Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 73 263
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Момичета, четката за чувствителни венци от DM, която се хвалеше лятото, на коя марка беше? И много ли са й меки влакната?
Търсих мненията напред, но търсачката не е много user friendly с мен.  hahaha

DontoDent, марка на ДМ е мисля Peace

От седмица я ползвам и съм много доволна. Не очаквах да ми хареса повече от Elgidium Sensitive. По-меки са влакната от нея и е на половин цена. Peace

# 421
Някой да е ползвал пудрите-мозайка на ESSENCE или  CATRICE ,дали матират  кожата  и коя е по-добра от двете  Rolling Eyes

http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/pudra.html

http://www.catrice.eu/bg/produkti/lice/pudra/detaili/product/mul … t-powder-010.html

# 422
На Катрис не съм, но на Есенс имам и много си я харесвам. Тя по-скоро леко пигментира и изравнява, отколкото да матира обаче.

Запасих се с голяма кутия синя Нивеа, този крем ми действа вълшебно! Heart Eyes  И оставих общо 40 лв в ДМ, не питайте за какво, всичко е обсъждано вече... Crazy

# 423
Хепи Куин, може ли снимка на този вазелин? Той дали може да замени боровия вазелин, който се продава по аптеликте?

http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … lea_vaseline.html

Чист вазелин - цена 3 лв! Няма никакво щипкане, опъване, дразнене дори и да попадне в очите, попива бързо, но на мен лично ми идва тежък като дегримьор за очи. Може би за възраст над 40+ ще е по-подходящ или за екстремно суха кожа.

Колкото до дегримьор за чувствителни очи, аз все още търся таквоз чудо. И на Биодерма водата ми щипка, а другите не ми чистят добре. Не мога да открия друг продукт без феноксиетанол, засега съм на Биодерма - по-малкото зло, но мисля скоро да пробвам домашно приготвен тоник от лавандула с обикновено слънчогледово олио. И аз какво ли не измислям вече.  Confused

Да похваля праха за пране Сано максима сензитив - много хубаво пере, не го очаквах - дрехите и играчките направо светнаха, при това без да избелва цветовете. Пише, че не се задържа в дрехите и е подходящ за чувствителна кожа, това ще го разбера впоследствие дали е така, но дори и самия факт, че изпира добре без да избелва цветовете, ми е достатъчен. До сега праховете, които съм ползвала хем не переха добре и дрехите ми ставаха едни такива като овехтели, хем ги избелваха. Бях доволна и от Lex sensitive, но изчезна от магазините. Изобщо прахове за чувствителна кожа много трудно се намират. Почти всички са ароматизирани, а на нас с малкия ароматизираните не ни понасят. Много е трудно човек с чувствителна кожа да си намери подходящ прах за пране.  Confused Дано с този нямаме проблеми.  Praynig

# 424
От мицеларните води бях доволна от розовата на Биодерма, но в момента не ми се дават толкова пари. На Авен също съм имала и не ми харесва, сега си взех на Делия и се оказа че не става за очи  Grinning
Мерси момичета, ще потърся Буржоа или Гарниер Simple Smile

Защо да не става за очи ? Аз я имам и перфектно ми маха всякакви мазила по очите, без да му ги дразни  Thinking

# 425
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

От седмица я ползвам и съм много доволна. Не очаквах да ми хареса повече от Elgidium Sensitive. По-меки са влакната от нея и е на половин цена. Peace

Мерси много, Ивче.  Hug
Аз я целя за дъщеря ми, а не съм много сигурна, че си мие особено старателно зъбите, затова се притеснявам от много меките влакна. Но ще взема две и първо ще я пробвам сама, че на детето нямам доверие.  Laughing

# 426
Колкото до дегримьор за чувствителни очи, аз все още търся таквоз чудо. И на Биодерма водата ми щипка, а другите не ми чистят добре. Не мога да открия друг продукт без феноксиетанол, засега съм на Биодерма - по-малкото зло, но мисля скоро да пробвам домашно приготвен тоник от лавандула с обикновено слънчогледово олио. И аз какво ли не измислям вече.  Confused

HAPPY_QUEEN,
моите очи са повече от чувствителни – диагнозите са  от  ‘хроничен конюктивид’ до ‘някаква алергия, може би слънчева’ + синдром на сухото око+бог знае какво Crazy
Скрит текст:
Вече 3г ползвам само това /няма феноксиетанол/
http://phytocode.net/shop/rosa-damascena/za-pochistvane-na-litze … chite-detail.html

# 427

Скрит текст:
Вече 3г ползвам само това /няма феноксиетанол/
http://phytocode.net/shop/rosa-damascena/za-pochistvane-na-litze … chite-detail.html
Moже да го пробвам, ако не сполуча с един друг експеримент.  Wink

Само да вметна, че ако трябва да избирам между чистия вазелин на Балеа и омазняващия крем с невен (вазелин с натурални масла и екстракти), бих избрала втория - омазняващия. Много по-добър е, а от вазелина не съм особено доволна. Снощи мазах на краката, може и повече да съм мацнала, но изобщо не попи и имам чувството, че ми омаза чаршафите. Като се мажа с омазняващия, нямам такова усещане, макар и да е мазничък. Вазелина също е мазничък и при мен не попива, та за мен по-добър е омазняващия крем с невен. Специално от него мисля винаги да си имам под ръка, помага за много неща. Вазелина в момента ми се явява излишен и ще го дам на майка ми - нейната кожа е по-суха и мисля, че ще й хареса повече отколкото на мен.  Simple Smile

# 428
  • Варна
HAPPY_QUEEN, пробвала ли си в някакво празно шишенце да си смесиш розова вода и някакво масло, например бадемово.Аз откакто го научих това тук от форума не си давам парите за разгримьор за очи.Не щипе, не дразни и дори и да ти влезе в окото не е проблем, защото е масло с вода. Просто преди употреба го разклащаш добре за да се смесят двете съставки.

# 429
HAPPY_QUEEN, пробвала ли си в някакво празно шишенце да си смесиш розова вода и някакво масло, например бадемово.Аз откакто го научих това тук от форума не си давам парите за разгримьор за очи.Не щипе, не дразни и дори и да ти влезе в окото не е проблем, защото е масло с вода. Просто преди употреба го разклащаш добре за да се смесят двете съставки.
Тъкмо това щях да пиша и аз,аз съм смесила розова вода с масло от жожоба,страхотно и бързо си почиствам грима и дори водоустойчивия без проблем.

# 430
happy queen, ekaterina II, има ли друг заместител на розовата вода или само с нея става?

# 431
  • софия
Купих си лак на Есенсе, ужасно нетраен не може и два дни да изкара. Rolling Eyes

# 432
  • Стара Загора

Мерси много, Ивче.  Hug
Аз я целя за дъщеря ми, а не съм много сигурна, че си мие особено старателно зъбите, затова се притеснявам от много меките влакна. Но ще взема две и първо ще я пробвам сама, че на детето нямам доверие.  Laughing

Е, чак толкова меки не са Laughing, но за моите много кървящи и чувствителни венци са ок.
Ако има храна между два зъба, това няма как да се изчисти с каквато и да е четка (особено месо и някои зеленчуци) или аз не съм попадала на такава досега. Там само клечката и конците вършат работа. Wink
Иначе с по-твърди влакна беше Медиума на Елгидиум, но на мен ми бяха много груби и при всяко миене кървяха венците.

# 433
  • София
Купих си лак на Есенсе, ужасно нетраен не може и два дни да изкара. Rolling Eyes

Слагай ТОП отгоре и всичко ще е О.К.!

# 434
  • Варна
Аз съм си правила дегримьор с розова вода+кайсиево масло.Чисти,но като ми влезе в очите,оставя един мазен филм и гледам като през перде(как го обясних само  Laughing).Както и да е,не е мнго приятно усещане.

Общи условия

Активация на акаунт