Трудно проговаряне! - Тема 14

• 46 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
хм, днес уж бях в Лидъл, но на бързо и не съм ги видяла - ще мина утре. Имам 2 от миналата година пак от лидълза годишните времена и цветове и форми. има и други евтини варианти пак от Хипото - само че морков - не писалка и е с животни. Отделно ни подариха една игра с жакове на същия принцип...Просто Гого е на светлинни години от тяхното ползване  Cry И все купувам с надеждата, че ще влязат в употреба.
Иначе днес логопедката много го похвали - играли са игра с нашите снимки. Сега имам за задача да извадя още Simple Smile И...най-важното - Хриси не си беше изял сандвича в училище и нашия му ги изяде - тост сандвич с филе и кашкавал  newsm44. Който стачкува в градината и стои гладен  Joy

# 721
Дони браво на този Гого  Mr. Green, я виж как те изненадва да продължава все така. И моят син не е ял такова нещо  Crazy. А тази книжка от Лидл която е показала Кожо я няма сега, тя казва че преди са ги пускали така, че не се разхождай утре  Laughing. Аз пък що не съм ги забелязала на времето  newsm78, може би защото съм преценила, че няма да се справи тогава.

# 722
  • София
аз нали съм с психично изкривяване и да има...стоят скрити Mr. Green Миналата година по Коледа ги бяха пуснали

# 723
mibobo, мерси за отговора. И аз предполагах, че рисуването е важно, не случайно влиза в обученията още в детската градина. За захвата сигурно му е рано, но не пречи да опитвам.  Laughing А този тренажор, както и другите неща, които са показали момичета са ми безкрайно интересни, но са за по-големи дечица.Нямам търпение да порасне малкия. Laughing Днес съвсем случайно се заигра с пластилин, като го лепеше върху една количка. Аз му подавам топчета, а той ги лепи. Така пропътувахме 30 минути в метрото. Crazy После се прибрахме, прочетох му 2 книжки, той през цялото време дърпаше тези с колите и така. Няма спасение! Crazy А да му скрия всички колички, за  да видя дали няма да ми обърне повече внимание ми се струва много жестоко. Като знам как ги прибира в "гаража", за да спят, шътка им, завива ги. Сърце не ми дава! Tired
 Момичета,още веднъж искам да ви благодаря за вниманието, което ми отделихте. Ще посетим логопед, дори и единственото, което ще ми каже е че съм лоша майка и не обръщам достатъчно внимание на детето, но искам да го чуя от специалист. Съжалявам, че не се включвам по темите и проблемите ви, чета ви, но не мога да бъда адекватна и да ви дам съвет. А е безмислено да ръся празни приказки. Само ще ви кажа, че се възхищавам на търпението, което имате, за да се справите с този не лек проблем! Hug

# 724
Ho hey не са малки за тренажори има 2 размера под 3г и над 3 г. водят се уплътнители, но тези за 3г възраст са малки дъщеря ми е на 2 г и е перфектен за нея
друг вариант
а това за деца около 1г ми се струва перфектно

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 08:59 от Attempt

# 725
  • София
Относно размяната на игри, ние тепърва започнахме да се снабдяваме с такива и имаме три на джеко тип лото, пъзел с изречения и мемори игра. Хубави са, даже малкия играе на едната с кеф. Другите две все още ги прокарвам. Имаме много пъзели по 20-30-50-60 парчета от каката, които момчето не иска изобщо да доближи. Имаме и още 1-2 развиващи пъзели с геометрични форми на Гоки.

Мисля, че размяната може да си я организираме като среща на някой терен така че да си покажем какво имаме и да си избираме, а след известно време, примерно месец или два, пак да се срещнем да върнем размененените неща.

# 726

Малко отстъпление - в този сайт намерих продукт на фирмата, от която поръчваме Сложи узор. http://www.alterco.bg/?87,%D0%A3%D0%BC%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D1%83% … 0%B8%D1%86%D0%B0#!lightbox-page/3/. При това с малка надценка.

# 727
Тези тренажори, на мен най ми допадна тоя на мибобо, къде ги продават, има ли ги по книжарниците?

# 728
Гала в интерес на истината, не съм проверявала по книжарниците, но може и да ги има. Аз защото имах и други работи за поръчване от този сайт (книги, мозайка) а доставката е само 2,90лв и за това си го поръчах направо.
С теб какво става кога е операцията?

# 729

да се почерпите за мое здраве Simple Smile

# 730
  • София
natalinik, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и дано децата да те радват с много нови постижения!

# 731
Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много да те радват всички близки!

Моята операция ще стане ясно на 24-ти. Първо ще минавам ехограф, аз не че не съм минала, но лекаря само е описал образованието и не е дал заключение какво е, аман вече, страх го е да се сложи главата в торбата и сега айде на друго място. Между другото, аз февруари бях на ехо на гърди при Давидков /мамите от Варна го знаят/, взе ми 120 лв. и през цялото време разправяше как той ми дава гаранция, че аз година и половина няма да имам никакви проблеми. А сега хирурга ми вика: Вие нали знаете, че такава гаранция няма. Писна ми от печалбари. Но да не отклонявам темата.

# 732
natalinik, ЧРД! Много здраве на теб и твоето семейство.

# 733
natalinik да си жива и здрава и много щастие и късмет  bouquet

Гала стискам палци всичко да е наред  Peace

# 734
  • София
Ние имаме тренажора, който е показала мибобо, но при нас нямаше никакъв успех с него  Rolling Eyes Накрая малкия си чешеше венците с гумената част, поне за нещо свърши работа  Mr. Green

natalinik, жива, здрава и много обичана да си!  Hug

гала, успех! Стискам палци!

Дони, дано в скоро време се похвалиш, че докато си говорила по телефона, Гого ти е изял супата Simple Smile Браво за напредъка!

Момичета, не мога да ви насмогна нито тук, нито във ФБ групата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт