TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 171
  • 896
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте!
Интересуват ме реални мнения от крема за разширени вени Савитон.
Също, къде мога да разгледам актуални продукти на марката?
Какъв е най-удачния принцип на бюджетна поръчкаа на няколко продукта?
Благодаря предварително!

# 781
  • волно калдъръмче
Охлажда, но не очаквай да реши проблем с вените. Не можеш да предозираш с него.

https://www.tiande-eshop.com/

Нямаш вариант да бюджетна поръчка със закупуване на повече продукти. Трябва да си представител, за да ползваш отстъпките. Това, което е обявено с намалена цена в сайта, излиза още по-евтино, ако си регистрирана.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 12:28 от Вяра

# 782
  • Бургас
Здравейте!
Благодаря предварително!
Не успявам да ви пратя снимки на мои близки, който имат доказан резултат от ползата на Славитон.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 07:30 от bubanka

# 783
  • волно калдъръмче
Здравейте!
Благодаря предварително!
Не успявам да ви пратя снимки на мои близки, който имат доказан резултат от ползата на Славитон.
Ако не е проблем, може ли описание на проблема и след колко време са усетили ефекта. Какви точно подобрения са постигнати?

Аз имам лек проблем с вените. На единия крак са видимо разширени, не са грозни и изпъкнали, но прозират, мястото е осезаемо по-топло, а кожата там изглежда недостатъчно стегната. Болки нямам. Славитон ми помогна дотолкова, че усещах приятен хлад, но не минимизира вените. Не съм мазала и много упорито, предвид това, че не търся временен комфорт, а видимо подобрение от естетическа гледна точка.

# 784
  • have faith and be patient ..
Засегната вена се оправя само с лекарска намеса - склеротерапия, лазер или класическо рязане и издърпване.. Няма как крем или хапче да прибере вена , чиято разтегливост е нарушена.. Най-вече проблема е с клапите, които не връщат кръвта на горе, а само надолу, трупа се във вените, кръвоносните съдове отслабват и така вената се разширява.

# 785
  • Бургас
Скоро се докоснах до продуктите, подариха ми един пилинг. Доста е добър и по-различен. А също така пластирите за мазоли имат добър ефект. Доволна съм и се регистрирах, за да си ги взимам с отстъпка.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 22:11 от fabi_mimi

# 786
Искам да попитам за мнения за детоксикиращите пластири на Мастер.
Прави ми впечатление на други марки пластири са по 10бр в кутия за около 5лв, а тези са само 2бр и то на двойна цена. В предвид, че дават един курс на изчистване от 7-14 дни, излиза доста солено.

fabi_mimi от кой пилинг си доволна? Аз съм се спряла на лимоновия, но още не съм взела.

Иначе лично аз съм доволна от дневен и нощен крем с овча плацента, кожата ми е много добре. Змийската маска за коса не ме впечатлява за сега.

# 787
  • Бургас
Искам да попитам за мнения за детоксикиращите пластири на Мастер.
Прави ми впечатление на други марки пластири са по 10бр в кутия за около 5лв, а тези са само 2бр и то на двойна цена. В предвид, че дават един курс на изчистване от 7-14 дни, излиза доста солено.

fabi_mimi от кой пилинг си доволна? Аз съм се спряла на лимоновия, но още не съм взела.

Иначе лично аз съм доволна от дневен и нощен крем с овча плацента, кожата ми е много добре. Змийската маска за коса не ме впечатлява за сега.
За пластирите нищо не мога да кажа, не съм ги ползвала. Чесно казано ми идват доста скъпи. Взех си Млечния пилинг, защото лимоновия не е за предпочитане за летния сезон, но все пак идва есен и може да се пробва. Пилингите се прилагат на суха кожа, което е доста интересно. И лично на мен ми допадат, защото не са силно абразивни както други, които съм ползвала.

# 788
  • София
Здравейте дами , за колко време те одобряват за диструбутор за да мога да си поръчам нещо с остъпка?
На този продукт каква би била отстъпката

https://tiandemarket.bg/product/23401/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D … 6%D0%B0-Bio-Rehab

# 789
Здравейте дами , за колко време те одобряват за диструбутор за да мога да си поръчам нещо с остъпка?

https://tiandemarket.bg/product/23401/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D … 6%D0%B0-Bio-Rehab

И щампоана и балсама са по 19лв за дистрибутор.....мисля , че 35% е отстъпката.

# 790
  • Бургас

Зависи от начина по който си решила да се регистрираш-през консултант става веднага

# 791
Здравейте! Търся мнение за чайовете на Тианде, а също и за козметиката им за лице - държат ли се според показанията си?
Не съм ползвала досега продуктите - похвалиха ми тоналният крем за лице.  Можете ли да препоръчате за суха към нормална кожа  -35 + години?
 Какъв е принципа на регистрацията?
Поздрави!

Здравей, ще ти пиша, като човек, който пробва чайовете за Женско здраве и таблетките за черен дроб в комбинация с ежедневни превеъзки и тези за цикъл, на мен всичко това на веснъж ми беше адцки силно, спрях тб пих по малко чай и използвах превеъзките 2 месеца. На втория месец усещах адцки киселини, болки в корема и горящ корем плюс диария слес ходене по-лекари и изследвания се оказа, че е от продуктите на Тианде, просто непоносимост и всичко това хабчета, чай и превръзки на веснъж явно не влияят добре на всички внимавайте билките също ложе да са опасни!!!

# 792
  • Бургас
Мишленце, много е важно да ти е обяснено как се пият чайовете от програма Женско здраве.Те се пият по схема/дано да ти е било обяснено/.Всичко си има последователност,не се пият заедно в никакъв случай. Освен това не се пият и по време на цикъл, а седмица преди и след цикъла се спират.Съжалявам за случилото ти се...Всеки решил да ползва продуктите с марка Тианде е задължително да знае, че те не са всичко за всеки и само един консултант с опит и преминал обучения, може да даде най-правилната насока за подходящ продукт  при съответен проблем!

# 793
Явно, да на мен ми беше казано, че единия чай се пие 2х1 заесно с таблетките, а след това другия и никой не ми е обяснил, че не се пият по време на цикъл 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ужас, явно за това съм стигнала до тук. Но да не съм попаднала на компетентна консултантка 😪😪😪

# 794
Здравейте,използвам доста от продуктите на Тианде за здраве и красота.Знам,че не всеки продукт е подходящ за всеки и трябва да се кжнсултира.Точно преди година имах шанса за първи път да се докосна и да се  запозная за първи път с някой продукти на Тианде, за коса,за лице, за тяло .Не можех да разбера дали си внушавам,или наистина действат.Но не след дълго време се убедих и резултатите бяха на лице и вече цялата ми козметика и продуктите ми за здраве са изцяло от Тианде - без акне,постепенно изчистих белезите от акне,без хапчета за болка,пластирите ми помагат винаги при болки в цялото тяло,главоболие,зъбобол,болки в гърба и кръста. Пастите за зъби за чувствителни зъби и избелване,а за шампоаните и маските- нямам думи, с моята изрусена и изтощена коса,чайчетата при болки в стомаха и също за черен дроб,цитрокалцевит за здрав имунитет който ми дава нужните витамини. Дамските превръзки ми помогнаха много да се справя с доста проблеми ,кристала алунит за премахване на брадавици,гаргари при ангина и херпеси.Всичко това споделям от личен опит,има и много други продукти, от които съм възхитена,но няма да ми стигне денят,за да ги опиша всички. Важното за мен беше,че продуктите са с билкова основа и без странични ефекти.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 15:28 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт