Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, и при мен май нещата не са на добре. не искам да ви занимавам много , но само да питам при някоя от вас дали са спрели да я болят гърдите. Доколкото четох е лошо и днес съм на доктор, но реших да питам и вас.

Пожелавам ти всичко да е наред! Не се напрягай излишно сама - хормони, въобще не знаеш как ще се прояват.

# 661
Много благодаря за подкрепата Hugстрахотни сте. Сигурно и много от вас се притесняват. Аз лично определено имам сериозен проблем с това и не мога да спра като ми влезе нещо в главата, че не е наред.

Изпращам ви линк към музика за успокоение за бременни:

http://www.youtube.com/watch?v=xPeKoKztMVs

Ще пиша след прегледа.

# 662
  • в 1001-та нощ
Ох... и аз да се оплача. Моя малък мъж също се разболя в градината,но за съжаление явно и мен ме пое,защото днес едва станах от леглото. Гърба,гърлото и ушите ужасно ме болят,а съм на лекар чак в 14:00 часа.  Дано само това да е и да не повлияе на фъстъчето Sad

ако вдигнеш температура - ползвай парацетамол - сега не е добре - тялото да поддържа висока Т, също вит.С  Peace

# 663
Здравейте!  Hug
Kosty съжалявам!  Hug
Аз днес най-накрая съм на преглед в 17,00 часа. Писна ми моята лекарка постоянно е на почивка, как ще бъде незнам. Сега отивам при друга, която ще ми води ЖК. Ще я питам за болничен, защото на работа не издържам вече. Много ми е натоварено и като гледам на никой не му пука, че съм бременна и ме оставят сама, а съм в склад за козметика и има много вдигане на кашони. Мислех да напусна, но незнам дали няма да прецакам по някакъв начин майчинството. За капак снощи детето повърна два пъти. Преди малко се върнахме от болницата и му няма нищо. Дано си е било само за снощи. Днес си останахме в къщи и ми е добре, че не съм на работа. Измрънках се, извинете за което!  Blush
Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug

# 664
  • София
Момичета, мога най накрая да е похваля, че се записах на ЖК в мц. Св. Димитър. Доволна съм от първия преглед. Беше доста обстоен и др. ми се стори симпатичен. Бебчо е 3,4см и махаше с ръчички и крачета. Вече ми е по-скопокойно  Simple Smile Пожелавам и на вас да не се тревожите и да не задълбавате в темите, защото само излишно си вкарваме филми.

# 665
  • в 1001-та нощ
Браво  Hug най-накрая, дано всичко е по-спокойно до желания финал  Heart Eyes

# 666
Бургазлийки, вие къде ще си правите ФМ?

# 667
  • София, Манастирски ливади
mamahama, най-добрия вариант е, ако можеш да си взимаш болничен от сега до края (без прекъсване)
dominikka7, радвам се, че всичко е минало добре

# 668
Mamahama не напускай ще ти се отрази на майчинството аз така бях с малкия
Просто започни с болничен и докрая единствената разлика при болничен е че не вземаш 90
% от заплата първата година ,а 80
Аз излязох в болничен от самото начало по добре отколкото да се натоварваш физически и психически
Докато си болничен после майчинство никой не може да те уволни или направи нещо което да ти навреди:)

# 669
Dominikka7 радвам се всичко е наред дано при всички е така
Искам да ви попитам вие как сте с настроенията
Аз понякога съм невъзможна усещам че се дразня на малкия за глупости и после съжелявам сигурно е от бремеността
Някоя от мамите с второ знае ли за форум където обсъждат за деца и адаптирането им към детската градина че при нас ще е много трудно а от 1 или след седмица две тръгваме:)

# 670
  • До Балкана
dominikka7, много се радвам за теб! Браво! Сега като си по-спокойна и нещата ще тръгнат по-гладко, надявам се!  Hug Все така да е до края на 9-те месеца!
elfi 80, ти по какво съдиш, че адаптацията ще е трудна? Не слагай етикети преди още да сте тръгнали на ДГ. Говори на човечето колко ще е прекрасно там, нови приятели, игри, прекрасни учителки, които ще го учат на нови неща, ще пеят и танцуват. Защо го казвам? Всички имаме опасения и големи притеснения по темата и много често прехвърляме това и на децата си, а те са много възприемчиви и улавят и най-малкия нюанс в нас. Имай предвид, че поне 2-3 седмици може да си поплаква доста напоително и сърцераздирателно - и това НЕ Е трудна адаптация, а съвсем в реда на нещата. Просто ние възприемаме това по-тежко, понякога и от децата си! От опит го казвам. Peace За конкретна тема не мога да споделя, ние си споделяме в отчетната тема, по повод децата. Peace Успех ви пожелавам и с каквото мога ще помагам от личната си "кухня", така да се каже!

# 671
Правя всичко това но отговорът е не искам
Дано да си права и аз се надявам да е така както казваш и си права за всичко може би прехвърляне собствените си страхове върху тях Simple Smile
Благодаря ти за да не занимавам и др с тази тема с твое разрешение ще искам съвети на лични
Нямам много майки с опит около мен и ще използвам съветите ти от ,, личната кухня,,:)

# 672
  • в 1001-та нощ
Dominikka7 радвам се всичко е наред дано при всички е така
Искам да ви попитам вие как сте с настроенията
Аз понякога съм невъзможна усещам че се дразня на малкия за глупости и после съжелявам сигурно е от бремеността
Някоя от мамите с второ знае ли за форум където обсъждат за деца и адаптирането им към детската градина че при нас ще е много трудно а от 1 или след седмица две тръгваме:)

учудващо съм устойчива в настроенията, обаче имам изненадващи ме реакции по отношение на декоративна козметика и аромати; отказвам се от много желани неща, след като ги постигна  ooooh! ooooh! ooooh! т.е. когато много съм искал нещо и го получа - вече не го искам  Crazy ужасяващо - непостоянство  Sad дано приключи скоро  Tired

# 673
elfi 80, имаше период, в който просто исках да мрънкам и съпругът ми го отнесе. Не можах да се въздържа. Осъзнавах, че поводът си е измислен и изобщо не е важен, но имах нужда да мрънкам цяла сутрин, за да се успокоя. Що се отнася за адаптация в ДГ може да погледнеш тук, както и други теми в същия подфорум.

# 674
  • До Балкана
Правя всичко това но отговорът е не искам
Дано да си права и аз се надявам да е така както казваш и си права за всичко може би прехвърляне собствените си страхове върху тях Simple Smile
Благодаря ти за да не занимавам и др с тази тема с твое разрешение ще искам съвети на лични
Нямам много майки с опит около мен и ще използвам съветите ти от ,, личната кухня,,:)
С удоволствие, каквото мога и знам, ще споделям! Peace
Той нека си казва не искам - прави го машинално, защото не знае къде ще ходи и какво го чака. И Борил беше категоричен, но аз го водех до оградите на детските градини и се залепваше като ваденка там. Обяснявам му, че това е ДГ и така децата се събират и играят! Веднага му се влизаше! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт