  Laughing Помолих я да провери за по-сигурно. Връща се с думите: "Излъгала съм ви, не всички са намалени, но кой точно е намален..." чуди се и не знае!
Реших да не я мъча повече и си тръгнах.  ooooh!
Не са всички. Само кафевия Toffee Fairy, доколкото помня krem-karamel писа за това, ако не се лъжа в предната тема. Peace
Да де, аз знам кой, но тя не знаеше.  Laughing Исках да потърси, защото, сякаш, го нямаше, ама...

В Лили в МОЛ Сердика пък беше намален само ружа 010 Raspberry Ice-cream Peace.

Кафявия Toffee Fairy не е ли точно 010 номер?  newsm78

# 31
# 32
Здравейте,

Имам много леки сенки под очите и се чудех дали някой е ползвал коректорът всичко в едно на Catrice?  "All around concealer" май се казваше...розовият коректор уж прикривал сенките. Някой да го е ползвал?

# 33
  • София
Аз имам ружа 010 и е Toffee Fairy.

# 34
  • sofiq
записвам се и аз в новата тема  Hug,последните ми покупки са банални и няма да ги показвам...лакочистител и патронче за кола маска

# 35
Благодаря за новата тема!
Много съм доволна от душ геловете на Алверде.
В момента ползвам зеления с алое вера и маслини, преди това имах грейпфрут и бамбук.
Скрит текст:
Не ми изсушават кожата и ухаят много приятно Simple Smile

# 36
Аз искам да попитам дали вече има такъв лосион за тяло : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1157737_5 … _1001896707_n.jpg

# 37
Някой може ли да сподели мнение за тази основа на Катрис http://www.catrice.eu/bg/produkti/baza-osnovi/detaili/product/pr … hing-refiner.html

# 38
Вместо запис, доволна съм от това:
Скрит текст:

# 39
  • София
Обръщам се към почитателките на скин финиша  на Катрис с молба за съвет.
Аз имам 050 - Caramel Beige. За сега ми е добре, но за есента и зимата ще ми е тъмна.
Кой цвят е по-светъл и да стои естествено на кожата на лицето? Защото в магазина светлината е луминисцента и цветовете не са много реални.
Знам,че всичко е индивидуално и много зависи от цвета на кожата, но ще бъда благодарна за предложения.  Grinning /color]

# 40
Обръщам се към почитателките на скин финиша  на Катрис с молба за съвет.
Аз имам 050 - Caramel Beige. За сега ми е добре, но за есента и зимата ще ми е тъмна.
Кой цвят е по-светъл и да стои естествено на кожата на лицето? Защото в магазина светлината е луминисцента и цветовете не са много реални.
Знам,че всичко е индивидуално и много зависи от цвета на кожата, но ще бъда благодарна за предложения.  Grinning /color]
Аз си взех 040 - apricot beige, мислех, че ще ми е малко светла, но добре ми пасва на кожата, естествено стои.

# 41
  • Варна
Аз се чудих между 031 и 030 - топъл беж и меден беж. Накрая си взех 031.  Rolling Eyes

# 42
Днес в ДМ видях нови лакове за нокти, но не запомних марката. Пишеше, че са с качеството на OPI и цената им беше 10лв. Някой да ги е пробвал вече Flutter

# 43
  • най-шареното място
В брошурата има някакви Опи около 10 лева. Но не са в във всички филиали.

# 44
  • Варна
Търся си скраб за тяло и антицелулитен крем без затоплящ или охлаждащ ефект,моля помагайте!

Общи условия

Активация на акаунт