Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 785
  • 377
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде по морето
Ами тези панталони са евтини и удобни за горещините...това е причината.
Имам една съседка - тя е 3 г по-млада, много слаба, но изглежда 10 г по-възрастна от мен,
Имат проблеми с парите - та тя и със зъбите е зле и косата и изглежда ужасно.
Носи си дънките подгънати, защото и се свидят парите за шивач.
Съчувствам и, но това е положението - за добрия външен вид трябват пари.
А точно  в тази възраст има студенти за издържане - снаха ми износва дрехите на племенниците ми Grinning
и е много младежки облечена ( има късмет, че е слаба и и стават)
Затова си мисля, че не е толкова липса на вкус,. а недоимък у много хора

# 31
Другата оптична измама която можете да получите с цветове е:
Ако имате широки рамене,наблягайте на тъмни цветове в горната част, и на светли в долната.
Ако ханша ви е по-широк, просто обръщате цветовете.

(не ме мислете за луда с тия цветове,дето ви пълня главите,просто съм художник Mr. Green )

Рокли също има в 2 цвята,или такива които в едната си част са едноцветни, а в другата с флорални мотиви,така че и с рокля бихте смекчили тези 2 "дефекта" на тялото.Тук ще кажа, че едноцветната част на роклята трябва да е откъм широката част на тялото. Примерно,при широк ханш, от бюста на долу да е едноцветната част,а нагоре флораната.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 22:15 от Christians Mum

# 32
И аз да се запиша в темата. Разбира се ,че на всяка възраст жената трябва да изглежда добре.
Относно дължината на панталоните, роклите и полите, трябва да е в зависимост от фигурата. И най-вече да се харесвате самите вие!

# 33

Затова си мисля, че не е толкова липса на вкус,. а недоимък у много хора

Да и това го има,но доста жени пък се примиряват и дори елементарни неща,които не костват много,не си ги позволяват. Мисля че всяка жена би могла да се погрижи за ръцете и краката си поне.Но повечето и това безплатно упражнение не правят.Съчувствам наистина на хора които си имат проблеми  и не им е до това. Но тук говорим като цяло,как би могла да изглежда добре и една жена на средна възраст,с макар и деформирано от раждания и възраст тяло.

Много дами съм виждала,на които съвсем не им липсват средства,и  пак не могат да постигнат хубав вид,даже напротив,отрупват се като коледни елхи,правят си някакви шарени орлови маникюри,гримът е на килограм, педикюрът и той с цветовете на дъгата. Никакъв стил и чар.

# 34
Хм....личните проблеми не са причина да изглежда човек като клошар, освен ако нещата не са надминали всякаква критична точка. Даже е по-наложително, отколкото ако всичко ти е наред. Когато си болен или имаш тревоги това се отразява на външния вид и трябва да се намери нещо като противотежест, която да отклонява вниманието от критичните зони Simple Smile Това е моята философия и я намирам за правилна, не знам защо не всички я разбират Rolling Eyes
Иначе за 50 и + годишни намирам изчистения стил за най-подходящ. Флоралните мотиви ги приемам само за блуза, не и за рокля или пола.
Ето една рокля, която веднага бих си взела, ако я имаше и в друг цвят, освен черен. Цената й също е съвсем приемлива http://alessa.bg/stilni-i-nestandartni-rokli/102--.html

# 35

Ето едно видео на Lisa Eldridge с грим на възрастна жена. Има много добри съвети и техники за грим на зряла кожа.
Често намирам, че по възрастните жени или изобщо не се гримират и имат вечно изтощен и изпит вид, или като се гримират, вместо да придадат свежест и цвят на лицето (тен, руж, червило) главно се занимават с очите, веждите, чертаят едни страшни линии и допълнително се състаряват.  Sad

# 36
unadaptable много ти се радвам, имаш хубаво тяло предполагам,престъпление ще е да се обличаш като повечето "лелки" ,дано в къщи станат по-благосклонни. Ти може лека-полека де си обновяваш гардероба,така незабелязано ще свикват с външния ти вид.  Wink

Flip Flop Fantasy страхотен пример си дала!   bouquet

Моята свеки е ... на "ти" и с гримирането. Със сини очи е, веднъж се беше омазала(ама буквално) с едни сини сенки. Ужас направо! "Нанесла" сенките настрани и.. надолу!?! Какво беше това гримиране незнам.  Joy Ама седи и се кипри,все едно...  Crazy Грешка номер 2 от нейна страна,сини сенки на сини очи не се слагат,особено такива които са същото синьо като очите.

Друг път пък си сложила едно червено червило и умишлено излязла от очертанията на устните. Паднах от дивана като я видях. Все ми се иска да и кажа,да и дам съвет,ама...  Rolling Eyes

# 37
О, боже мой! Shocked Shocked
Тази жена от клипа на Flip е поне на 80, ако не и повече. Жените около 50-те изобщо не изглеждаме така. Ще настане объркване у съвсем младите, а е и малко обидно сякаш... Иначе този тип гримиране е за предпочитане пред безобразното цапотене за жена на всяка възраст.
П.П. Може би трябва да пуснем снимки на 50-годишни жени, направо оставам с впечатление, че за някои хора тази възраст е старческа. А това съвсем не е така!
Цитат
unadaptable много ти се радвам, имаш хубаво тяло предполагам,престъпление ще е да се обличаш като повечето "лелки" ,дано в къщи станат по-благосклонни. Ти може лека-полека де си обновяваш гардероба,така незабелязано ще свикват с външния ти вид.
Благодаря! Simple SmileНе може да се каже, че имам хубаво тяло, съвсем дребничка съм и доста слаба.

# 38
О, боже мой! Shocked Shocked
Тази жена от клипа на Flip е поне на 80, ако не и повече. Жените около 50-те изобщо не изглеждаме така. Ще настане объркване у съвсем младите, а е и малко обидно сякаш... Иначе този тип гримиране е за предпочитане пред безобразното цапотене за жена на всяка възраст.
П.П. Може би трябва да пуснем снимки на 50-годишни жени, направо оставам с впечатление, че за някои хора тази възраст е старческа. А това съвсем не е така!
Цитат
unadaptable много ти се радвам, имаш хубаво тяло предполагам,престъпление ще е да се обличаш като повечето "лелки" ,дано в къщи станат по-благосклонни. Ти може лека-полека де си обновяваш гардероба,така незабелязано ще свикват с външния ти вид.
Благодаря! Simple SmileНе може да се каже, че имам хубаво тяло, съвсем дребничка съм и доста слаба.

Ами още по-добре,значи спокойно можеш да си позволяваш и по-вталенки моделчета.  Flutter

А иначе клипчето е показателно точно за това, щом една много възрастна дама може да го постигне, тогава какво остава за 50 годишните.  Hug

Мога да ви зарадвам с една статия. Simple Smile

"Средната възраст вече започва на 53

Макар досега да се смяташе, че средната възраст започва на 41, ново изследване установи, че тя настъпва едва на 53.

Увеличаването на продължителността на живота и по-здравословният начин на живот са причина за изместването на средната възраст с утешителните 12 години назад.

Ако се наслаждавате на следобедна дрямка, избирате удобството пред стила и пъшкате, когато се навеждате,

значи сте достигнал средната възраст, показва допитване сред 2000 британци.

Други признаци на средната възраст, посочени от анкетираните, включват ходенето на круизни ваканции и предпочитането на спокойна вечер вкъщи пред вечер навън.

Изследването установило още, че близо половината от хората над 50-годишна възраст смятат, че все още не са достигнали средната възраст, а 75% заявили, че сега разделението между възрастовите групи е по-малко.

80% от участниците в допитването заявили, че "средната възраст" е много по-трудна за дефиниране, отколкото преди, а същият процент посочили, че сега тя е повече състояние на духа, отколкото физически крайъгълен камък.

Над половината от анкетираните дори заявили, че

вече не съществува такова нещо като "средна възраст".

Помолени да определят признаците на средната възраст, британците посочили затрудненията със съвременните технологии, забравянето на имената на хора и мнението, че учители, лекари и полицаи изглеждат много млади.

Купуването на сладки за пътуване с кола и вземането на кана с чай за пътувания през деня също са сред признаците на средната възраст, както и мнението, че телевизията днес не е като едно време, заспиването след само една чаша вино и предпочитането на разходката пред неделно излежаване.

Изследването установило още, че хората са три пъти по-склонни да казват, че са навлезли в нов етап от живота си, когато станат на 50, отколкото когато навършат 30 или 40 години.

84 на сто заявили, че ако се мислиш за възрастен, ще започнеш да се чувстваш като такъв, а същият процент посочили, че щастието им е пряко свързано със здравето. Болестите и загубата на паметта са нещата, от които хората най-много се страхуват с напредването на възрастта."

http://m.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/srednata-vyzrast-veche … hva-na-53-5992525

# 39

А иначе клипчето е показателно точно за това, щом една много възрастна дама може да го постигне, тогава какво остава за 50 годишните.  Hug

http://m.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/srednata-vyzrast-veche … hva-na-53-5992525

Точно това ми беше идеята Peace

Ясно е, че жената е към осемдесетте (старостта не е порок Rolling Eyes), просто ми е интересна техниката и нагласата, с която Лиса подхожда към грима и.

На мен са ми смешни и нелепи вече клипчетата и рекламите с 15 годишни украинки, с които се цели да се продава грим и козметика точно на 50 годишните.

Но и козметична индрустрия започва да се осъзнава, на кой свят е и по-възрастните модели са все по-търсени. Wink

# 40
Това пък наистина ми е било нелепо. Рекламират крем за бръчки ,а модела от рекламата е млад, 25-30г.

Много е хубава жената от клипа,малко грим,сложен на точното място. Супер е.

Аз съм на 30,и още си ходя с кецове и дънки. Лицето и цялото излъчване ми е детско. Моля се да остана по-дълго в този си вид.Само се дразня, че никой ми няма респект,докато не разбере на колко съм. Но и с моите 49кг. къде съм тръгнала да се правя на голяма. Joy

Прическите също ме дразнят до някаде. Обикновено са два вида:
-отзад и отстрани късо,отгоре малко по-дълго и бухнало (като майка ми)
-отзад и отстрани дълго,малко под раменете,а отгоре по-късо и пак бухнало (като свекърва ми)

Прическа "на черта" също се среща ,но за мен такава прическа винаги е на мода.

Повечето се оправдават,че ако се подстрижат късо,било по-лесно...
Аз съм с дълга (руса) коса и кое му е трудното за поддържане не знам.

Останових чрез снимки, за майка ми и свекърва ми, че с тези прически са си от преди 20+ години.

Не мога да си представя, как ще си отрежа косата някой ден...

А веднъж реших да попитам моя син,какво ще каже ако се подстрижа като баба му (майка ми)
Ох,като скочи онова дете,и като взе да се моли да не го правя, даже каза че никой нямало да ме обича,и той намало да ме обича... Joy

# 41
Имам подобни панталони, оранжев и бял, нося ги постоянно.    Laughing

И такъв имам

есенно-зимен, смятам да го "скъсам" тази година от носене.Досега не ми ставаше.    Mr. Green
Дънките са ми постоянна всекидневна дреха, почти цяло лято си ходя с подобни чехли, но бели

подобни потници

много обичам и са ми много удобни, имам в резеда, червен, син, бял, жълт.....    Grinning

Рокли/поли не понасям, не ми отиват, не се харесвам.

# 42
Ако и размера на панталоните който носиш е като показаните- добре,ама ако си някоя госпожа с баджак колкото мойте двата....

Иначе са хубави,харесват ми и потниците и чехличките. (нали не си с напукани пети и мазоли!?) Grinning

Аз пък си ходя с къси панталонки (все още),до средата на бедрото.
Малко се притеснявах,но все пак не ми се виждат задните бузи. Пък и тука (италианките) на 50, "гащите" са им по-къси и от мойте,та хич не ме притеснява вече.
А тука е тръгнала една мода,едни клинове,обути с гащи,и гащите са се впили.... леле мале... и блузите все са им къси и не прикриват "хубавата част"... Трагедия...

# 43
  • някъде под слънцето...
Много  интересна тема, но за съжаление фокусът се измества настрани.
В тази тема би било по полезно дами на и около 50 да споделят своя опит да изглеждат красиви, и атрактивни.
Ако подкрепят и със снимков материал о6те по добре.
За6тото за да си  красива и атрактивна на 20 и 30   не са необходими големи усилия.Над 40, 50 и нагоре усилията са все по големи трудоемки и слъпо заплатени.

Освен това, с4итам , 4е ако една дама не се нау4ила да под4ертава хубавите не6та в себе си и да ту6ира не особенно красивите до 50 години, с4итате ли , 4е не6то 6те бъде в състояние да я ну4и го прави над 50?

Ами явно на дамите тук, които са на 30, 50 годи6ните им изглеждат супер стари... LaughingНяма как това са си 20 години разлика.
Да ви прили4а на баби4ка?то4но на 50 е
https://www.google.es/search?q=ernestina+shinova&newwindow=1 … =1440&bih=809

та тя слага в джоба си много  дами на 40, 30 и дори на 20...

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 20:05 от sl

# 44

Освен дължината на панталоните и полите надолу, ме интересува и допустимата дължина нагоре. То е ясно, че зависи от теглото, но при нормални мерки докъде нагоре ще става? Примерно така....? Аз съм горе-долу с такова телосложение като модела http://www.ivet.bg/bg/productv/814720/roklya-sha-ecru.html, но ме тревожи дали такава дължина е подходяща?
sl, бих прочела с удоволствие какво правят за себе си 50-годишните, но никой не се е решил досега. За себе си мога да кажа, че не правя почти нищо. Липса на сериозни финанси и донякъде мързел са причините. Разчитам на благосклонността на природата, но тя няма да е вечна, съзнавам го. За снимков материал....има време, но се съмнявам. Досега не съм виждала снимка на съфорумка около 50-те, едва ли тук ще е изключението Laughing

Общи условия

Активация на акаунт