Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 453
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
pantera666 ако не греша беше от Бургас.
Лили работи ли вече?

Варна съм..Иначе често отскачам до Бургас.Доколкото знам още не работи.

# 661
  • Бургас
За Лили в Бургас ме съмнява да отворят скоро даже изобщо.

# 662
Може ли някой да ми каже дали моно сенките на Катрис биха паснали във фрийдъм палитра на инглот? Имам пред себе си палитра, но понеже нямам сенки на катрис не мога да преценя. Благодаря предварително.  bouquet

# 663
Искам да помоля за  услуга момичетата, които по-често ходят до ДМ.
Видях в Немския сайт ето този сироп

Има ли го и при нас, едни други витаминчета съм виждала но този  newsm78
а и цена ме интересува, вероятно ще го поръчвам на друг човек и искам да дам възможно най-много инфо, за да не стават гафове  Laughing

# 664
  • Варна
В ДМ или Лили мога ли да намеря четка за сенки от този тип?
Скрит текст:

Да препоръчате някоя определена, която да не дращи?

# 665
Някой търсеше нюд палитрата на Катрис - видях я в Лили на Витошка, но беше отдавна.

Киса виж в Лили дали продават Екотулс - те имат подобна четка и четките им са много хубави  Peace

# 666
  • Sofia
Киса, имам такава четка на Алверде. Много много хубава и мека. За съжаление само веднъж съм я засичала. Откакто си я купих все дебна за още една, но няма Sad Струваше около 5-6 лева Peace

# 667
  • Варна
Киса, имам такава четка на Алверде. Много много хубава и мека. За съжаление само веднъж съм я засичала. Откакто си я купих все дебна за още една, но няма Sad Струваше около 5-6 лева Peace

Устройва ме. Дано да намеря.

anbibian , скъпи ли са Екотулс?

# 668
  • Варна
deriel, аз често ходя в DM. Има го този сироп, струва 10,99 лв. и аз сега го взех на моите деца. Сиропът е гъст и има портокалов вкус. Голямо количество е и аз си пресипах в шишенцето от предния им сироп, което е 100 мл.

# 669
Четката им за руж беше от порядъка на 10-12 лв. Четката за сенки би трябвало да е по-евтина.

# 670
  • Варна
Четката им за руж беше от порядъка на 10-12 лв. Четката за сенки би трябвало да е по-евтина.

ОК, мерси. Детето има РД другата седмица, мога ли да използвам случая и да си купя четка от ДМ с намаление?  Laughing

# 671
  • Пловдив

ОК, мерси. Детето има РД другата седмица, мога ли да използвам случая и да си купя четка от ДМ с намаление?  Laughing
Да, през цялата седмица на рождения ден можеш да пазаруваш от ДМ с 20% намаление Peace

# 672
deriel, аз често ходя в DM. Има го този сироп, струва 10,99 лв. и аз сега го взех на моите деца. Сиропът е гъст и има портокалов вкус. Голямо количество е и аз си пресипах в шишенцето от предния им сироп, което е 100 мл.

Благодаря   bouquet

И на мен ми допадна голямата бутилка - 500мл. Сега като разбрах и цената  Party, е и супер изгодно ...
Скрит текст:
По състав наподобява Саностол

# 673
  • Sofia
Момичета, някой да има отзиви за тази наглед чудесна спиралка?

# 674

Да, на рождения ден на нашето, му купихме памперси  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт