Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 683
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
  • най-шареното място
арт мама, трябва ми мазен крем за крака. Ще взема да си направя преварена мас, само да се появи по магазините сланина, че ми омръзна да купувам неподходящи кремове.
Принципно не се брои добра съставка, но много помага защото прави бариера и ако нямаш непоносимост не е за пренебрегване. Мисля, че по-назад/ в предната тема може би/ има писано за вазелина. Търсене в темата ще ти го покаже. Аз бих си взела кокосово масло в твоя случай.  Предпочитам крем защото не ми трябва много мазнина, но нищо не харесах предния път. В сайта набелязах 3-4, а ми трябва един Simple Smile

# 166
  • София
Една съседка си прави крем за крака: преварява свинска мас и добавя салицил. Стъпалата са  й в отлично състояние / като знам какво работи и на колко години е / .

# 167
Салицила пък за какво? Знам, че по принцип се слага в анти-акне козметиката?

арт мама,ти ползвала ли си и кое, дали е икономично? Гледам на Икаров е 60 мл. опаковката newsm78  По принцип нямам непоносимост към нищо.

# 168
  • най-шареното място
Салициловата киселина премахва черни точки /ексфолиира. По краката се трупа мъртва кожа. Мас не  знам някога дали ще възприема като мазило. Преди години съм ползвала на Икоров. Тогава нямаше други. Сега вероятно бих потърсила по-хубаво. Икономично е, но и мазно - като бяло краве масло с парафинов блясък.

# 169
  • София
Салицила пък за какво?

Нямам представа,  но като се видим, ще я питам.

# 170

Действа антимикробно, мисля и противовъзпалително, това от дядо ми го знам Simple Smile Предполагам в крем за крака има логика Simple Smile

Пастата на ДМ избелващата - За избелването да, но до последно не успях да свикна с вкуса и, определено не ми даваше достатъчно свежест .... и докато я ползвах се отчупи маааалко парченце от зъбчето ми  Cry newsm78 не съм сигурна дали има връзка, но  newsm78

# 171
Аз мислех да си купя анти-целулитното олио , но след като хвалиш това с кокоса , може него да взема да пробвам , тъй като моят масажор не е от тези , който правят вакуум , ами обикновен и до сега го използвах с кремове , но те ми свършиха и реших този път да заложа на олиото Simple Smile)
Ами антицелулитното мисля, че би се комбинирало добре с масажор именно защото не попива веднага. За мен обаче аромата му е прекалено силен и почти непоносим. Ако имаш запушен нос, веднага ще ти се отпуши.  Laughing Аромата на кокос много повече ми допада, а и самото олио с кокоса попива по-бързо.

Да похваля гланцовете за устни S-he stylеzоne. Тази марка е от сравнително пренебрегваните дори и в сайта на ДМ. Едва намерих това:

http://www.dm-drogeriemarkt.at/at_homepage/schoenheit/she/she_pr … _produkte_lippen/

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/beauty/she/267794/s-h … uehling_2013.html

Но са много добри като ефект. Миналата година пробвах пудрите им - много са хубави, но ми идват тъмни дори и най-светлите цветове. Ползвах безцветния им гланц известно време, а днес си взех цветен - всичко, което съм ползвала, е много хубаво - с ефект на скъп грим, а струва доста евтино. Гланца е 4,30 лв. Пудрите бяха около 6-8 лв, не помня точно. Друго не съм пробвала на марката, но мисля че си заслужават.  Peace

Вкуса на избелващата паста за зъби Донтодент е като на едновремешната Поморин.  Sick  Laughing Не е чак толкова лош, свиква се. Аз бих я купила пак, а може и някоя друга да пробвам - има няколко вида. Мисля, че за цената си напълно си заслужават. Е, спестили са някой лев за аромат.  Wink

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 23:46 от HAPPY_QUEEN

# 172
Ползвала съм всички пасти Донто Дент, сега не ги ползвам, защото си накупих много от тези на Пърл Дропс (когато бяха много намалени), но определено си заслужават. Имам проблеми с венците, кървяха ми и ползвах Сенситив пастата, това беше преди 4-5 месеца - и от тогава не ми кървят венците.

deriel отчупването на парченцето от зъба ти не е от пастата бъди спокойна, но отиди на зъболекар  Hug

А това олио с кокос за какво е ? Антицелулитно или ?

# 173
Ползвала съм всички пасти Донто Дент, сега не ги ползвам, защото си накупих много от тези на Пърл Дропс (когато бяха много намалени), но определено си заслужават. Имам проблеми с венците, кървяха ми и ползвах Сенситив пастата, това беше преди 4-5 месеца - и от тогава не ми кървят венците.

deriel отчупването на парченцето от зъба ти не е от пастата бъди спокойна, но отиди на зъболекар  Hug

А това олио с кокос за какво е ? Антицелулитно или ?

Ммм, зависи .... от паста за зъби с много калций, ми се е случвало нещо подобно преди години ... Пастите с избелващ ефект, влияят до голяма степен на зъбния емайл ....
Трябва  да се внимава в избора на избелваща паста - съвет от зъболекаря ми  Wink.... Е не, че аз винаги внимавам, но  Embarassed Mr. Green

От избелващите пасти съм най-доволна от Лакалут Grinning

# 174
Момичета, досега почти не съм ползвала продукти на Балеа, но съм в търсене на шампоан и се чудя дали да не им дам шанс. Загледах професионалните серии за обем (зелена) и за блясък (лилава), пробвали ли сте ги? Косата ми е къса, права и фина, не е боядисвана, нито изтощена. Има нужда точно от блясък и обем, дали да не комбинирам шампоан от едната и балсам от другата серия? newsm78

Също ще съм благодарна на отзиви за измиващите продукти за лице, досега ползвах Алверде, доволна съм от качествата, но не мога да свикна с аромата..

# 175
  • Бургас / София
Не съм пробвала шампоаните на Балеа, но на Джон Фрида за обем е много добър  Peace

# 176
HAPPY_QUEEN  в такъв случай ще си взема това с кокоса ;д Simple Smile) решено е .
А имате ли наблюдение върху фдт-те на Essence или Maybelline , че вчера ходих да си взимам CC крема на Макс Фактор и от светлия вариант , който идеално ми пасваше имаше само мостра останала Sad

# 177
HAPPY_QUEEN  в такъв случай ще си взема това с кокоса ;д Simple Smile) решено е .
А имате ли наблюдение върху фдт-те на Essence или Maybelline , че вчера ходих да си взимам CC крема на Макс Фактор и от светлия вариант , който идеално ми пасваше имаше само мостра останала Sad
Ако се чудиш, ето една идея - това е един от най-масово възхваляваните фон дьо тени от този клас сред блогърките Peace Дори Lisa Eldridge го препоръчва и ползва.
Имах старата версия и беше добра, но скоро мисля да си взема и тази. Има Bourjois в Лили.

# 178
  • най-шареното място
Подкрепям за healthy mix. Има 2-3 варианта като формула.

# 179
На Мейбълин харесвам ББ крема с фактор 30. Фондьотен съм ползвала само анфинитона и не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт