TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 193
  • 896
  •   1
Отговори
# 705
То  редовните  цени  са  ясни . Но  няма  нищо  общо  с това  което  се казва  в  групите  за  мнения  ,  препоръки  и  тн... " мога да Ви  уверя  , че цената  на  кутията  е  много  под  реалната  цена  на  продуктите  в  нея ...." Пълни  глупости ....  Всички  кутии  ( казвам  за  малките )  съдържат  еднакви  продукти . Виждате каква е  разликата  на  двете  снимки . Може  би   за  това  не се  допускат  снимки на  съдържанието  на  кутиите ...  Едва  ли   ще се поръчват  ... А  от  това  най -  много  ще  загубят     тези  ,  които  толкова  много  ги  хвалят и  рекламират -  самите  представители  .
пп : Едно  пиленце ми  каза   за  отстъпката  която  ползват  представителите - 35%  не е  малко . Колко  излиза  кутията   -  по- малко от 22 лева . То   за  това  толкова  ожесточено  се  пази  в  тайна  съдържанието  им .

А  ще  може ли да  кажете  каква е  цената  на  кутията  ако  си  дистрибутор , и на  каква цена  са продуктите  ако се  закупят  самостоятелно ?

Дистрибутор съм на Тианде но съм потресена...
И на нас не ни казват какво има в кутииите... Защото това нещо не струва 33 лева.
Анджи, а Вие като дистрибутор мноооого добре знаете на каква цена се взимат, така че не мога да се съглася с Вас, така че мнението Ви не е обективно!!!
Само ще ви уверя, че сумата на кутията отговаря на стойността на продуктите/говоря за тези от снимката/.Ще разкрия продажната цена на пилинга със змийска мас - 15,80лв, а душ гела е 6,40лв, толкова е и детския защитен крем...останалите продукти допълват стойността на кутията.

# 706
Здравейте! Интересувам се дали серията Biorehab може да се ползва по време на кърмене?
Поръчах си шампоан и маска, но ако са противопоказни ще ги ползвам след като спра кърменето.
Благодаря предварително за отделеното време Blush

# 707
  • Бургас
Здравейте! Интересувам се дали серията Biorehab може да се ползва по време на кърмене?
Поръчах си шампоан и маска, но ако са противопоказни ще ги ползвам след като спра кърменето.
Благодаря предварително за отделеното време Blush
Може да се ползват, те не достигат до кърмата.Ако се притеснявате, вземете серията Мастър херб и/или Цитрокалцевит

# 708
Здравейте, някой знае ли колко месеца стои регистрацията в ТианДе ако не си поръчвала нищо?

# 709
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли колко месеца стои регистрацията в ТианДе ако не си поръчвала нищо?
След 4тия месец деактивират кода

# 710
  • София
Майка ми от дълги години е с посивяла коса. Шампоанът против побеляване на косата  от серия Master Herb дали ще има ефект, още повече, че тя се боядисва?

# 711
  • Варна
Майка ми от дълги години е с посивяла коса. Шампоанът против побеляване на косата  от серия Master Herb дали ще има ефект, още повече, че тя се боядисва?
Желателно е да не се боядисва при ползването, така препоръчват от Тианде. Дали действа, ако питаш някой дистрибутор ще каже че действа, реално положителни отзиви поне в България не се откриват.

# 712
След 4тия месец деактивират кода
Благодаря ви!

# 713
Здравейте! Как мога да стана дистрибутор на Тианде и задължително ли е да имам продажби?

# 714
  • Варна
Здравейте! Как мога да стана дистрибутор на Тианде и задължително ли е да имам продажби?
Лесно. Регистрираш се, тоест попълваш един формуляр в сайта на Тианде. Изпращат ти номер на посочения имейл, и това е.
Не е нужно да гониш сериозни продажби. Знам само, че ако шест месеца не купиш нищо те изтриват. Тук някой каза четири месеца......

# 715
Лесно. Регистрираш се, тоест попълваш един формуляр в сайта на Тианде. Изпращат ти номер на посочения имейл, и това е.
Не е нужно да гониш сериозни продажби. Знам само, че ако шест месеца не купиш нищо те изтриват. Тук някой каза четири месеца......
А не се ли свързват лично с кандидат-дистрибутора, по телефона, или нещо такова? И после какво, попълва кода, като поръчваш, така ли? Купуваш ли си мостри? Благодаря ти!

# 716
  • Варна
А не се ли свързват лично с кандидат-дистрибутора, по телефона, или нещо такова? И после какво, попълва кода, като поръчваш, така ли? Купуваш ли си мостри? Благодаря ти!
Никой не се е свързвал с мен. Не съм купувал никакви мостри. Показваш кода в офиса и купуваш.

# 717
Аз от сайта мислех, че се купува? Ще опитам да се регистрирам. Заради отстъпката, естествено, че досега купувах на нормалните цени, но имам още много да купувам! Борим акне.

# 718
  • Варна
Аз от сайта мислех, че се купува? Ще опитам да се регистрирам. Заради отстъпката, естествено, че досега купувах на нормалните цени, но имам още много да купувам! Борим акне.
Е, може да се купува и от сайт, но се оскъпява с транспортни разходи.

# 719
Е, може да се купува и от сайт, но се оскъпява с транспортни разходи.
Е, дааа, права си! Аз понеже не съм чувала за офис, а е близко до ума, че има. Много ти благодаря за информацията, много си мила!

Общи условия

Активация на акаунт