Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Tonita.80, съжалявам и успех със следваща бременност.

Northlove, аз имах този крем при първата бременност - мазах се 2-3 пъти, обаче много ми миришеше на сладкиш и огладнявах от него, така че не съм го ползвала повече Laughing Обаче за мазане на петите нощем ми свърши чудесна работа след като родих:))))

Аз също съм с ниско кръвно и пия по 1/2 кафе с много мляко. Ако го пропусна, цял ден ме боли глава...

# 91
Northlove, аз имах този крем при първата бременност - мазах се 2-3 пъти, обаче много ми миришеше на сладкиш и огладнявах от него, така че не съм го ползвала повече Laughing Обаче за мазане на петите нощем ми свърши чудесна работа след като родих:))))

Аз също съм с ниско кръвно и пия по 1/2 кафе с много мляко. Ако го пропусна, цял ден ме боли глава...
[/quote]

да мирише много вкусно на какао Grinning но аз проблеми с миризмите и апетита нямам, така че мисля да го ползвам.. сега го отворих да го пробвам и ми направи впечатление, че е адски гъст, даже консистенцията му е твърда като на мас в буркан, но при допир с кожата се втечнява и се разнася лесно..

Ако не ми се размине ще си направя едно кафенце  Embarassed

# 92
  • в 1001-та нощ
[...

Аз днес си купих крем против стрии, с който започвам да се мажа от тази вечер...Palmer's за корем. Някой дали го е ползвал?

....

При предната бременност ползвах само продукти на марката и за бюст и корем и съм много доволна, сега също се заредих порядъчно и ще заложа на нея  Peace

# 93
При предната бременност ползвах само продукти на марката и за бюст и корем и съм много доволна, сега също се заредих порядъчно и ще заложа на нея  Peace

Благодаря ти за отзивите... видпх, че има и лосион за цялото тяло пак за бременни, който беше по-голяма опаковка и на по-ниска цена..зачудих се дали да не купя и него, но реших първо да посъбера мнения.. щом си доволна го взимам смело Simple Smile

# 94
  • в 1001-та нощ
Предния път ползвах именно него  Peace

# 95
  • София
От къде мога и аз да се сдобия с такова кремче?

# 96

Аз го купих от Lilly. Аз взех този, само за корема който е като вазелин струва 21 лв. и е мисля 125 гр. Другия е лосион против стрии за цялото тяло, 250 гр. е  и струваше в конкретната верига 17.99 лв.

Peace

# 97

Аз го купих от Lilly. Взех този, само за корема който е като вазелин струва 21 лв. и е мисля 125 гр. Другия е лосион против стрии за цялото тяло, 250 гр. е  и струваше в конкретната верига 17.99 лв.

Peace

# 98
  • София
northlove Благодаря!
Вие от сега започвате да се мажете нали? Не е рано предполагам?

# 99
northlove Благодаря!
Вие от сега започвате да се мажете нали? Не е рано предполагам?

Четох, че колкото по-рано, толкова по-добре.. кожата имала нужда да се подготви предварително.. Аз като цяло съм предразположена към стрии, а и корема ми определено не е както си беше, така че започвам  Blush

# 100
  • Nova Zagora
Да споделя моя болезнен опит с първата ми бременност... качих скромните 25 кг. но от първия до последния ден се мазах с един крем на Лирак. Бях изключително доволна. Една седмица преди да родя ме приеха в болницата за наблюдение и всички много ми се радваха на коремчето,дали ме урочасаха,какво се случи не знам....един ден преди раждането се събудих от болки в областта на корема. Когато си надигнах нощницата не можех да повярвам..бях се нацепила до кръв. никакви мазила след раждането не ми помогнаха да скрия ужасните белези,но какво да се прави.
Сега се питам има ли изобщо смисъл от цялото това упражнение newsm78

# 101
Кремът на Palmer's го има в Амазон на половин цена, има и другите им продукти на по-ниски цени от тук, толкова ги похвалихте, че и аз ще си взема. Проблемът ми с миризмите поутихна и ще се справя с какаовия аромат смятам.

# 102
  • в 1001-та нощ
Предния път се намираха трудно и бяха скъпи - от порядъка - 35 лв/бр.

Сега от feelunique  Peace

Все още не ги ползвам, прилагам стандартната козметика.

За протокола нямам апетит, гадене, подуване  Peace

# 103
Кремът на Palmer's го има в Амазон на половин цена, има и другите им продукти на по-ниски цени от тук, толкова ги похвалихте, че и аз ще си взема. Проблемът ми с миризмите поутихна и ще се справя с какаовия аромат смятам.
В американския амазон видях, че го има 3 опаковки за 17 $.. ноо.. в амазон :S американския не доставя до България  Cry

Аз иначе не го хваля..април месец  ще мога да дам обективно мнение  Mr. Green

# 104
  • USA
Tonita, много  съжалявам! Следващия път да е лека и безпроблемна!

northlove, предния път си го купих, беше в тубичка, но миризмата ме побъркваше и го хвърлих. На теб щом не ти пречи е супер.

Sisinka87, зависи и от кожата, жалко, че при теб така се е получило. Аз качих 20 кг., ниска съм, бях с изключително голям корем, но нямах нито една стрия. Мазах се с вазелин.

east_lights, не  си сама и на мен ми е по цял ден лошо, миризливо и гадно. Чакам с нетърпение 9 седмица, след това хормонът спира да расте така бързо и се надявам нещата да поутихнат.

Общи условия

Активация на акаунт