TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 178
  • 896
  •   2
Отговори
# 765
  • Бургас
Здравейте, някой дали е използвал Фитогел за крака "Славитон"?

Дали помага/би помогнал при видима вена на крака. Почти не е изпъкнала, не боли, не е подута. Единствено козметичен е проблема. Изобщо дали облекчават и дали са ефективни и дали би се скрила малко вената? Благодаря!

Здравейте, вътрешна ли е вената, може ли да ми пратите снимка да я видя?

# 766
  • Варна
Здравейте! Със сигурност е писано,но темата е огромна и не успявам да открия...
Започнах да ползвам чаят за подтискане на апетита към сладко... Съвпадение или не помогна 😊
Обаче от крема за бедра - антицелулитния... Ми в чудо се видях 😁 Едно парене,адско парене... Зачервяване... Вече половин час след баня не мога да се оправя,все едно съм била под слънце 10 дни...
Дали е нормално? Не съм ползвала антицелулитни кремове до сега. Предполагам,че е нормално да пари,но толкова време и страшно зачервяване...
Със сигурност няма да го повторя. Сега го отворих и мазах веднъж. Как се ползва?
Аз нанесох,сложих стреч фолио (което предполагам не е много правилно) и правих 30 Мин смесени тренировки (просто не издържах повече от това адско парене)
Благодаря предварително

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 08:26 от bubanka

# 767
Здравей при мен беше същото първият път не се притеснявай нормално е.После 2и3тият път не усещах такова парене и нямаше зачервяване
Започнах да ползвам чаят за подтискане на апетита към сладко... Съвпадение или не помогна 😊
Обаче от крема за бедра - антицелулитния... Ми в чудо се видях 😁 Едно парене,адско парене... Зачервяване... Вече половин час след баня не мога да се оправя,все едно съм била под слънце 10 дни...
Дали е нормално? Не съм ползвала антицелулитни кремове до сега. Предполагам,че е нормално да пари,но толкова време и страшно зачервяване...
Със сигурност няма да го повторя. Сега го отворих и мазах веднъж. Как се ползва?
Аз нанесох,сложих стреч фолио (което предполагам не е много правилно) и правих 30 Мин смесени тренировки (просто не издържах повече от това адско парене)
Благодаря предварително

# 768
  • Бургас
Благодаря предварително
Здравей, това е нормална реакция на крема, това е действието му, това е начина по който той действа и извежда излишната вода от организма.Тианде имат и друг продукт, който пък е с охлаждащ ефект, ако мога да помогна с друго-насреща съм

# 769
  • София
Някои Можв ли да ми каже дали чаят за подтискане на сладко и кремът могат да се ползват при кърмене Simple Smile Благодаря!

# 770
  • Варна
Резултат от използвани продукти на Тианде:

След седем месечно редовно ползване на шампоан и маската против побеляване, видим резултат няма при мен.
Но и не съм засичала при друг човек да има резултат.

Според мен тази характеристика в описанието на продуктите трябва да я махнат.

# 771
Не! Не става
Някои Можв ли да ми каже дали чаят за подтискане на сладко и кремът могат да се ползват при кърмене Simple Smile Благодаря!

# 772
  • Бургас
Не е подходящ, единствената съвместима с кърмене съставка от чая е Нони, останалите са противопоказни

# 773
Здравейте, да попитам за този крем, пе не намерих друга тема...
Та има ли някой с впечатления от използването му?
Дали се държи добре върху суха кожа? Моята е и хипер чувствителна и лесно получава пъпки от неподходяща козметика.

# 774
  • волно калдъръмче
Аз съм го ползвала. Нищо особено. На мен ми помогна да преборя неприятни подкожни пъпки. Въобще не ми се вярваше, защото нито текстурата, нито ароматът бяха обещаващи. Кремът е лепкав, с петролен мирис, който успешно е покрит от силен аромат на евтин парфюм. Пробвай, евтин е, ако не ти допадне - подаряваш или в кофата. Аз си заредих два пъти от него, защото ми тушира акнето. Но това, което е работило при мен, не означава, че ще има същия ефект и за друг. Към днешна дата бих си потърсила нещо по-добро.

# 775
Ясно. Благодаря за отзива.
А в колекцията на тази марка има ли препарат за избелване на кожа от пигментни петна и стари пъпки? За суха кожа?

# 776
  • волно калдъръмче
А в колекцията на тази марка има ли препарат за избелване на кожа от пигментни петна и стари пъпки? За суха кожа?
Нямам идея доколко са ефикасни. На пазара има достатъчно продукти за обновяване на кожата. Аз бих заложила на козметика с витамин С или ретинол. Нямам идея дали Тианде имат подобни продукти. Там всичко е много био, фито и адски полезно.

# 777
На същата тази серия има за пигментни петна, който обещаващо избелва и прави кожата сияйна. Но при мен не беше точно така, имах си и бонус ужасно много ситни пъпчици. И май този крем за пигментни петна не става за лятото, че е много мазен и тежък

# 778
  • Бургас
Здравейте, кремът е подходящ за суха кожа, има нежна текстура, не запушва порите-това за тоналния крем.От същата серия има крем, който подпомага борбата с пигментните петна, но е желателно да се ползва с тази цел когато времето захладнее-есен или пролет като сезон.Има си програма за борба с пигментацията, включваща маска и пилинг.Ако имате и други въпроси-насреща сэм за съдействие

# 779
Момичета, в момента този крем е под 10 лв. дори за регистрирани потребители. : )

Общи условия

Активация на акаунт