Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 467
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
http://beautyshop.bg/product/321/essence-eyebrow-stylist-set-kom … ne-na-vezhdi.html

Търсих това в ДМ но не открих
От къде сте си го купували  newsm78

# 616
от Лили и Елитис

# 617
  • София
http://beautyshop.bg/product/321/essence-eyebrow-stylist-set-kom … ne-na-vezhdi.html

В ДМ би трябвало да го има!
Grinning

# 618
Момичета, сега пък си търся лосион за тяло. Предпочитам да е с класическия аромат на Нивеа или нещо с ванилия, или нещо много хубаво Crazy обаче искам да е тип "парфюмен лосион" и ароматът му да се задържа на кожата, а не да излита 10 минути след намазване.

# 619
  • София
Момичета, сега пък си търся лосион за тяло. Предпочитам да е с класическия аромат на Нивеа или нещо с ванилия, или нещо много хубаво Crazy обаче искам да е тип "парфюмен лосион" и ароматът му да се задържа на кожата, а не да излита 10 минути след намазване.

За пореден път ще похваля лосионите на Seventeen (но не съм сигурна дали ги има в ДМ и Лили, не се сещам да съм ги виждала). Те са с парфюмен аромат, много траен като за лосион. От консултантка знам, че имитират реални парфюми. Но мисля, че всичките са с блясък.

Моят е такъв и много си го харесвам:
Скрит текст:

# 620
Много хубаво, обаче блясък хич не ми трябва. Rolling Eyes Все пак ще ги потърся, благодаря! Hug

# 621
  • Пловдив

В ДМ би трябвало да го има!
Grinning

грабнах последното, вече го пробвах  - средно доволна съм
като за 5.30 става

# 622
Скрит текст:

Някой ползвал ли е вече СС крема на Балеа?
Днес видях, че цената му е "паднала" и реших да го взема - 6,99, през лятото беше на цена около 10лв.
От първо "мазане"
Почвам с минусите
- гъста консистенция, на мен ми беше трудно да го разнеса
- остави ми лек кир ефект в края на бузите, но аз май прекалих с количеството, утре ще слагам по-малко  Wink
- недобра покривност Simple Smile ако някой търси това, иначе на мен ми е добре.
- понеже е първи СС, който ползвам, не съм сигурна дали ефекта трябва да е точно това, но мнооого ми прилича на ВВ на Нивеа  Sad

Плюсове
 - матиране на кожата, предполагам съдържа някакъв вид пудра  newsm78
- цвета - по време на нанасяне ми се стори по светъл от моя, но след 1-2 минути се изравни с моя  Grinning
- много подходящ /според мен/ за по-мазна кожа
- усещане за по-стегната кожа, почти веднага след като го нанесох
- вече минаха 2 часа и все още не съм на петна, както се случва при мен с други ВВ

За сега това, забележа още нещо, ще пиша  Simple Smile

# 623
  • София
Много моля, който ползва или е ползвал моливите за вежди на S he, да  даде отзиви.

# 624
Купих си това мляко за тяло на Cottage от ДМ. Мирише много хубаво и се води парфюмирано, да видим колко е трайно, после ще го пробвам след душа.

# 625
  • Варна
Купих си това мляко за тяло на Cottage от ДМ. Мирише много хубаво и се води парфюмирано, да видим колко е трайно, после ще го пробвам след душа.
Ооо аз имах същото, само че беше с карамел Crazy е няма такъв аромат. Много силно ухае, това което не ми хареса на мен е, че кожата  лепне след него.

# 626
Пробвах го току що и се намазах цялата, никъде не лепне. Мъж ми го отрази моментално! Crazy Каза, че мирише много силно на виолетки. Дано се поразнесе концентрирания аромат докато си легна. Laughing

# 627
Аз пък мога да похваля душ-гел-скраба с виолетки на Cottage.
Същата миризма, само че не остава така концентрирана, скрабът е естествен (от някакви костилки или нещо подобно).
Приятен е, и много ми харесва луксозният вид на опаковката.

# 628
Кажете има ли ексфолиант за устни в Дм,къде да го търся(къде стои) и на коя марка  Hug

# 629
  • София
Аз се интересувам някоя от вас дали е ползвала вкусния гланц на Римел или иначе казоно ето това и на какво мирише конкретно този? http://imgreuuux.less-is-more.dk/0000C796B2ABB60D098372CBD1617F9 … le/IMG_1741_2.JPG

Общи условия

Активация на акаунт