TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 228 726
  • 896
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте, вчера си взех крем-филъра Botoluxe. На мен не ми изглади бръчките под очите, намазах си цялото лице и единственото, което направи е да ми матира лицето. Порите ми ги направи почти незабележими, което е добре, но на бръчките никакъв ефект. Някой друг ползвал ли го е?

# 796
  • have faith and be patient ..
Наистина ли очаквате с едно намазва е на каквото и да било да загладите видимо бръчките?

# 797
Аз също искам да споделя мнение. В групата на Тианде съм, чета само някакви прехвалени неща от дистрибуторите. И само дистрибутори им отговарят. Примерно една показва снимка на даден продукт и пише- "Уникален крем, не го заменям за нищо на света, вече изглеждам по-млада, а със спиралата миглите ми стават пърхащи, червилото хидратира устните ми и се грижи за кожата ми- вече си поръчах 2 опаковки" Grinning Отдолу друга дистрибуторка отговаря- " Даа, и аз съм очарована от крема, не го заменям, добре че сподели за спиралата, сега ще я купя, сигурна съм, че няма да съм разочарована" Grinning

Малко прекалено ми идват хвалебствията. Това ме отблъсква. Искам реални мнения, но тук в тази група май 90% са дистрибтори. Иначе съм купувала продукти и на този етап не мога да кажа, че съм доволна

# 798
Аз все още се чудя, кой нарече тази козметика, лечебна?!И що е то лечебна козметика?! Аджеба козметика ли е или лекарство?! Ползвала съм шампоан, серум, балсам...не съм доволна,а са много скъпи,на цената на доказани марки,че и над нея!Не си купих втори път.
Без лоши чувства.Лично мнение.

# 799
  • В един копнеж!
Декоративна козметика й казвам аз. Не зная кое й е лечебното.
Ползвала съм само един крем за ръце, който ми сваляше мъртвите клетки. Беше впечатляващо и дотам.
Подариха ми шампоан с корен шжен-шен вътре. Може да съм задръстена, но не го използвах. Въпреки, че думите на представителката бяха, че щом го има корена и излежда така добре, значи има минимално или никакво количество химии.
Аз лично повече не съм еспериментирала. Но факт е, че има последователи.

# 800
Аз съм доволна от доста неща, но съм и в някаква друга група във фейсбук там има постоянно коментари само на клиенти уж. Аз съм доволна от кристала алунит(за рани, за капки за нос...) правя си разтвор, водата за уста помогна много на мъжа ми за кървящи венци, но трянва да видя коя точно, фито пластирите, са голяма работа за болки и най вече ги ползвам сега, като не мога да слагам много много капки в носа а съм бременна, режа си и слагам на носа, отпушват доста и за детето е подходящо. Някакъв шампоан облекчава доста себорейния дерматит на мъжа ми. Купила съм и други неща, но не ги ползвам толкова редовно за да кажа мнение. Не ми понесе толкова впечатляващо маската и шампоана за разтеж на косата, защото косата ми ставаше суха и съответно не ги ползвах достатъчно. 😄

# 801
Ще си позволя да изкажа мнение като дистрибутор.
Да, във фейсбук групите, наистина голяма част от дистрибуторите са доста агресивни в коментарите, целта им е да увеличат клиентите и поръчките си. Аз самата съм изключена от нашата група, понеже си позволих да дам лоша оценка на един шампоан. Да, шампоана въобще не ми понесе, но пък другите продукти на Тианде не ги заменям за нищо на света. Което означава, че всичко е до тип кожа, коса и усещане.
Нали като си купите да кажем крем от магазина, не винаги ви пасва на кожата, пробвате 2-3-5 крема докато улучите подходящия за вас.
Марката има много добри продукти които са на съвсем нормални цени. Цените им са същите от 5 години,докато марки като Ейвън и Орифлейм всеки месец си вдигат цените и уж имат някакво намаление.

# 802
Еnchantress аз от шампоана с корена вътре съм много доволна, само, че мирише гадно. Като застудя и си промени вид и консистенция, оказа се, че замръзва явно хаха стоплих го на водна баня и пак стана нормален, та явно наистина е предимно с естествени съставки. Исках друг да си взема, но го нямаше в момента в магазина и този ми хвана окото, т.е. никой не ми го е препоръчвал но съм доволна.

Другите неща, които съм ползвала и съм доволна са - кремовете с овча плацента, лицето ми е супер, вече цяла година съм с тях. Но са за по-суха кожа, приятелка си взе като препоръка от мен, но й идват мазни/тежки. Доволна съм и от пилинг с краставица и грозде, други не съм ползвала към момента. Не съм очарована от маската за коса със змийско...какво беше не помня. Много я хвалят за изтощена, руса и т.н. коса, да не е лоша, но нищо особено за толкова пари имам маски на други марки, които са по-добри и по-евтини.

Племенницата ми имаше страхотен косопад след Ковид, даже пооголени петна на места, оправи се със серията за растеж Рехърб

# 803
  • волно калдъръмче
На всеки действа различно Рехърб. При мен нямаше ефект. Винаги съм имала нормално количество опадващи косми, докато в един момент косата започна да пада на снопове. Нищо не можеше да я спаси.

# 804
Косопада често се дължи на хормонален проблем и стрес. В такъв случай, нито един шампоан или маска не могат да помогнат.

# 805
Вероятно е така, аз смятам, че всякаква козметика и препарати въобще, действат индивидуално.
Иначе косопада ако е от някакъв здравословен проблем, козметика не може да го спре.

Но племенницата ми наистина се беше уплашила с нейния косопад, изследвания прави да търси причина, добавки пи и нищо. Беше й се отдръпнал назад контура на косата горе при челото. После й изби направо нова коса там.
Аз съм с нормален косопад на моменти - пролет, есен. Та есента видях спиране на косопада от шампоана - Златен джинджифил. Само да не попада в очите, че много люти Simple Smile

# 806
  • Бургас
Аз също искам да споделя мнение. В групата на Тианде съм, чета само някакви прехвалени неща от дистрибуторите. И само дистрибутори им отговарят. Примерно една показва снимка на даден продукт и пише- "Уникален крем, не го заменям за нищо на света, вече изглеждам по-млада, а със спиралата миглите ми стават пърхащи, червилото хидратира устните ми и се грижи за кожата ми- вече си поръчах 2 опаковки" Grinning Отдолу друга дистрибуторка отговаря- " Даа, и аз съм очарована от крема, не го заменям, добре че сподели за спиралата, сега ще я купя, сигурна съм, че няма да съм разочарована" Grinning

Малко прекалено ми идват хвалебствията. Това ме отблъсква. Искам реални мнения, но тук в тази група май 90% са дистрибтори. Иначе съм купувала продукти и на този етап не мога да кажа, че съм доволна

За съжаление си много правя, консултантите се надъхват една друга, особено ако са от една структура, с цел да покажат на "слепите мухи", че ползват едва ли не всички продукти и няма нещо от което да не са останали доволни...Да аз съм консултант вече почти 4 години и много пъти съм си позволявала тук да изкажа мнение за продукт или да насоча към продукт, НО е мноооого, мнооого важно преди да препоръчаш да разбереш какъв е проблема, на колко години е човека, каква му е кожата, не може просто ей така да кажеш - вземи този продукт, защото Тианде е козмецефтична компания и в нея не всичко е за всеки.Няма как да си използвал всички продукти, има такива за над 50г, аз съм с комбинирана към мазна кожа, ми няма как да си взема крем за суха.С мазен скалп, чувствителен и склонен към образуване на пърхот съм-минах през 4 шампоана на компанията, преди на открия МОЯ.Факт е, че има много добри попадения, които присъстват в ежедневието на мен и семейството ми, но всеки човек е отделен организъм, всички сме различни и няма как един същ продукт да влияе по един и същ начин на всички.Ежеседмично преминаваме обучения на различни теми-от шампоаните и проблемите, за които може да се ползва всеки един от тях, през дамските превръзки и как могат да са в помощ на дами, които имат един или друг проблем /само ще мъкна, че аз имах 3 миомни възела с големината на небелен орех и програма "Женско здраве" ми помогна да се разделя с тях и е документирано, имам снимки от вагиналния ехограф/, чайовете, биологично активните добавки, та даже и пастите за зъби, мъжко здраве и прочие ...
Съветът ми е да не се доверявате на всеки, който ви е казал, че е консултант и веднага може да ви поръча един или друг продукт, който сте си избрали, защото е важно на първо място този продукт да е подходящ за вас!
Съжалявам и за разочарованието, с което сте останали, продиктувано и обосновано напълно от отвратителното едва ли не наддаване на колегите, с цел продажба!
Хубав ден пожелавам!Ако мога да съм полезна със съвет-насреща съм!

# 807
donito81 аз гледах тази програма Женско здраве, попрочетох за някои чайове отзиви за изчезнала мастопатия и фиброзни образувания в гърди, обаче ме е страх да започна нещо от тях. Често, чета, че ако не са подбрани подходящо може да разбутат хормони, на позната и става лошо като пие от единия от тях.

# 808
  • Бургас
donito81 аз гледах тази програма Женско здраве, попрочетох за някои чайове отзиви за изчезнала мастопатия и фиброзни образувания в гърди, обаче ме е страх да започна нещо от тях. Често, чета, че ако не са подбрани подходящо може да разбутат хормони, на позната и става лошо като пие от единия от тях.
Няма място за страх когато ти бъде обянено и си напълно на ясно със схемата по която се прилага всеки един продукт.Имаше дама от форума, която се беше довела до ужасно положение, защото не и е било обяснено кое се пие, кога се пие, кога се спира, че по време на цикъл не се пие никакъв чай, някои превръзки не се ползват постоянно, а също се поставят по схема.Въобще останах потресена от желанието на колеги да припечелят някой лев като залагат здравето на хората, абсурдно просто!За това и ще има хора недоволни, за това ще плюят компанията и ще се твърди, че за нищо не стават, освен че са скъпи...
Да плацентната серия е не подходяща за хора с мазна и комбинирана кожа, да - тоналния крем също не е за този тип кожа, има си продукт за тези дами, които са с такъв тип, но докато има печелбари, ще има недоволни!

# 809
  • Бургас
Здравейте.Да споделя и аз мнение.Също съм дистрибутор,регистрирах се,защото ползвах пилинг и крем за ръце.Харесаха ми и реших да се регистрирам,за да си взимам с отстъпка.Не ги предлагам активно,защото всеки има различни очаквания.Аз лично не съм доволна от стика за отпушване на носа.Много прехвален,направо го описваха като чудо.Аз ефект не видях.Също така от едни ежедневни превръзки с билки получих силно течение,което се оказа гъбички.За първи път ще ползвам шампоан,взела съм със Салвия.Ще видим как ще ми действа и дано не се разочаровам.

Общи условия

Активация на акаунт