TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 229 957
  • 896
  •   2
Отговори
# 240
aми благодаря за съветите, а някакъв линк ще може ли да ми пратиш“? newsm78

# 241
Разбира се, извинявай че не го направих по-рано :
Скрит текст:
Ако има друго , което се сещаш ще се радвам да съм от полза. Бих прочела и други мнения по въпроса Simple Smile

# 242
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Може ли някой на лични да ми пусне продукта, който спомагал за удължаване на миглите.

# 243
Аз ще ти го пусна.Не вярвах, но при мен проработи.

# 244
Имам доста петна по лицето. Останаха ми от бременностите и доста изпъкват от слънцето. Има ли някакъв продукт на фирмата, който може да ми ги избели?

# 245
  Титинка виж три поста по-горе в скрит текст съм дала линкове.

# 246
Здравейте. Знам, че преди време TianDe предлагаха някакъв камък /поне така мисля/ срещу изпотяване. Ползвали ли сте и доволни ли сте? И ако да - откъде мога да поръчам?

# 247
 Титинка виж три поста по-горе в скрит текст съм дала линкове.

Всички линкове са маркирани като рекламен спам.

# 248
Момичета, здравейте! Нахълтвам с един въпрос директно  Mr. Green
Нямам наблюдения върху козметика, освен, че уж е натурална, а е пълна с парабени, парафини, силикони и т.н., но това е друга тема  Whistling
Реших да ви попитам за активния пилинг за лице - другите пилинги на марката същото действие ли имат? Т.е. без абразивни частици и с подобно нанасяне/ефект?  Peace  bouquet Мерси!

# 249
За колко време пристигат поръчките?

# 250
Всички пилинги имат такъв ефект -без абразиви и с такова действие.Аз съм пробвала всички универсални, плацентния и деликатния от серията 203040.
Поръчките идват за ден-два.

# 251
и аз имам същия въпрос...

# 252
Поръчките идват за ден -два, а може да се вземат на място от склад,ако ви е по-удобно.

# 253
и аз имам същия въпрос...
Аз си ги  вземам от сервизните центрове тук може да видите дали има удобен за вас.
http://www.tiandebulgaria.com/index.php?route=information/inform … information_id=14

# 254
От съвсем скоро станах представител на TianDe. Като първа поръчка имам паста за зъби с океански перли, комплекта за коса с екстракт от жен-шен, както и укрепващата есенция против розацея. Надявам се скоро да получа отзиви и ще споделя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт