TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 304
  • 896
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Имам въпрос към ползвалите шампоана и маската против побеляване, като може да са ползвали тези продукти и по други причини няма значение.
За колко време ви стигат по една опаковка шампоан и маска.? Имам усещането че май слагам по много, та да направя сравнение.
Здравей, по принцип те са голяма разфасовка, аз лично нямам шампоан на Тианде, който да не съм ползвала по 5-6, че и 7-8 месеца.Някои от тях са концентрати и се разреждат с вода.Всичко зависи и от това колко често се ползват разбира се.Ако мога да помогна с друго-на линия съм Simple Smile

# 646
  • София
Здравейте сина ми е на 15г. и се забелязва оредяване на косата от около 2 месеца. Успокоявах се с есенния косопад но вече е видимо

Ето и друга

Правих му хормонални изследвания- всичко е наред
Вероятно е на нервна почва, въпреки че няма причина да се ядосва за нещо, но какво е в главата на тийнейджъра не се знае.
Моля да ме посъветвате кой от двата шампоана да взема Мастър Херб или Био Рехаб

# 647
А какъв шампоан, балсам, маска ще препоръчате за изключително суха коса?

# 648
  • Бургас
Здравейте сина ми е на 15г. и се забелязва оредяване на косата от около 2 месеца. Успокоявах се с есенния косопад но вече е видимо
Скрит текст:

Ето и друга

Правих му хормонални изследвания- всичко е наред
Вероятно е на нервна почва, въпреки че няма причина да се ядосва за нещо, но какво е в главата на тийнейджъра не се знае.
Моля да ме посъветвате кой от двата шампоана да взема Мастър Херб или Био Рехаб
Аз бих препоръчала био рехаб, като при нужда го разредете

Змийски шампжан и маска, препоръчвам с две ръце

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 15:58 от bubanka

# 649
Благодаря, твоята коса суха ли е?

# 650
Здравейте,за гинекологично възпаление какво може да се ползва ?Използвах превръзката Енергия на живота 10 дни без резултат.

# 651
10 дни е прекалено малко време, за да се повлияе възпалението.

# 652
Така ми казаха,колко трябва? Споделете..

# 653
Поне месец, че и два терапия .. зависи колко е сериозно положението. Все пак не разчитайте само на Тианде, съветвам да посетите лекар.

# 654
Здравейте,за гинекологично възпаление какво може да се ползва ?Използвах превръзката Енергия на живота 10 дни без резултат.

Тианде като облекчаваща терапия, не като лечебно средство. Тя и музикалната терапия при деменция облекчава, т.е. леко помага при депресивните симптоми, но не лекува. Така че не се надявайте превръзките да излекуват гинекологично възпаление, а търсете лекарска помощ. Да се установи какво е, колко е напреднало, какви са причините и съответно да се назначи лечение..

# 655
Платете си преглед при лекар, вместо да купувате лечебни превръзки.

# 656
  • Бургас
Благодаря, твоята коса суха ли е?
Моята е мазна, но имам клиентка, която от изрусяване се беше докарала до буквално късане на косъма почти от дъно, след 2 курса със змийските шампоан и маска, косата и буквално оживя

# 657
Платете си преглед при лекар, вместо да купувате лечебни превръзки.
Мислите ли,че не съм ходила?Писна ми от вагинални таблетки и прочие без резултат.

# 658
Успех тогава с вашето възпаление и лечебните превръзки.

# 659
Изпробвайте тогава по-продължителен период с превръзките - поне 3 месеца и споделете има ли ефект.

Общи условия

Активация на акаунт