Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • До Балкана
Adyto, съжaлявaм зa случилото се, но искрено вярвaм, че нещaтa ще се подредят и следвaщия път ще стигнеш до успешен финaл със здрaво и силно бебче.
Sun~shine, не съм се обидилa изобщо, нaпротив, вкaрaх моя си хумор, но явно е прозвучaло кaто бъзвaне.... Laughing Е, не е, дa знaеш. Peace 
Не знaм зa вaс, които чaкaт сърце, кaк сте, но мен сън не ме лови - кaк ще изтрaя 10 денa..

# 76
Adyto, съжалявам! Преживяла съм го и знам колко е трудно. Колкото и малка утеха да е, за всяко нещо си има причина и искрено вярвам, че следващия път всичко ще е наред! Прегръщам те...

# 77
Adyto прегръдки и от мен  Hug    Cry  Бъди силна!Ох на мен по цял ден ми е лошо,от всичко ми се повдига,незнам какво да ям вече,и вода не мога да пия,много ми е гадна,а по принцип обожавам най ве4е водата,не пия газирано,сокове,само вода,но сега от 2 дена си взимам кисели сок4ета-касис,вишна...Също като първата бременност,ми се повдига но не мога да ...връщам.И аз нямам търпение на 11.09. да видим сърчицето!

# 78
Adyto, съжалявам за загубата ти и ти желая бързо отново да си в редиците на бъдещите мами!

east_lights, и аз бях така миналата седмица, водата само с лимон успявах да я преглътна и само сок от касис леко неутрализираше за минути нещата. За щастие сега съм по-добре, отмина бързо този ужасен период, дано и при теб е за кратко.

Относно китайското и мононатриевият глутамат, намерих това из пространството, до този момент не бях запозната с този продукт, но е факт, че и мен много ми се яде китайско тези дни и искам да ви попитам какво е съображението ви относно тази съставка?

МНГ безопасен ли е за малки деца и бременни майки?
Да. Изследвания показват, че МНГ е безвреден за всички хора, включително малки деца и бременни майки. Организмите на малките деца, включително и бебетата, обработват глутамата толкова добре, колкото и възрастните.
Множеството изследвания са показали, че консумираният глутамат не се пренася от организма на бременните към плода, който носят. С други думи МНГ не преминава през плацентата. Всъщност именно плацентата поглъща глутамата, произведен от организма на плода и го прехвърля в организма на майката.
МНГ също така е безопасен и за кърмещи жени. Концентрацията на глутамат в майчината кърма не се повишава след консумация на големи количества МНГ.

от тук: http://www.nestle.bg/bg/good-nutrition/monosodium-glutamate

Редактирам се: зачетох се и в други статии, съвсем противоречиви с настоящата. То май не останаха безвредни съставки  на храната ни.  Thinking

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 12:03 от Гертруда Смехуркова

# 79
  • Варна
Adyto не се отчайвай Hug. Вчера ходих при доки и тя потвърди - 6 сед и 2 дни, според големината на плодния сак. На 11-ти се надявавам да чуем и заветното туп-туп Simple Smile. Днеска сутринта си направих една голяма кутия салатка от доматки и сега си седя, чета и хапвам на работа. Лек ден на всички

# 80
Здравейте момичета,
и аз се присъединявам към вас. В понеделник правих тест и опааа - 2 чертички Simple Smile. Очакван термин 22.04.2014. Първия път термина ми беше на 23.04, а родих на 19.04. Да видим сега какво ще излезе. Днеска отивам на преглед при АГ, обаче съм без час и ще си повися малко, но какво да се прави като нямам търпение да ми се потвърди информацията.
Здравей tuig77, браво на нас, от един и същи град сме и с един и същи термн сме, аз на 03.09 съм на преглед при др. Константинова в Новия център за репродуктивна медицина към др. Щерев- с направление съм. Засега това после ще видим. Първото ми следяха бременноста в Тутракан, там и раждах, нямах усложнения просто така реших, за сега за второто още не съм взела решение, чакам да мине прегледа да получа повече информация.
момичета аз си правя китайското в нас, в ресторантите незнам колко пъти пържат в една и съща мазнина.Поздрави.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 13:08 от Anelia Mineva

# 81
  • София
Привет и от мен. Явно днес малко лоши новини  Cry и аз ви напускам. Спряло развитие, няма сърдечен пулс. Мисед. В сряда ми направиха абразиото. Сега се възстановявам - и физически и психически  Cry

AdytoHug

На всички ви от сърце ви пожелавам безпроблемна бременност и щастлив край с един пухкав бебок (или два  Wink)   bouquet

# 82
Привет и от мен. Явно днес малко лоши новини  Cry и аз ви напускам. Спряло развитие, няма сърдечен пулс. Мисед. В сряда ми направиха абразиото. Сега се възстановявам - и физически и психически  Cry

AdytoHug

На всички ви от сърце ви пожелавам безпроблемна бременност и щастлив край с един пухкав бебок (или два  Wink)   bouquet
съжалявам много и за двете ви, дано на зима пак видите 2 чертички.
Аз сега точно това се притеснявам, да чуем сърчице и колко ли бебока са, надявам се да е едно, но имам в рода си по първа линия 3 поколения близнаци и ми е малко притеснено.

# 83
Здравейте момичета. Имам записан час за 7 г.с. да чуем дали има пулс, обаче се чудя при вас кога го чухте - 6 г.с. рано ли е?

# 84
Здравейте момичета. Имам записан час за 7 г.с. да чуем дали има пулс, обаче се чудя при вас кога го чухте - 6 г.с. рано ли е?

Като ходих по спешност го чухме в 6г и 5 дни подобре изчакай когато имаш час при всеки е различно
Ние бяхме днес всичко е ОК  1см и2 мм сме чухме сърчице
Изписа ми пренатал деган и едни капки каза че били страхотни за гадене
На17 сън на кръвни 18 следващ преглед в 10 г.с
И след 2седмици бхс
На всички чакащи сърчице стискам палци:)

# 85
  • София
Да ви се похваля сега се върнах от преглед и ДА видях как пулсира малкото човече...направо съм на седмото небе.  Joy Толкова се бях притеснила, а сега ми олекна.

Anelia Mineva  Аз съм в първия ден на 8ма седмица, а преди една седмица не се видя поне при мен, но всичко е индивидуално.

Успех на всички и ви благодаря за подкрепата  Hug

# 86
 Adyto,Tonita.80 съжалявам за случилото се и дано в близко бъдеще да се похвалите с нова бременност!
   И на мен ми спря гаденето,пу-пу,и започнах да се храня нормално.И киселините почти изчезнаха,дано да ги няма изобщо.

# 87
  • Nova Zagora
Tonita.80 и Adyto кураж момичета. Никой не е застрахован... Бързо възстановяване и скоро пак да се похвалите с две чертички.

# 88
Привет и от мен. Явно днес малко лоши новини  Cry и аз ви напускам. Спряло развитие, няма сърдечен пулс. Мисед. В сряда ми направиха абразиото. Сега се възстановявам - и физически и психически  Cry

Adyto,  Hug

На всички ви от сърце ви пожелавам безпроблемна бременност и щастлив край с един пухкав бебок (или два  Wink)   bouquet

Tonita80
Много съжелявам никой не е застрахован
Тежко е нямам обяснения защо след като правим всичко но така било писано
Прегръдки и сили  

# 89
Adyto,Tonita.80 Съжалявам за развитието на нещата при вас  Hug Пожелавам и на двете ви една безпроблемна следваща бременност!

Аз днес си купих крем против стрии, с който започвам да се мажа от тази вечер...Palmer's за корем. Някой дали го е ползвал?

Мен днес ми е адски зашеметено.. имам увството, че ръцете ми треперят и ми е супер отпаднало все едно ми е паднало кръвното  Confused Мислите ли, че е добра идея да изпия едно кафе?? От както разбрах, че съм бременна не съм лизвала, а съм по принцип с ниско кръвно и се чудя да не ми е паднало повече от обичайното newsm78

Общи условия

Активация на акаунт