Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
като се сложи списъка - ще се вижда с кого чакате на една дата  Blush

# 121
Alexai  съжалявам мила  Hug  Hug

За мазането - олио на джонсън  Laughing От първата бременност нямам и една стрия,дано и сега е така.
Sea clam  добре дошла при нас

# 122
Относно ходенето на прегледи.. аз избрах да ходя паралелно при двама Simple Smile
При единия ще се водя по ЖК, а при другия на частно и така ще имам 2 прегледа в месеца  Peace
По всяка вероятно (ако всичко е наред разбира се) ще родя в АГ Селена при Васил Даскалов, при когото ходя на частно  Praynig

# 123
Мерси много samotnatabubu и съжалявам за Alexei дано скоро пак забременееш и всичко бъде наред.Аз от както пия Утрогестана почти нямам симптоми дали е нормално?Гърдите почти не ме болят ,само от време на време ми е лошо и кръвното вече не е толкова ниско ,но пък преди малко повърнах-за първи път.Стискам палци и дано всички караме леки бременности  Simple Smile

# 124
Здравейте мамчета, и аз се записвам по темата...моят термин е 28.04.2014 г. Втора бременност ми е и нещо много бързо ми се очерта корема  Shocked

# 125
Честито didi_4i ще чакаме новини и от теб  Simple Smile

# 126
Здравейте!  Hug
Ще се радвам да се включа в темата! Първо да се представя!  Simple Smile  Казвам се Велина на 29 години от Враца. Това е втората ми бременност. Имам син който октомври ще стане на 4 години. До сега съм ходила един път на консултация и термина ми е определен за 02.04.2014 г. За сега се чувствам добре даже изкарахме една седмица на морето. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност, изпълнена с положителни емоции.  Hug

# 127
Искам и аз да се присъединя. Термин- 24.04.2014, втора бременност.

Само доктора ме притесни като отидох първия път като каза, че ако бременността е същата като предишната - значи пола щял да е същия. А на доста са ми еднакви към момента бременностите, та да видим. Дано да не се окаже прав. Имам вече момченце. Simple Smile

# 128
Alexai кураж, мамче! Следващия път ще се получи Praynig

Добре дошли на ново-включилите се, лека и успешна докрая!
MissD а каква е бременността ти? Лека и без особено симптоми? Въпреки че двете ми бременности бяха доста различни, пък си имам две момета. А третата е още по-различна, този път обаче си искам момченце и приключвам с подобряването на демографския срив Peace

С риск да ме сметнете за неандертал, кремове против стрии не съм ползвала. Канех се да взимам някакви, повлияна от мненията тук, но се освестих. Предубедена съм към тези "специални" мазила Peace Нямам нито една стрия по корема или гърдите. Имам няколко по бедрата, но те са ми от моминската възраст, когато постоянно правех разни диети Crazy

# 129
Kosty, да - засега без никакви проблеми, и предния път беше така. Да видим какво ще излезе след някой друг месец на видеозона.

# 130
Леле разрастваме се  Party Ще има много бебчета април месец Grinning

# 131
Kosty, да - засега без никакви проблеми, и предния път беше така. Да видим какво ще излезе след някой друг месец на видеозона.
Значи имам шансове за момче Grinning Пък ти не се притеснявай, третото ще е момиче Wink

# 132
Здравейте! Записвам се при вас!:-) казвам се Мария. Това ми е втора бременност. Баткото ноември ще стане на 6. За второто бебе работихме от Коледа. Вече мислех да оставя бебеправенето за напролет. В 5 седмица съм. Термина е за18 април.
От първата бременност съм забравила всичко. Какво мога да ям, с какво да се мажа.
Големия младеж беше много послушно бебе и се гледаше ужасно лесно. Дано и сега имаме такъв късмет! Леко бремнеене на всички.

# 133
Здравейте на всички много се радвам,че се увеличаваме Simple Smile
На всички новодошли много лека бременост
Мария моят принц става на 3  имам чувството че съм забравила много неща въпреки че се чувствам по спокойна
Чета за ревността при децата и ми изглежда доста сложничко знам че има време още за такива мисли
Сега е важно да са добре мъниците и да сме всички заедно на финала
И моите бремености си приличат но тази е най -тежка Simple Smile момче или момиче нямам претенции
Сега съм на 33 искам към 37 още една Simple Smile))) живот и здраве Simple Smile)
Хубав слънчев следобяд на всички и дано са хубави новини да споделяме тук Simple Smile)

# 134
  • София
Колко много нови попълнения!! Добре дошли  Hug
marusj Моя термин е 17 Април, а съм в началото на 8ма седмица сигурна ли си, че си в 5тата?
Аз вчера видях пулсиращо сърце и въпреки, че съм по-спокойна не мога да кажа, че не се притеснявам. Мисля в понеделник да си взема направление и да се запиша някъде за ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт