Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 935
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
...

W'A'S'P' , Хаушка откъде купуваш ако не е тайна? Не съм виждала мисля, а знам че е добра.

не живея в БГ
тук го има онлайн и по разни дрогерии с еко-био храни и козметики

виж онлайн, сигурно се доставя

ето малко от моите дрешки
качих ги тук, иначе от сайта на НМ се виждат трудно, а и някои вече са свършили
http://lappland.snimka.bg/daily/2013-fashion.774541.31495633

все още не мога да си намеря подходящи панталони и на саката слагам тъмни или сиви дънки
полите са до коляното, съвсем леко разкроени
вече ги няма  на сакта, но съм си свалила снимките, когато ги поръчвах
ще се опитам да ги кача
саката са леко вталени

И аз имам проблем с намирането на панталони. Сега искам един копринен панталон, свободен по краката, а не тези тесни панталони тип молив, които намирам за прекалено неподходящи за себе си. Разглеждам сайтовете, но нищо не намирам. Ако някой може да даде сайт, където има такива, моля. Praynig
Тези панталони 7/8, още се споменават.....Вече заглеждам всяка жена по улицата, повечето са с такива.  Laughing
И аз реших да се видя отстрани как изглеждам. Joy Снимах се, няма нищо страшно, но го нося само когато излизам за малко и не ме интересува как изглеждам. Не бих го обула дори ако само ще мина из по-централните части на града.
Нямам тъмни петна по ръцете или лицето, но все ми се струва, че кожата на ръцете ми стои леко сбръчкана. Rolling Eyes Нещо Q10 ли да търся за ръцете специално?

# 226
unadaptable, ако съм разбрала правилно ти си слабичка
аз съм с широк ханш и доста закръглени бедра още от момиче
и този тип панталони ме правят на табуретка за съжаление, иначе ги обожавам тесни, ластични и с дължина до прасеца

дънките и панталоните държа да са с нормална талия, bootcut
но са ми проблем, защото в талията съм М, а в ханша L
ужасно трудно се намират, и винаги ми ветреят на талията, за да ми станат надолу

# 227
Слаба съм и с тесни панталони изглеждам като 12-годишно девойче. Нося малко по-свободни. За есента и зимата имам, но искам лек, за късно пролет и циганското лято. Не мога да си намеря, а за шиене...хич не ми се ще да се занимавам.... Close

# 228
За какви 7/8 панталони все коментирате, не мога да разбера?
Аз нося всякакви панталони,къси,дълги,3/4,тип молив. Аз съм слаба и висока, така че всички типове панталони ми ходят.
Моят проблем, освен петната по ръцете и капиляри по краката, с които не мога вече да се боря, е сухата кожа и сухата коса. А сухата кожа на лицето е много по склонна към сбърчкосване. Косата си я боядисвам всеки месец и това също води до изсушаване.
Кажете какви продукти ползвате за лице, тяло и коса при много, много суха кожа и коса?

# 229
monii, не разбираш, щото си слаба  Laughing
ако беше с кебапчета като моите, щеше да е друго

пробвала ли си кокосово студенопресовано масло - външно като козметика и вътрешно, вместо другите хранителни мазнини
аз даже зимата си нося малка кутийка от него с мен - за ръце и устни е страхотно

а на лицето бебешкия крем на Веледа против студ - той е само мазнини и предпазва доста добре

маски на косата със зехтин и жълтък помагат, но май при боядисване се внимаваше кога се слагат, ако помня правилно  newsm78

# 230
Ох, тези 7/8 панталони Mr. Green Толкова са удобни за лятото. И за млади, и за стари. Да не е по-добре жени на възраст да носят къси панталонки или къси поли! Или трябва в жегите да се мъчат с дълги поли и панталони?
И за косите не съм съгласна. Сега може и да си мислите, как и след 30 години ще ви отива да ходите с дълга пусната коса, но жена на 50+ да вее пирги до кръста, освен на вещица, на друго не прилича Laughing Не гледайте фотосесиите на кинозвездите, поогледайте се в офиса, магазина, на спирката. В реалния живот не съм видяла някоя на възраст  да изглежда добре с коса до кръста.
От бабите си знам - с възрастта полите се удължават, а косите се скъсяват Laughing Или ако са дълги - задължително вдигнати, на кок, въобще прибрани някак.

# 231
monii, не разбираш, щото си слаба  Laughing
ако беше с кебапчета като моите, щеше да е друго
пробвала ли си кокосово студенопресовано масло - външно като козметика и вътрешно, вместо другите хранителни мазнини
аз даже зимата си нося малка кутийка от него с мен - за ръце и устни е страхотно
а на лицето бебешкия крем на Веледа против студ - той е само мазнини и предпазва доста добре
маски на косата със зехтин и жълтък помагат, но май при боядисване се внимаваше кога се слагат, ако помня правилно  newsm78
W'A'S'P', ползвала съм био арганово масло за лице и какаово за тяло. Но си мисля, че освен мазнина на кожата на нашата възраст и трябва и много други неща: витамини, хидратиращи екстракти, антиоксиданти,UV защита и т.н. И за това предпочитам уж по специализирани кремове, но до сега не съм намерила удачния крем. Но сега ще си купя кокосово масло и бебешкия крем на Веледа!За този ли става въпрос:
http://www.weledababy.bg/index.php?id=662
 Ако може, кажи кои точно продукти ползваш и от къде?
Косата ми е със средна дължина и от домашните маски много бързо ми пада боята. Това налага по-често боядисване ,което също не е за предпочитане.
Абе, да не си на 50,че много проблеми има!  Laughing

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 16:56 от monii

# 232
........... Кажете какви продукти ползвате за лице, тяло и коса при много, много суха кожа и коса?

Аз ползвах крема на Биодерма - Атодерм при болезнено суха кожа след една алергио-екзема или нещо подобно. Изключително много съм доволна - моментално ми успокои кожата без да омазнява излишно и ми подейства разкошно  Heart Eyes измазах си го целия крем с най-голямо удоволствие.
за суха коса - бих препоръчала Джон Фрида ако си брюнетка - Brilliant brunette серията и съответно за блондинки има подобна хидратираща серия. Цената е напълно приемлива и аз съм доволна. Ползвам балсама и то не всеки път, а само като си усетя косата да "поизсъхва"  Grinning
Но - има си спец терапии (и то съвсем лесни и бързи) при много сухата коса - най-добре първо разбери защо е такава, дали наистина е само от боядисването и т.н. Тук има много хубави теми за грижи за косата и много полезни съвети.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 08:52 от Анонимен

# 233
  • Испания
... Абе, да не си на 50,че много проблеми има!  Laughing

Чувствам се прекрасно на 53.  Wink

# 234
Фри , благодаря за съветите!
Косата ми е светло кестенява и от край време ми е много суха. Особено след като я измия става отвратително бухнала и разпиляна. Налага се даже да я омазнявам с разни масла за да придобие някаква форма. Теми за грижи за косата съм ги чела повечето и тривитаминола съм ползвала, но няма кой знае какъв резултат.

# 235
пробвай балсама на Джон Фрида, ще ти хареса  Peace
тривитаминола не искам и да го коментирам, то и газ, с мас и оцет е рецепта, ама хайде няма нужда  Laughing
Между другото, забелязах че ми се омазнява косата ( но не гадно - просто беше по-гладка някак си) по времето когато пиех Биотин - http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Biotin-High-Potency-5000-mcg-150-Vcaps/39881 Това нещо ми действаше добре и на ноктите и въобще ми хареса.

# 236

Завиждам ти, че нямаш никакви проблеми!  Grinning

# 237
Кенара, като плат, не е ли подходящ за лятото, дори и за дълъг панталон..?

Аз, както писах по напред, се мацам цялата със зехтин,от главата до петите, въпреки че съм с мазна кожа. И косата мажа,но по-рядко. По-био от това,здраве му кажи Grinning
Иначе,да,сухата кожа май се сбръчква по-лесно...

# 238
  • Испания
...
Иначе,да,сухата кожа май се сбръчква по-лесно...

Да.

Завиждам ти, че нямаш никакви проблеми!  Grinning

Благородно, предполагам.  Wink Hug

Момичета, желатинът е много полезен за косата, ноктите, костите.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20963107#msg20963107

Шампоан не съм си правила, но ям желирани храни доста често. Съфорумка сподели, че е много доволна от шампоана.

# 239
Monii,този е кремът, да
Имат и бебешки за лице и тяло, последният е супер за ръцете
Март тази година се наложи да го прекарам в БГ, мазният крем ми беше посвършил и го намерих в една аптека на Стамболийски, близо да Св. Неделя

А за сухата кожа, както казах, омазняването започва отвътре
Почваш да наблягаш на добрите мазнини в храната и кожата постепенно се оправя
Поне аз се оправих след години със суха кожа, която даже стигна до екземи, когато се хранех по Дюкан, т.е. без никакви мазнини

А кокосовото масло се използва и от мъжете у нас, зимата за ръце и устни

Аз в момента тялото с нищо не го мажа
Къпя се с бебешкия шампоан на Веледа, който е като крем и кожата ми се чувства добре, използвам го и за косата
За лицето ползвам един еко лосион с розова вода на тукашна фирма
В БГ си взимам от еко розовата вода на Алтея и я комбинирам със студено пресовано бадемово масло за сваляне на очния грим
Както казах, д-р Хаушка ми е декоративната козметика, тук го има онлайн и по дрогериите

За тялото веднъж-два пъти годишно си правя пилинг от зехтин и морска сол, но е малко опасен, банята става супер хлъзгава, и после иска търкане
Комбинирала съм и зехтин с кафе, тогава душ-кабината освен мазна става и ужасно мръсна, а и ме е страх, че кафето може да запуши канала

Лятото гледах продуктите на Алверде в ДМ, от тази година почнах да ги ползвам в БГ, вместо да нося от тук

Тези дни се погрижих за петите, които винаги са в ужасно състояние след летния сезон
След изтъркване на сухо както ме научи една педикюристка, ги намазах добре със св.мас, направена от мен и добре премита с вода докато стане снежно бяла и после цял ден с чорапки и готово
Пробвала съм всички кремове за крака, вкл и какаово и кокосово масло, само маста ми помага

Общи условия

Активация на акаунт