Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 453
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Здравейте,можете ли да ми препоръчате хайлайтър,който може да се намери в Лили?

Prime and fine на Catrice Peace

Благодаря  Simple Smile Това ли е? https://www.google.bg/search?q=prime+and+fine+catrice&tbm=is … .html%3B720%3B405

Да, тя е.
Ето и едно ревю от наша съфорумка
http://limitedbeauty.bg-damma.com/2013/05/27/catrice-prime-and-f … hlighting-powder/

# 646
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми по-сухи сенки за очи, моля.

# 647
Отчаяно търся Nude палитрата на Ctrice. Има я в каталога за 2013 г., но явно при нас не се зарежда. Ходя до Лили по няколко пъти в седмицата. В DM няма техен щанд.

# 648
  • виртуално
Отчаяно търся Nude палитрата на Ctrice. Има я в каталога за 2013 г., но явно при нас не се зарежда. Ходя до Лили по няколко пъти в седмицата. В DM няма техен щанд.
ако си от Софиа - провери и в Елитис в Халите
мисля, че преди седмица я имаше

# 649
Благодаря, но не съм от София. Имам пътуване след няколко дни, ако до тогава не се получи тук ще я потърся задължително Simple Smile

# 650
Благодаря Hug
Не знам, явно ще се ориентирам към коректор-стик, или към някой на Буржоа/Мейбълин/Макс Фактор. Или пак на ESSENCE/CATRICE, но друга формула.
Трябва ми нещо наистина камуфлажно, но без да седи като маска.
И да не се събира във фините линии под очите (защото, както споменах, имам такива Cry ).

Вчера си купих фон дьо тен - муса на Катрис с идеята да го ползвам вместо коректор. Много добре се справя! На мен и течна, и твърда формула ми се събират в гънките, но този - не. Освен това консистенцията му е много, много приятна, нежна, лека, фина, а кожата след нанасяне изглежда освежена и е много мека. Не стои като два полукръга под очите, ей-така плеснати, слива се с кожата.

Доколкото знам, ти попита не за ФДТ-мус, а за кремът коректор - пак приятно за нанасяне и леко като усещане, но за прикриване на бръчици и пори, нали? Много ми хареса и той на проба, но взех муса, както казах, и то за проблем, какъвто имаш и ти.   bouquet

Rosencity,
прозрачна пудра освен Катрис (Прайм енд файн - 11лв.), имат и Есенс (Мат-нещо си - 7лв.), Римел (синя капачка -18лв), Манхатън (светлосиня опаковка - към десетина лв.), Буржоа (Флауър Перфекшън -19лв). Много й бях мераклийка на таз пудра  Mr. Green и вчера обикалях и се взирах бая.

Попадала ли ви е хубава кабуки четка в ЛИЛИ?  Flutter

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 22:51 от Daisy^Slava

# 651
Момичета, сега пък си търся лосион за тяло. Предпочитам да е с класическия аромат на Нивеа или нещо с ванилия, или нещо много хубаво Crazy обаче искам да е тип "парфюмен лосион" и ароматът му да се задържа на кожата, а не да излита 10 минути след намазване.

Опитай с Бетина Барти.   Това им е ванилията, прегполагам,че и Musk ще ти допадне, нежен и траен е. Аз имам червения, който е много, много силен, сладък и запомнящ се. Някои от ароматите са реплика на известни парфюми, а самите лосиони не мазнеят, попиват бързо и не цапат.

# 652
Опитай с Бетина Барти.
Hug Къде да ги търся? Т.е. има ли верига, в която ги има със сигурност, защото поне в ДМ не помня да съм ги виждала, но може и да не съм ги забелязала. Blush

# 653
Бижу, в Лили има на марката, но бяха друга серия. Може и тези да ги има там.  Peace

# 654
Daisy^Slava, много ти благодаря! Така и така бях метнала око на мус фон дьо тените на Катрис и Есенс, вече знам коя ще е следващата ми покупка Hug
Като така или иначе стана дума за тоя мус, да те попитам - пробвала ли си го върху цялото лице? Аз като слагах от тестерите върху китката си, ми направи впечатление, че текстурата е мат (което попринцип е добре, тъй като челото и носът ми са склонни към омазняване през деня). Та по този повод ме интересува дали не е твърде изсушаващ и брутално матиращ с изкуствен ефект...

# 655
Бижу, в Лили има на марката, но бяха друга серия. Може и тези да ги има там.  Peace
Сори, объркала съм се. Не е било Бетина Барти, а Лаура Вандини.  Embarassed

# 656
Още един глас за лосионите на Лаура Вандини. Много са подходящи за суха кожа, а ароматите са много дискретни и ненатрапчиви.
Бетина Барти не съм ползвала, и действително не се продават в ДМ и Лили. Можеш да погледнеш в някои по-големи аптеки и козметични магазини (Ремедиум, Медея)...
Друга марка, която мога да препоръчам, но също не се намира в ДМ и Лили, са Lirene. Лосионите им не са чаак толкова подхранващи, но оставят дискретен аромат за доста дълго.

# 657
  • Пловдив
Момичета, кои артикули са намалени с 20% днес в Лили?

# 658
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, кои артикули са намалени с 20% днес в Лили?

# 659
  • Бургас
pantera666 ако не греша беше от Бургас.
Лили работи ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт