Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 701
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря Ви за съветите
Имам голям ефект от газираната вода..... усетих една лека и спокойна нощ.
Браво на миналите по този път и браво че споделяте опита си Simple Smile

Радвам се, че съвета ми ти е помогнал Simple Smile)) Аз за щастие нямам киселини, но и обичам газираната вода  и си пийвам доста често .. може би съм предотвратила страничния ефект в зародиш хихихи

Между другото запиах се на Йога за бременни и първото ми посещение е този петък Simple Smile))) много съм въодушевена и нямам търпение да започна с упражненията  Blush

# 571
  • София
Честит Празник,мили априлки newsm51 Бъдете живи,здрави и мноооого щастливи Hug Hug Hug
Честито и на Именячките baloni
Аз редовно Ви чета,но рядко се включвам,за да не стресирам излишно с моите неволи.
Важното е,че пупешона е добре,майка му ще се оправи Peace
Спокойна бременност на всички и само положителни мисли Peace

# 572
..
Между другото запиах се на Йога за бременни и първото ми посещение е този петък Simple Smile))) много съм въодушевена и нямам търпение да започна с упражненията  Blush

Я сподели къде?! Аз чакам да мина 12г.с. и да се впускам и аз.  Grinning

# 573
..
Между другото запиах се на Йога за бременни и първото ми посещение е този петък Simple Smile))) много съм въодушевена и нямам търпение да започна с упражненията  Blush

Я сподели къде?! Аз чакам да мина 12г.с. и да се впускам и аз.  Grinning

Ами хайде да ходим заедно тогава Simple Smile В йога студио Ом - всеки петък от 17:00 ч. Намира се на малката главна .. ул. Райко Даскалов 39. http://om-plovdiv.com/ Графика в сайта им не е актуализиран.. йога за бременни имат сряда в 10:30 и петък от 17:00..

# 574
Аз също съм решила да ходя на йога за бременни от началото на октомври, за съжаление на мястото, където ходех на йога до сега няма специален курс за бременни и ще трябва да намеря алтернатива. Някой друг смята ли да посещава йога за бременни в София и къде?

# 575
Здравейте отново и от мен!
Аз също се опитвам да следя темата, въпреки че ми остава много малко свободно време, не съм писала тъй като няма новини при мен, а и ми беше доста натоварено напоследък. Бъдещата кака беше пипнала стомашен вирус в градината, но за щастие вече отмина.
Аз мога да се похваля, че при мен гаденето вече спря и се чувствам осезаемо по-добре. Киселини засега нямам дано и не се появяват Simple Smile
Следващият ми преглед е на 2 октомври и тогава ще направя и БХС.
Иска ми се да попитам и мамите, които като мен вече имат дечица казахте ли им новината или не? Аз изчаквам да започне да личи коремчето все ми се струва че преди това тя ще очаква едва ли не бебето да се появи след няколко дни Simple Smile много са нетърпеливи децата.... та затова все още отлагам... Иначе си говорим доста по темата, казва че иска да си има братче/сестриче (сменя предпочитанията), разказвам й разни неща за като тя е била бебе...

# 576
  • в 1001-та нощ
Калоян знае и не желае никаква конкуренция, намислила съм подход и стратегия - за приемане на новия човек, времето ще покаже как ще се развие ситуацията  Blush

# 577
И ние казахме на баткото(4г.), много се зарадва. Казах му, че в корема ми има много малко бебе, той грейна и ме попита "Бременна ли си???" Разковничето е, че в детската градина има 2 деца, на които им предстои да станат батковци всеки момент и учителките разговарят доста с децата на тази тема явно, защото дребуса ме уведоми, че бебето си смуче храната от мен:)))) Беше супер готин и емоционален момент:))))

# 578
Вероятно и аз скоро няма да се стърпя и ще й кажа, както вече споменах изчаквах само защото по принцип е много нетърпелива. Иначе тя много иска да си имаме бебе, казва че ще му даде нейното легло (защото съм намислила скоро да я отделям сама в стая и на по-голямо легло), нейната количка... щяла да го учи да ходи (тук й обясних че ще трябва доста да почака  Simple Smile ). Надявам се този ентусиазъм да се запази и след това...

a.l.e.n.a пожелавам ти стратегията да е успешна Simple Smile

# 579
Здравейте и от мен мами!Аз също чета всеки ден,но няма ново при мен освен гаденето,не повръщам обаче вече се чудя какво да ям,нищо не ми е вкусно и постоянно имам едно повдигане в стомаха и ужасен сладникав вкус в устата.До кога не знам,като че ли предния път не беше толкова време.
По въпроса за бъдещите каки и батковци-моята дунда много мрънкаше,че иска бебе,още не съм й казала директно,но по заобиколния начин,и тя сега като взе да се усеща и започна всеки ден с въпросите-"Ти сега като имаме бебе ще обичаш повече него ,мамо!"Ау като каже така сърцето ми се свива,как да й обясня,че любовта е еднаква.Дано да няма ревност,че какви неща съм чувала ,ужас!
Момичета сетих се да попитам-Все още май нямаме в групичката близнаци,а?Не съм прочела да са се видели две бебчета някъде  Wink

# 580
Привет и от мен. Казах на нашия батко, който е на 12, още щом разбрах, че съм бремена. Не прие ентусиазирано новината, напротив, възмутен защо не сме го питали предварително за неговото мнение Simple Smile. Неискал брат или сестра, които тепърва само ще му се пречкат и съм щала да го ангажирам с тях. Но започна да свиква, даже се съобразява с мен, да не вдигам тежко, питаме искам ли нещо да ми донесе....Вчера дори ми каза, че трябвало за "него", посочвайки корема ми, да се погрижа да му купувам най-актуалните играчки Simple Smile. Зарадва ме, мисля, че ще преодолее егоизма на задоволено дете, расло до сега без брат или сестра.

# 581
Здравейте и от мен мами!Аз също чета всеки ден,но няма ново при мен освен гаденето,не повръщам обаче вече се чудя какво да ям,нищо не ми е вкусно и постоянно имам едно повдигане в стомаха и ужасен сладникав вкус в устата.До кога не знам,като че ли предния път не беше толкова време.
По въпроса за бъдещите каки и батковци-моята дунда много мрънкаше,че иска бебе,още не съм й казала директно,но по заобиколния начин,и тя сега като взе да се усеща и започна всеки ден с въпросите-"Ти сега като имаме бебе ще обичаш повече него ,мамо!"Ау като каже така сърцето ми се свива,как да й обясня,че любовта е еднаква.Дано да няма ревност,че какви неща съм чувала ,ужас!
Момичета сетих се да попитам-Все още май нямаме в групичката близнаци,а?Не съм прочела да са се видели две бебчета някъде  Wink

И на мен само ми се гадеше без да повръщам до миналата седмица и също нищо не ми беше вкусно, но изведнъж гаденето изчезна и апетита почна да ми се връща полека лека, пожелавам ти съвсем скоро и при теб да се случи така Simple Smile
Иначе по повод на ревността и обичта... има една книжка по тази тема, която е написана в рими, преди време я бяха подарили на сестра ми когато й се роди второто детенце, ако искаш ще я попитам за заглавието и издателя и ще споделя, струва ми се че може да помогне в случая Simple Smile

# 582
  • в 1001-та нощ
няма да забравя реакцията на хлапето на наши приятели (5г.):"Е защо бе, мамо, аз  не Ви ли стигам  Joy hahaha  !"

# 583
Мами, много ме вълнува темата за почистването на дома. Какви препарати използвате сега, особено за санитарните помещения? В неделя, след като реших да почистя, при това с маска на лице, се почувствах много зле, цяла вечер бях с болки в кръста и контракции. Изплаших се. Незнам дали е от препаратите (доста бяха силни - доместос и един непопулярен за почистване на котлен камък). Някой почиствал ли е само с оцет и сода и имали ефект?

# 584

Ами хайде да ходим заедно тогава Simple Smile В йога студио Ом - всеки петък от 17:00 ч. Намира се на малката главна .. ул. Райко Даскалов 39. http://om-plovdiv.com/ Графика в сайта им не е актуализиран.. йога за бременни имат сряда в 10:30 и петък от 17:00..

Сигурно ще се присъединя след някоя седмица, в петък ме устройва повече, макар че понякога петък изчезваме извън града, но ако може да се изпускат упражнения без да е проблем, ще ме устройва идеално. Ще чакам отзиви в петък.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт