Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 462
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
Търся си скраб за тяло и антицелулитен крем без затоплящ или охлаждащ ефект,моля помагайте!

Тази скраб никак не е лоша, на мен ми я предложиха тук във форма и останах доволна, с финни частички е и мирише страхотно 
Скрит текст:

# 46
Търся си скраб за тяло и антицелулитен крем без затоплящ или охлаждащ ефект,моля помагайте!
Вземи си от серията на БАЛЕА-Антицелулитен крем и Антицелулитен душ-гел с интегрирана масажна/ексфолираща четчица Wink

# 47
Днес в ДМ видях нови лакове за нокти, но не запомних марката. Пишеше, че са с качеството на OPI и цената им беше 10лв. Някой да ги е пробвал вече Flutter
Лаковете са Nikol by OPI. Купих си този, но не ми допадна как стои на ноктите като цвят, защото в шишенцето е оранжев, а на нокътя избива силно розов подтон. Също така не покрива добре, на три слоя имаше места, на които прозира. Други цветове не съм пробвала и не знам дали за всичките е така, едва ли, но повече няма да експериментирам за 10 лв.

# 48
           За Nikol by OPI -  това е серия от по-нисък ценови клас   на ОПИ, адресирана към тийнейджърите. Нямам техен лак  , но  не съм чувала добри отзиви за тях.

# 49
Благодаря много! Няма да пробвам Peace

# 50
  • София
Момичета, от кой крем за ръце сте доволни? Взех си малки опаковки от този
Скрит текст:
/не ми харесва/, и този
Скрит текст:
който е доста приятен. Лосионът за ръце от първата страница на темата добър ли е?

# 51
  • София
EL*, Киса, благодаря ви за споделеното!   bouquet Ще ги "прослушам" и трите номера.  Joy

Nikol by OPI бяха и преди на промоционална цена. Аз харесах един, който е между червен и цикламен, но не го взех, защото ми се струва, че цвета е по- скоро към розово цикламената гама.

# 52
Вчера се сдобих с това: http://www.catrice.eu/bg/produkti/lice/korektor-i-korektor-stik/ … oncealer-010.html
Бежовите нюанси прикриват добре пъпчици, както и петънца, а розовото се справя добре с тъмните кръгове под очите, но трябва хубаво да се разнесе.

# 53
Бижу,мисля ти питаше за нещо за суха коса. Препоръчвам ти този финиш на Balea. В момента го ползвам и ми харесва дори повече от Митик ойл олиото на Лореал. Ухае на нещо като ванилия с карамел,придава много хубав блясък на косата  Crazy

# 54
Да, аз, благодаря! Hug Ще го придобия още днес! Laughing Вчера довърших шампоана от серията и тъкмо ще подновя и него.
Впрочем има разлика след натуралната маска, която си забърках, но много малка разлика. Косата ми е толкова "гладна" че всеки ден дори да я мажа с нещо, ще и трябва месец, за да се оправи! Tired

# 55
Ще трябва постоянство,после косата се отблагодарява.  Hug

# 56
  • София
Скрит текст:
/не ми харесва/, и този
Скрит текст:
който е доста приятен. Лосионът за ръце от първата страница на темата добър ли е?

# 57

Скрит текст:
/не ми харесва/, и този
Скрит текст:

Най-доволна съм от крема на "Балеа" с 5% уреа. Попива без остатък, при миене на ръцете не се усеща филм и ефектът е дълготраен. 100 мл за 4 и нещо.

# 58
  • Сoфия
          За Nikol by OPI -  това е серия от по-нисък ценови клас   на ОПИ, адресирана към тийнейджърите. Нямам техен лак  , но  не съм чувала добри отзиви за тях.
Имам три техни лака. Първия, който си взех-хич не съм доволна, добър е, но очакчах повече....
става въпрос за този http://www.nicolebyopi.com/products/selena

Другите, които имам са http://www.nicolebyopi.com/products/love-song и този https://nicolebyopi.com.au/products/2017 - доволна съм, покриват с едно минаване, разнасят се гладко и ми издържат доста време.

Но като цяло едва ли бих си взела, повече от тях....

# 59
предложете ми добър фон дьо тен на мейбълин за суха кожа или на друга марка

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 12:50 от esita

Общи условия

Активация на акаунт