Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 748
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Да наситена и аз съм на 16 и съм в началото на 8 г.с
Аз ще ходя само при моята тя е на частно но водят в клиниката ЖК
И аз се притеснявам въпреки че видяхме сърчице
Честито и на теб Simple Smile

# 136
Дали някой може да помогне защо така ми се скрива втората лентичка и какво да направя
Благодаря ви Simple Smile

# 137
Здравейте мами,

и нашия термин е април 23

вече ми се гади и много ми се спинка  Laughing

# 138
да ви питам мами
 да сте имали леко зацапване известно време?
Аз имах през ден леко розово течение за около седмица  Sad

# 139
здравейте, на кое казвате ЖК може ли да ми разясните, и незнам защо всички си правите кръвните изследвания и другите толкова рано, моята първа бременност беше преди 2,5 г и много добре си спомням,че в 4 месец правих първите изследвания.

# 140
ако ЖК е -женска консултация
а ММ е-моят мъж
трябва да си направим речник Wink

# 141
  • София
да ви питам мами
Аз имах през ден леко розово течение за около седмица  Sad

Да,аз имах,но леко кафеникаво.На прегледа Доки ми каза да пия Но шпа 3х2,докато не отмине и аз те съветвам да се консултираш с лекар в най-скоро време Peace

ако ЖК е -женска консултация
а ММ е-моят мъж
трябва да си направим речник Wink

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Разсмя ме от сърце Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 142
да ви питам мами
Аз имах през ден леко розово течение за около седмица  Sad
И аз имах съветвам те веднага на лекар особенно ако има розови нишки обикновено изписват дуфастон урогесран и нош па и почивка аз и при двете пих
Добре дошла Simple Smile
здравейте, на кое казвате ЖК може ли да ми разясните, и незнам защо всички си правите кръвните изследвания и другите толкова рано, моята първа бременност беше преди 2,5 г и много добре си спомням,че в 4 месец правих първите изследвания.
Ами според лекаря на мен ми ги назначиха в 10 г.с мисля че в пакета има още 2
за цялата бременост

# 143
Според лекаря си правя изследвания
Първите ми ги назначи в 10 седмица
А има още две в пакета така бях и с малкия

# 144
Ами доктора ми каза че съм 5 седмица,а за термин ми каза 18 април,незнам!?!?
Всичко съм забравила,разчитам приятелките ми да ми подсказват. А и докито ми е супер,той ще ми припомни.
На мен ми се спи постоянно,а като се сетя че съм бременна започва да ми се гади.
Първата бременността леко,без много ядове. Но сега викам по детето през 10 минути. Митко е свикнал аз да го къпя,да го нося,да тичаме.... Трудно ми е да свикна че трябва да съм внимателна.

# 145
  • До Балкана
 Peace Сливен!
Моя проблем е, че изпитвaм отврaщение към месо, a е вaжно по време нa бременност и сегa ще се зaхвaщaм дa търся информaция относно този кaзус. Aко някой имa някaквa подскaзкa, ще съм блaгодaрнa...

# 146
Лекарката ми даде да пия Дуфастон, но на последната консултация не я попитах да го продължа ли до 12 седмица. В листовката пише ако сте нямали аборт преди това до изчезване на симптомите, ако си имала аборт до 12 седмица. Аз нямам аборти до сега и имам принцеска на 2 г.

# 147
Здравейте и от мен. Първа бременост, 26 години с термин 5 април 2014. На всички леко бременеене   bouquet

# 148
Аз също имах леко зацапване. Лекарката ми предписа да пия Дуфастон 10 дни по 3 хапчета, но наистина е добре да се конултираш с нея.
Моята кръв и урина ми ги направиха в 7 г.ц.

# 149
Ами доктора ми каза че съм 5 седмица,а за термин ми каза 18 април,незнам!?!?
Всичко съм забравила,разчитам приятелките ми да ми подсказват. А и докито ми е супер,той ще ми припомни.
На мен ми се спи постоянно,а като се сетя че съм бременна започва да ми се гади.
Първата бременността леко,без много ядове. Но сега викам по детето през 10 минути. Митко е свикнал аз да го къпя,да го нося,да тичаме.... Трудно ми е да свикна че трябва да съм внимателна.
А кога ти е датат на последната менструация?
И аз съм така с малкия и той е свикнал всичко аз но гледам колкото мога да не му променям режима да не се настройва отрицателно и не говорим много за бебето само когато иска и пита иначе му обясняваме без да натрапваме темата и все още е рано за повече пояснения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт