TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 229 921
  • 896
  •   1
Отговори
# 225
благодаря, сега ще видя какво точно предлагат Grinning

# 226
При последното пазаруване ми подариха този крем заради изтекъл срок на годност- хубав е. Целият май бях болна и си мажех краката, макар че времето е топло.
http://www.tiandebulgaria.com/index.php?route=product/product&product_id=340

# 227
Препоръчайте    ми  шампоан  и  балсам  против  косопад   но  да е изпитано!

# 228
Здравей Вили,
Личен опит - бих препоръчала шампоана с балсама,които са против оплешивяване. И аз и мой близки ,които го взеха са доволни и с резултат - спиране на косопада.
Втори вариант е серията активатори на растежа на косата .

Обещах да кажа за серума за мигли - ами мисля,че има ефект . Рядко слагам спирала , но ми прави впечатление,че миглите ми са по-дълги и по-гъсти, дано не си въобразявам Simple Smile
Опелкорса - доволна ли си от крема ?

# 229
Опелкорса - доволна ли си от крема ?
Хубав е да доволна съм. Не усещам силно загряване но пък от една страна е топло от друга има изтекъл срок на годност все пак на моя продукт.
Купих и този антицелулилитен продукт- доста съм доволна но понякога ме загрява доста и в горещините не е особено приятно.
http://www.tiandebulgaria.com/index.php?route=product/product&product_id=117
За косопада аз не съм ползвала продукти още на Тианде но знам, че освен шампоана е хубаво да се пият и витамини и добавки, защото обикновено има липса в организма на вещества които не могат да се коригират само с шампоан. Успех!

# 230
  • Пловдив
  Ползвам шампоаните с балсамите.
Дадох и на близки приятели.
На никой не му се оцвети косата и на
никой не му порасна нова.Дори и не спря съществуващия
косопад.Как да препоръчвам нещо, което не дава резултати?!?

# 231
Жалко, че не е дало резултати. Хората са разочаровани , ти също .
За този против побеляване знам,че е нужно да се ползва поне 5-6 месеца, за да даде резултат. А другият - при мен спря косопада, при мъжа ми също , около мен познати също го ползват . Явно е до организъм и конкретна ситуация. Но и двата шампоана от тази серия са определено добри по отношение заздравяването на косата като цяло .
Винаги моля за обратен коментар, независимо дали е положителен, или отрицателен. Колкото и да искам няма как да ползвам всичко .
В тази връзка , може ли за мнение относно серията Женфей Перфект, ако някой е ползвал лично.
Благодаря и приятен ден   bouquet

# 232
  Ползвам шампоаните с балсамите.
Дадох и на близки приятели.
На никой не му се оцвети косата и на
никой не му порасна нова.Дори и не спря съществуващия
косопад.Как да препоръчвам нещо, което не дава резултати?!?

кои шампуани сте ползвали точно?

# 233
Здравейте и аз да се запиша  Simple Smile. Бихте ли дали линк за първата теме нещо не мога да я намеря  Rolling Eyes

# 234
Здравейте,аз станах част от ТианДе преди месец.Използвам някои продукти и съм удивена от действието-например пастата за зъби със сребърни частици и океански перли,превръзките Нефритена свежест,шампоан с жен-шен,шампоан с гъбата линчжи,шампоана със златен джинжифил,кремовете от плацентната серия и още други...
Очарована съм от качеството и ефекта на продуктите.
Ако имате въпроси и мога да съм полезна не се колебайте да ми пишете.

Красота от природата.. Hug Hug Hug Hug

# 235
За един месец при теб три шампоана са дали ефект?

# 236
а някакъв ефикасен крем избелващ лице? newsm78

# 237
Аз използвам шампоана със златен джинджифил и съм доволна,съпругът ми използва шампоан с корен от жен шен и косата му е като памук,а снаха ми използва този с гъбата линчджи и каза ,че има огромна разлика и косата и е както когато е била дете

# 238
извинявай но питах за нещо друго.... newsm78

# 239
politon - за избелване добре действа плацентната серия- пилинга и някой от кремовете (може би заглаждажия)
Отделно би могла да ползваш от универсалните пилинги този с лимон, а така също и разтворимата перлена маска .
Имаше и едно кремче избелващо, но за него нямам отзиви.
Ако има тъмни кръгове по очите например , то чудесно действа едно от Биозлатото .

Общи условия

Активация на акаунт