Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 705
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
За дървените четки да питам. Аз съм със суха къдрава коса и рядко се реша. Достатъчно и е намачкване с вода само, за да придобие форма, но ми се ще да я реша по-често. Обаче не искам да се скубя както става с обикновените четки, а с гребен е възможно само като е мокра. Преди години си купих от някъде такава четка с дървени зъбци, но след две ресания половината зъбци ми останаха в косата... и четката вече за нищо не ставаше. Та, въпросът ми е тези здраво ли са закрепени и измъквали ли са се на нечия четка на тези от вас, които имате такава?

# 106
На мен тази четка ми е от миналата година някъде, засега няма измъкнат зъб. Моята коса обаче не е къдрава, а чуплива, много лесно я разресвам с тази четка. С други четки не можех да се среша без да се проскубя. Имам един гребен с 1 см разстояние между зъбците - той ужасно ме проскубва. Ползвах преди тази четка една от Магама с косъм от глиган, тя ми служи около 5-6-7 години, но средните косми паднаха и се наложи да я сменя. От дървената съм по-доволна, но не знам дали ще е достатъчно издръжлива за много заплетена и къдрава коса. За моята коса е идеална. Идеално реши удълженията, които имам, както и тупето. Веднъж се беше разрошило ужасно - успях да го среша с тази четка без да го проскубя (обикновено за перуки и удължения се взимат специални четки, защото обикновените ги проскубват). Много съм доволна от нея засега, много гладко се прокарва през косата, но според мен е по-подходяща (специално моя модел) за заглаждане и изправяне на косата, защото доста ми я приглажда. Мисля, че би изправила къдриците, т.е. няма да са толкова навити. Но може да видиш за някоя друга, която не приглажда така, имаше и обикновена дървена четка, мисля че беше и по-евтина. Тази я взех най-вече заради приглаждането.  Simple Smile Наистина доста приглажда и не наелектризира косата.

# 107
Аз не съм фен на марковите парфюми - просто не са ми по джоба, пък и както е опоменато в предишния пост в България няма оригинални парфюми. Моя приятелка си беше купила "Зелената ябълка" от Париж ,много й харесва и искаше и да си го купи в България  newsm78 в някакъв магазин на "Витошка" но какво се оказало - нашата българска ябълка не миришела като парижката, дори аромата не се доближавал грам към нейния, къде е истината не знам. Два различни аромата - един парфюм Shocked
 Преди време когато тъкмо бяха навлезли в България тези сайтове, които продават "маркови" парфюми на изключително ниски цени най- често от по 100 мл (без значение, че дадения реален парфюм няма разфасовка от 100мл), реших да си купя. Избрах си един ей така, защото ми хареса шишенцето, парфюма беше Кензо, та това менте беше най-трайния парфюм който някога съм имала. Пръскам се сутринта и на следващата сутрин все още се усеща. Не обичам по принцип да се къпя с аромати. Аз си купувам ментета и дали имат нещо общо с оригинала не мога да кажа, но до сега не съм попадала на не траен парфюм.
Не знам как вървят цените на ментаците в Лили, но аз си ги взимам за между 25-40 лв за 100 мл.

# 108
За дървените четки да питам. Аз съм със суха къдрава коса и рядко се реша. Достатъчно и е намачкване с вода само, за да придобие форма, но ми се ще да я реша по-често. Обаче не искам да се скубя както става с обикновените четки, а с гребен е възможно само като е мокра. Преди години си купих от някъде такава четка с дървени зъбци, но след две ресания половината зъбци ми останаха в косата... и четката вече за нищо не ставаше. Та, въпросът ми е тези здраво ли са закрепени и измъквали ли са се на нечия четка на тези от вас, които имате такава?

За тези на Ебелин мога да кажа само хубави неща. Имам три - две от големите квадратни с дървени зъбци и една малка за път пак с дървени зъбци - не са мръднали, особено първата ми е вече на 2 години. Косата ми е суха, чуплива и твърда, с тези четки се разресва много по-лесно.

# 109
Ще си взема дървена четчица, едвам ме навихте! Laughing Благодаря Hug

# 110
  • Пловдив
Може ли снимка на тези дървени четки, моля?

# 111
  • София
Аз явно съм изкарала късмет с парфюм от Лили. Имам купен от там и си е съвсем наред. Simple Smile

# 112
Може ли снимка на тези дървени четки, моля?
http://www.apekt.com.pl/img_big/szczotdowlos6.jpg примерно

# 113
http://www.catrice.eu/en/products/lips/lipstick/detail/product/p … lip-balm-020.html - Moмичета, дали това го има в България? А този цвят 020 - Rusty in Peace? Не мога да си спомня да съм го виждала на стелажа на Catrice Blush.....

# 114
  • Варна
Вчера си купих тези сенки на Катрис от намалението, сега остава да се науча да правя с тях хубав грим.  Simple Smile
Скрит текст:

# 115
  • София
Днес си купих душ гела на Алверде Olive & Aloe Vera.
- снимката е от интернет

# 116
  • Стара Загора
http://www.catrice.eu/en/products/lips/lipstick/detail/product/p … lip-balm-020.html - Moмичета, дали това го има в България? А този цвят 020 - Rusty in Peace? Не мога да си спомня да съм го виждала на стелажа на Catrice Blush.....

Това е от новия асортимент. Предполагам скоро ще ги заредят заедно с другите продукти, когато се поизчерпат тези, които са намелени в момента. Peace

# 117
Благодаря ти много  bouquet

# 118
Момичета, ползвали ли сте туристическата четка за зъби на DM, онази, която се сгъва? Дали е подходяща за чувствителни венци и зъби?

Аз днес си взех мехлема с млечна мазнина и невен на Balea. Засега го ползвам само за устни и ми се струва, че е добър, подходящ заместител на този на Alter Heideschaefer.
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … _ringelblume.html

# 119
Аууу, ми аз си взех скоро Лайт Блу в комплект с лосионче от Лили. Ама мисля, че си е съвсем наред, а и нали комплектите трудно се ментосват  newsm78 ...
Днес и взех мини део спрейче и един измивен гел на алверде с невен, беше намален, а ми трябва, че забравих моя вкъщи. Ще го видим става ли за нещо, че май не ме квфят алвердските продукти за лице, ма пусто нали са без химия уж...
Утре съм набелязала четка на Ебелин и шнола на Ши.

Общи условия

Активация на акаунт