TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 304
  • 896
  •   1
Отговори
# 660
  • София
За проблема на сина ми, за който писах взех шампоана против оплешивяване Мастър Херб.
Момичето в магазина на фирмата ме посъветва
Моля ако някой го е ползвал( може и мъж) да сподели след колко време да очакваме поне минимален ефект на нов растеж на коса, все пак тийнейджърите нямат много търпение

# 661
Мога да препоръчам друг шампоан за растеж, но не е на Тианде, от който аз съм много доволна и имам растежи.

# 662
Мога да препоръчам друг шампоан за растеж, но не е на Тианде, от който аз съм много доволна и имам растежи.
Може ли да споделите? Може и на лично.
И за да не е спам, явно при всеки човек един продукт може да действа различно. Взех си шампоана с жив корен и маската към него, колкото и шанс да му давах, при мен ефекта беше суха, премита, твърда и фризи коса, от тогава не смея да погледна към техни продукти.

# 663
И аз с питане дали някой е ползвал тези шампоани и да сподели отзиви за тях.
Става въпрос за много суха и боядисвана коса.
https://mytiande.bg/shop/za-kosa/kosopad-i-rastezh/komplekt-s-ek … en-shen-maskasha/
https://mytiande.bg/shop/serii/snake-factor-zryala-kozha/shampoan-snake-factor/

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 20:33 от bubanka

# 664
Имам въпрос към ползвалите шампоана и маската против побеляване, като може да са ползвали тези продукти и по други причини няма значение.
За колко време ви стигат по една опаковка шампоан и маска.? Имам усещането че май слагам по много, та да направя сравнение.

Здравей, аз ги използвам! Маската все още, шампоана го изхабих. Шампоана ми стигна може би за месец и половина. Моята коса е гъста, 2 пъти нанасям шампоан, 2 пъти седмично. Този конкретно доста се пени, така че може би слагаш в повече. Маската я правя веднъж в седмица, по-скоро като балсам. Попринцип може и да стоиш с нея колкото решиш и да я отмиеш, но мен започва много да ме сърби.
Хубави са, правят косата много мека и гладка. Особено маската. Но не съм видяла ефект върху белите коси, въпреки че аз имам може би 10 косъма хаха. Въпреки това ми харесват, може пък да има "превантивен ефект". За количеството си, не бих казала че са скъпи. Но, ако наистина ги взимаш с цел премахване на бели коси, по-скоро се насочи към витамини като Б12 или Евония. Може да добавиш масло от амла, натурална кана и подобни чисти продукти. Аз лично успях да възвърна пигментация на някои бели коси.

# 665
  • Варна
Имам въпрос към ползвалите шампоана и маската против побеляване, като може да са ползвали тези продукти и по други причини няма значение.
За колко време ви стигат по една опаковка шампоан и маска.? Имам усещането че май слагам по много, та да направя сравнение.

Здравей, аз ги използвам! Маската все още, шампоана го изхабих. Шампоана ми стигна може би за месец и половина. Моята коса е гъста, 2 пъти нанасям шампоан, 2 пъти седмично. Този конкретно доста се пени, така че може би слагаш в повече. Маската я правя веднъж в седмица, по-скоро като балсам. Попринцип може и да стоиш с нея колкото решиш и да я отмиеш, но мен започва много да ме сърби.
Хубави са, правят косата много мека и гладка. Особено маската. Но не съм видяла ефект върху белите коси, въпреки че аз имам може би 10 косъма хаха. Въпреки това ми харесват, може пък да има "превантивен ефект". За количеството си, не бих казала че са скъпи. Но, ако наистина ги взимаш с цел премахване на бели коси, по-скоро се насочи към витамини като Б12 или Евония. Може да добавиш масло от амла, натурална кана и подобни чисти продукти. Аз лично успях да възвърна пигментация на някои бели коси.
За сега нямам резултат от тези продукти, но ще продължа да ги ползвам защото е рано още 3 месеца и половина, а трябва ли шест. Ти с кое успя да си върнеш пигментацията с масло от амла и къна ли, самостоятелно ли ги ползваш или смесени с маската?

# 666
Здравейте! Закупих си ББ крема In Top мат и исках да попитам за реални мнения,само тези,които та го използвали,ако могат да споделят мненията си,дали са доволни,дали се появяват пъпки след използването му или черни точки и изобщо как действа върху кожата ви? Благодаря предварително,вашите мнения са важни за мен! Simple Smile

# 667
  • Бургас
Здравейте! Закупих си ББ крема In Top мат и исках да попитам за реални мнения,само тези,които та го използвали,ако могат да споделят мненията си,дали са доволни,дали се появяват пъпки след използването му или черни точки и изобщо как действа върху кожата ви? Благодаря предварително,вашите мнения са важни за мен! Simple Smile
Аз го ползвам, ползвам тон 2, не запушва порите, за разлика от фондьотените, продуктите се разграждат напълно, може да си направите експеримент като капнете в 3-4 пръста вода 1-2 капки фондотен и в друга чаша със същото количество вода от тоналния продукт на Тианде, разбъквате и се вижда разликата-тоналния продукт е на 100% разтворен, а фондьотена седи на парцали, а на повърхността на водата плува мазна медуза.Това доказва, че продукта се разгражда, аз лично съм си правила експеримента с тонален плацентен крем, СС крема и Ин топ, а базата ми за сравнение бяха фондьотен на Ейвън и Орифлейм .
До момента не съм имала реакция-пъпки, сърбеж...само да вметна, че Ин топ е подходящ при мазна кожа, а плацентния тонален идва тежък за мазната кожа

# 668
Това някой пробвал ли го е:
https://---shoretner923-3s0k6MQ
Добро ли е? Ама честно.

# 669
Това върши ли работа:
https://---shoretner923-38ri4O5
И една опаковка за едно нанасане ли е или може няколко пъти

# 670
Това върши ли работа:

В руски сайтове отзивите са много добри. Самата аз нямам впечатления, не ми е била нужна. Тук, тук също, на сайтове, където я предлагат, също я препоръчват. Всъщност на отрицателни отзиви май не попаднах.

# 671
  • Бургас
Това върши ли работа:
племенницата ми я ползва, но в комбинация и с други продутки от серията, имаше резултат, но с постоянство

# 672

Момичета какво ми е мнението? С мазна кожа съм на брадичката и носа. Дали е подходящ за мен?

# 673

Момичета какво ми е мнението? С мазна кожа съм на брадичката и носа. Дали е подходящ за мен?

Аз съм с мазна и като го сложа кожата ми лъщи още повече Sad. Няма и достатъчна покривност поне при мен.

# 674
...
Аз съм с мазна и като го сложа кожата ми лъщи още повече Sad. Няма и достатъчна покривност поне при мен.
И на мен не ми допада този крем. Усещам го много тежък.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 18:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт