Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 499
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Търся отзиви от крем-коректора на CATRICE (в черно бурканче/кутийка).
Имам отчайващи сенки под очите, не са само оцветяване, чак на бръчици ставам сутрин и имам торбички.
Препоръчайте ми нещо, не много скъпо, с което да ги боря Rolling Eyes

На 21 години съм, просто не мога да ги понасям, рано ми е за бръчки под очите newsm45
Дали ако се клепам с този или подобен коректор, ще мога да ги замаскирам поне малко? Thinking

С две ръце препоръчвам ето този коректор По рождение кожата ми около очите прозира и ми се виждам вените,т.е съм синя около очите,с този коректор направо се скрива всичко и не се събира по гънките.

# 526
  • най-шареното място
BeeJuis, потърси причината.
Наистина ти е рано, а вероятно не е нищо сложно за остраняване.
Бъбреци, черен дроб, обмяна, хранене, оводняване, сън, и още не малко има.
Поинтересувай се и действай.
На първо четене вероятно няма достатъчно вода.

# 527
  • софия
Nicimici , каква е марката на коректора, че не виждам. Hug

# 528
  • Пловдив
Nicimici , каква е марката на коректора, че не виждам. Hug
Ако не се лъжа е Radiant Peace

# 529
Търся отзиви от крем-коректора на CATRICE (в черно бурканче/кутийка).
Имам отчайващи сенки под очите, не са само оцветяване, чак на бръчици ставам сутрин и имам торбички.
Препоръчайте ми нещо, не много скъпо, с което да ги боря Rolling Eyes

На 21 години съм, просто не мога да ги понасям, рано ми е за бръчки под очите newsm45
Дали ако се клепам с този или подобен коректор, ще мога да ги замаскирам поне малко? Thinking
Този коректор го бях пробвала в магазина и не ми хареса. Доста е гъст и трудно се разнася. А и според мен всякакъв коректор с консистенция, различна от течна, се събира в гънки, бръчици и при и седи ужасно. Аз си взех Севънтийн, добре е, макар че до ранния следобед е изветрял. Rolling Eyes

# 530
Благодаря Hug
Не знам, явно ще се ориентирам към коректор-стик, или към някой на Буржоа/Мейбълин/Макс Фактор. Или пак на ESSENCE/CATRICE, но друга формула.
Трябва ми нещо наистина камуфлажно, но без да седи като маска.
И да не се събира във фините линии под очите (защото, както споменах, имам такива Cry ).

# 531
Enichka, каква е цената на ръкавицата? И как е като качество?  bouquet

Ръкавичката е 3.99 лв, стегната е, в смисъл няма да ти се разпадне в ръцете и няма да се разплете след кратко ползване. Изглежда доста груба на пипане, но всъщност за мен е много приятна. За справка ще кажа, къпя се с такава гъба
Скрит текст:
и ми е перфектна, докато обикновените гъби ми драскат кожата и ми е неприятно.
Ръкавицата е като от найлон, странно е не мога да обясня точно, имала съм и преди такъв тип ръкавица, но помня, че беше много груба, а тази не е.
В козметичните магазини в които ходя тези ръкавици варират между 5-7 лв, смятам, че си е на далавера и си заслужава като качество Simple Smile

Да, и аз гледах на подобни цени ръкавици на други марки, а от много време искам нещо подобно. Но, като че ли, клоня към по-груб вариант аз лично. Дори обикновените гъби не са ми достатъчно дръгливи Laughing.... Някой може ли да направи сравнение между тази на еbelin и такива на други фирми (на Аgiva например или на други широко разпространени)? Благодаря ти, Enichka.

Мога да ти направя сравнение с тази
Скрит текст:
, изключително груба е, но според мен не ексфолира добре и много бързо се разпада.
Имала съм и подобна на тази
Скрит текст:
- сваля кожа направо  Crazy, щом искаш нещо по грубо, мисля, че тази втората ще ти е по добра. Бяха по 3-4 лв едно време и са на някоя от марките, но не мога да ти кажа точно коя - Агива, Диферо, Юърс или някакви Профешънъл имаше

Enichka, благодаря отново HugСега остава и да я намеря тази, втората в Пловдив. Гледах едни скоро в "Лекси" в ТЦ "Гранд", но не посмях да взема - не помня какво ме спря, може би неувереността, че ще са добро попадение.... Но не изглеждаха точно като втората. Трябва да се поразтърся сериозно. Момичета, дали е възможно да ги има на Централна гара, в подлеза, в козметичните магазинчета?

# 532
  • Варна
❇Sisi_91❇ имам дясната спирала(за обем мисля)-не ми харесва.Суперлека ми е,все едно че нямам спирала.

# 533
  • Стара Загора
Аз вече си ги взех спиралите.  В единия DM бяха ги изкупили. Дори и да не стават няма да ме е яд, все пак едната спирала излиза по-малко от 2.50лв. Все пак мерси за отговора, gali&presi.
Скрит текст:

Макар че не се отнася за изброените магазини, искам да споделя с вас (може и да знаете за това вече), че раздават безплатни мостри на Vichy в определени аптеки. Има два вида мостри - за проблемна кожа и за зряла кожа. Днес взех мостри за мен и майка ми, караха ме да попълвам нещо като анкета в аптеката. Ето тук можете да видите от кои аптеки можете да вземете мостри - http://vichyconsult.bg/campaigns/products_promo  

# 534
За първи път ще използвам козметика на Lilly. Купих си шампоан с пчелно млечице и подхранващо олио за коса на Velnea. Качествени ли са им продуктите?

# 535
  • Варна
❇Sisi_91❇ Благодаря за инфото относно Vichy Hug

# 536
  • Варна
За първи път ще използвам козметика на Lilly. Купих си шампоан с пчелно млечице и подхранващо олио за коса на Velnea. Качествени ли са им продуктите?

Аз съм ползвала шампоана.Не съм очарована.На Velnea харесвам душ кремовете.

# 537
Серумът с годжи бери ми се желира  newsm78
То малко беше останало, ама си стана на желе, гледах опаковката не пише в рамките на колко месеца трябва да се ползва, поне на шишето, защото картона отдавна го изхвърлих, но така или иначе няма да мога да го изразходя в този желиран вид.
При вас случи ли се това?

# 538
  • София
Моят серум е в отлично състояние, но вече привършва. Sad

# 539
  • Бургас
може би студа го е желирал

Общи условия

Активация на акаунт