Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аз днес се връщам от лекар след второ прокървяване вечерта Sad За щастие бебо е добре, чухме пулс, но доки каза, че ако се случи още веднъж взлизам в болницата  cry
Незнам вече какво да правя, от седмица съм окупирала дивана в къщи и се пазя.

Съжелявам мила знам как се чувстваш и аз съм в същото положение
Но поне не лежа защото не мога покрай малкия
Лежи си максимално аз със предната лежах една седмица изтеглих си лоюбини филми ,книжки обожавам да чета правих неща зд които няма време:)
Важното ,че бебчо е добре Wink)) и това ще мине
Само те да са добре Simple Smile

# 601
Привет...

Добри новини и от мен - бебо е 2 см. и му тупка сърчицето.. 8 г.с.6 дни.. с точност.. дай Боже да е така докрая...

Sea clam лежи и слушай лекаря..  Naughty

На мен ми е противопоказно да стоя седнала... че цял ден съм на компа и е нужно да почивам легнала... снощи заспах в 8 и станах в 2,30.. Joy луда работа... ама малко да поработя... #2gunfire

Има ли още желаещи, които не са в групата ни във ФБ..?

# 602
Здравейте момичета,

и аз се включвам в групичката.
Втора бременност ми е, имам дъщеричка родена на 21 Януари тази година.
Термина ми за раждане, живот и здраве ще е на 17 април.

Лека и безпроблемна бременност на всички мами   bouquet

# 603
  • в 1001-та нощ
Nia_Nia_Nia  Hug добре дошла, за БХС се прави пункция на вена и се взима кръв, можеш да се възползваш с едно бодване - да ти вземат кръв за повече изследвания, например - освен БХС - и за ПКК или и друго, ако лекарят прецени, че е нужно

Понеже не зная къде си, предварително се информирай - там, където ще даваш кръв - дали правят и други изследвания, хубаво е всеки път изследванията да се правят на едно място, за да има сравнимост на резултатите, но ако ще е само ПКК - не  драма и първия път да е на различно място  Peace

Доминика Blush излезе ли резултата от PAP теста (намазката - цервикален секрет)?

# 604
  • сто акровата гора
Здравейте мами, не съм влизала няколко дни, сега ще ви чета  Grinning

Имаме си първокласничка и са големи вълнения  Heart Eyes

Аз съм добре, повръщам, но и с дъщеря ми беше така, даже по-силно, ще търпя. Само готвенето голям зор, но справяме се с тате Simple Smile

Nora13 аз  имам желание ама не съм, как да открия групата, че не съм разбрала пак  Blush

# 605
  • София
Днес ще се видя с лекарката да обсъдим резултата. Надявам се да е ок всичко. Аз забравих да и кажа, че преди 2 години си сложих ваксина против рак на шийката. Дали това има някакво значение? Да се оплача, че търсенето на лекар работещ с касата се оказа по-трудно отколкото очаквах. Мисля да отида до мц. Свети Димитър поне ми е близо и да избера някой от там.
Аз също не съм се присъединила във групата, но сега ще го направя.

# 606
Здр
Ние сме добре
Бях на преглед  бебчо в добре само ме притесниха пъпната връв в началото е разширена уж било физиологично но се притесниха май Sad
Ще чакаме ф.м на 4. .10 дотогава не знам ще се надявам всичко да е ОК
Прегръдки

# 607

Simple Smile Hug

Много съжалявам за загубата на всички момичета.... Но, скоро ще имате добра вест, сигурна съм.  Praynig

a.l.e.n.a 

В София съм. Ще пусна изследванията в Майчин дом, там ми препоръчаха. Веднага след ФМ. Да, въпросът е наведнъж да ги направят и колкото може повече показатели да изследват, за да съм спокойна. Лекарят от ФМ ли ще насочи за да допълнителни ( Недай Боже).

# 608
  • в 1001-та нощ
"колкото се може повече показатели"  newsm78  Rolling Eyes е много общо казано, могат да се изследват много неща  Blush само да плащаш  Heart Eyes

обсъди с лекаря, при когото се следиш -  по каса или платено - какви изследвания е нужно да направиш на този етап - в общия случай по каса се пуска ПКК, кр. група, не си спомням за Васерман, с по избор и за СПИН  Peace

отделно могат да се направят още - ако има индикации и е нужно, затова, когато посетиш лекаря - ще те разпита за всякакви манипулации, операции, прекарани заболявания, фамилна обремененост .... и ще прецени какво да ти пусне  Peace

ако не са ти много проблеми вените - няма да е страшно да те боднат по-късно за изследванията, които лекарят ти ще назначи  Blush

аз днес също бях на преглед - дребното направи сеир - танцуваше, махаше с ръчичка, едно кръгличко, сладичко  Blush върви по план за сега  Blush

предстои ми на 07.10. ФМ+БХС и тогава или следващата седмица на редовния преглед ще пусна а изследванията за геника - да видим картинката долу и дали ще правим серклаж, но доки не й се рисква  Blush

# 609
a.l.e.n.a радвам се че всичко е наред с бебчо
сега ще чакаме ф.м дано този път не ти се налага серклаж и ти е по спокойно
На някого случвало ли му се като пти мен увеличена пъпна връв там където влиза с коремчето
?има сега да го мисля но не ме пратиха на нещо допълнително освен на фм
На мен ми пуснаха пълна кръвна урина
Чернодробни ензими и спин васерман и др венерически
Там всичко е ОК
80 лв са на частно
Но преди три години по здравна бяха същите сега не съм се записала трудно ми да ходя и на двете затова само на частно
Допълнителни изследвания ще чакам след фм ало ме насочат питаха ме за годините заради пъпната връв на 33 съм
Ако е лош бх тогава допълнителни иначе на този етап няма нищо друго ако не те насочат

# 610
  • в 1001-та нощ
според мен лекарят не е бил сигурен в това какво вижда - и ще е по-ясно на ФМ, ако ма питаш мен не го мисли  от сега - в много случаи - нещо уж се вижда, ама не съвсем, сега излишно се тревожиш

# 611
  • Сидни
dominika,
и аз съм в Св. Димитър. Д-р Йонкова е много готина, доволна съм за сега Wink

# 612
според мен лекарят не е бил сигурен в това какво вижда - и ще е по-ясно на ФМ, ако ма питаш мен не го мисли  от сега - в много случаи - нещо уж се вижда, ама не съвсем, сега излишно се тревожиш
Благодаря за подкрепата от сърце
Ще се опитам да не се притеснявам просто този поглед съм го виждала вече Sad
Но си имаме всичко за седмицата и сме 3,68
А вие колко сте големи:)

# 613
  • Sofia
Elfi, ние сме 3.15 - не знам много ли, е малко ли е............. Confused

# 614
  • София
elenaz аз си записах час при др. Димитър Георгиев надявам се да не се разочаровам.
По телефона ми обясни, че този център разполага с всичко и, че правят и ФМ ти там ли смяташ да си я правиш?

Общи условия

Активация на акаунт