Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Ами хайде да ходим заедно тогава Simple Smile В йога студио Ом - всеки петък от 17:00 ч. Намира се на малката главна .. ул. Райко Даскалов 39. http://om-plovdiv.com/ Графика в сайта им не е актуализиран.. йога за бременни имат сряда в 10:30 и петък от 17:00..

Сигурно ще се присъединя след някоя седмица, в петък ме устройва повече, макар че понякога петък изчезваме извън града, но ако може да се изпускат упражнения без да е проблем, ще ме устройва идеално. Ще чакам отзиви в петък.  Grinning

То и аз едва ли ще мога всеки път.. до колкото разбрах може да се вземе карта за 8 посещения, която е 40 лв. Когато можеш тогава си ходиш..

# 586
 Здравейте
Ние сме казали без да задълбочаваме темата
По принцип не иска ,но често си играе въображаемо с бебето
Книжките по помагат има една книжка от  поредица семейство Мацеви много му хареса изд златно пате
Не натрапван темата ако не пита
а.n.e.t.a ще кажеш твоя подход децата ни са почти на една възрст и не търпят конкуренция:)
Утре съм на док за тежи три седмици от последния път два пъти ходих с кървене и болки вече пия максимума от лекарствата ако не спре болница Sad
Бебето в неделя беше добре дадох кръв и урина и утре съм ма конс
Не съм се записа още за Ф.М
След 12 седмица и мирфологията ще съм по спокойна
На нас ни предстои и градина не знам за какво да го подготвям градина бебе или нивото жилище Simple Smile))
Прегръдки на всички
А продължавам гадене повръщане 24 часа нищо не помогна
Дано скоро намалее нищо не ми вкусни но се храня че след раждането бях много изтощена преди от не ядене бебето си беше взели всичко а аз след приличах на призрак:)

# 587
  • До Балкана
няма да забравя реакцията на хлапето на наши приятели (5г.):"Е защо бе, мамо, аз  не Ви ли стигам  Joy hahaha  !"
hahaha
Казахме на Борил малко след като разбрахме, защото той постоянно иска да го вдигам и нося и не приема никакви доводи за прекратяването на тази практика. А 16 кг, си е доста, при все, че получавах контракции и болки като го нося. Като му казах, че в корема ми има малко бебенце и не мога да го нося, защото ще ме заболи коремчето, той отвори едни огромни очи, мълча 15 минути и попита:"Тате, ти имаш ли бебенце в корема?" Мъжа ми отрече, а той доволен възкликна: "Значи ти ще ме носиш!" Започна да иска да го раждам бебето утре, защото искал да си има братче и сестричка. А от няколко дена ми вдига блузата, целува ми корема и нарежда: " Я, мамо да ти целуна бебето! Ах, колко ще си сладко и колко ще те гушкам!" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 588
  • USA
Ние още не сме казали на дъщеря ми, но тя няма да ревнува и много ще го обича и помага. Тя иска сестричка. Тя знае, че  съм болна и затова не я вдигам.

mell1010, аз всичко вкъщи почиствам със оцет и сода от 4 години-мивки, печка, тоалетна т.н.

Ех, а моето гадене премина в повръщане  Sick Sick.Сутрин ми се гади ужасно, повръщам, и след това цял ден повръщане. Омръзна ми, а вече съм 11 седмица. Страх ме е  да не остане така до края.

# 589
  • в 1001-та нощ
и при нас проблемът с носенето е огромен, единственото, което ми хрумва е да клякам, тогава ме гушва и се намества на бедрото и измислям нещо да му отклоня вниманието .... примерно - кой пръв ще стигне до кубчетата ..... или какво мама е скрила в някой шкаф ...

а не иска тате да го носи, иска да си гушка мама и това е  Blush

# 590
Здравейте
Не ми се е публикувал целия пост тива беше в началото;)
Ние сме казали без да задълбочаваме темата
По принцип не иска ,но често си играе въображаемо с бебето
Книжките по помагат има една книжка от  поредица семейство Мацеви много му хареса изд златно пате
Не натрапван темата ако не пита
а.n.e.t.a ще кажеш твоя подход децата ни са почти на една възрст и не търпят конкуренция:)
Утре съм на док за тежи три седмици от последния път два пъти ходих с кървене и болки вече пия максимума от лекарствата ако не спре болница Sad

# 591
  • До Балкана
Да, и при нас имаше категоричен отказ да го носи татко, но пред алтернативата да не бъде носен изобщо, много бързо се ориентира. Залъгваме го с носене "на конче" и определено действа. Има моменти, в които няма как и го вдигам, но за малко. Embarassed

# 592
И ние сме така с носенето
Но не му казвам че е с бебето и аз измислям игри но не винаги става особено вечер иска да ги пренеса да си легне до втория етаж само това позволявам
Иначе гледам да го разсейвам и той не иска тате мама и това е Simple Smile

# 593
Здравейте и от мен мами!Аз също чета всеки ден,но няма ново при мен освен гаденето,не повръщам обаче вече се чудя какво да ям,нищо не ми е вкусно и постоянно имам едно повдигане в стомаха и ужасен сладникав вкус в устата.До кога не знам,като че ли предния път не беше толкова време.
По въпроса за бъдещите каки и батковци-моята дунда много мрънкаше,че иска бебе,още не съм й казала директно,но по заобиколния начин,и тя сега като взе да се усеща и започна всеки ден с въпросите-"Ти сега като имаме бебе ще обичаш повече него ,мамо!"Ау като каже така сърцето ми се свива,как да й обясня,че любовта е еднаква.Дано да няма ревност,че какви неща съм чувала ,ужас!
Момичета сетих се да попитам-Все още май нямаме в групичката близнаци,а?Не съм прочела да са се видели две бебчета някъде  Wink

И на мен само ми се гадеше без да повръщам до миналата седмица и също нищо не ми беше вкусно, но изведнъж гаденето изчезна и апетита почна да ми се връща полека лека, пожелавам ти съвсем скоро и при теб да се случи така Simple Smile
Иначе по повод на ревността и обичта... има една книжка по тази тема, която е написана в рими, преди време я бяха подарили на сестра ми когато й се роди второто детенце, ако искаш ще я попитам за заглавието и издателя и ще споделя, струва ми се че може да помогне в случая Simple Smile

Ами да,няма да е лошо!Просто някой път наистина ме притеснява,виждам огромна ревност и когато обръщам внимание на други деца,почва да ме гледа накриво като им се радвам.Незнам дано да се промени,иначе казва,че много ще ми помага,даже иска тя да готви и чисти  Laughing Joy Joy

# 594
east_lights, книжката се казва "Рожден ден в гората" и е от поредицата "Във вълшебната гора" на издателство Фют.

# 595
Аз днес се връщам от лекар след второ прокървяване вечерта Sad За щастие бебо е добре, чухме пулс, но доки каза, че ако се случи още веднъж взлизам в болницата  cry
Незнам вече какво да правя, от седмица съм окупирала дивана в къщи и се пазя.

# 596
Здравейте и от мен - много нова съм Simple Smile Сега ви открих и ви четох.  Началото на 12 г.с. Предстоят най - важните изследвания.
 Аз също се учудих, че за цялата бременност, прегледите са едва 3! Аз имам толкова дотук:) така се наложи. И е нормално все пак, особено когато за първи път вървиш по този път, притеснението дали всичко е наред....
Имам много въпроси и ще бъда благодарна по - опитните майки да отговарят Simple Smile)

Да ви е леко и щастливо! Simple Smile

# 597
Имам чувството че днес коремът ми е значително по-малък.. мислите ли, че е нормално? newsm78

# 598
  • в 1001-та нощ
да, нормално е  Peace в момента може да нямаш газове  Peace

# 599
Здравейте отново,

a.l.e.n.a,

поздравления за темата! Изключително полезно е да обменяме опит. Особено за нас - новаторите Simple Smile

Доста четох, а на останалите въпроси очаквах да ми отговори лекарят, който ще следи бременността ми. Тук идва проблемът. Още нямам такъв. Смених няколко от началото. Сега съм изправена пред най-голямото предизвикателство - да намеря читав лекар, на когото да се доверя.   Rolling Eyes А трябва да го направя до дни, тъй като трябва да ме регистрират ( не искали преди БХС, защото все още не се води плод).
Тъй като идните дни ми предстои ФМ, а веднага след това и БХС, въпросът ми е дали БХС е стандартен и мога ли да поискам изследване на допълнителни показатели или това е излишно? 
Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт