Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 772
  • 377
  •   1
Отговори
# 45
sl, точно младите трябва да помогнем до някъде,иначе ако питаш 50 годишните,те
ще ти кажат че са си много добре така.

unadaptable ти си манекенка бе жена!
Според мен, взимай си неща със средна талия,нито дълбока нито плитка,прецени и кое ти е удобно де.
Определено не ти трябва т дънки до под гърдите.

# 46
  • някъде под слънцето...
unadaptable  и аз бих се радвала да про4ета не6то полезно.. просто ми се струва малко странно, хора на 30 да обясняват на хора на 50 как да изглеждат елегантни..
Жените, които са взискателни , към вън6ния си вид, полагат грижи не зависимо от възрастта на която са.
Ако до 50 не  са успели да усвоят изкуството да  владеят магията на 4ара и елегантността, някак ми се вижда  доста трудно да направят усиля да се доближат до него
Друга  Дама на 49,
https://www.google.es/search?q=monica+bellucci&newwindow=1&a … =1440&bih=809
Не знам за6то до сега в темата  се публикуваха снимки на дами на  около 60 и нагоре...

Christians Mum
Ок направете го, нно не с 6аблонни  не6та,
Всъ6ност то4но това се опитвам да обясня, но младежта, не вярва на опита Simple Smile
Ако една жена ме е свикнала да бъде взискателна към вън6носта си, то на 50 няма как да се нау4и да бъде .Просто тя разсъждава по рали4ен на4ин  , има други приоритети,Много е трудно да се мотивира  някой на тази възраст да направи завой в разбиранията си и да се промени.
Ако е достатъ4но взискателна към себе си и знае, как да  бъде за6еметява6та, тъй като поне последните 30 години от живота си е била такава, мисли6 ли , 4е  някой на 30 може да и каже не6то, което тя не знае?
о6те една Дива на 49
https://www.google.es/search?q=elle+macpherson&newwindow=1&a … ;bih=809#imgdii=_

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 19:17 от sl

# 47
  • някъде по морето
  Досега не съм виждала снимка на съфорумка около 50-те, едва ли тук ще е изключението Laughing

Grinning Аз имам снимка в темата за хубавиците!

А какво правят жените на 50? Каквото са правили и преди....
Само че за определен резултат полагат повече усилия.
Аз лично почнах да си боядисвам косата на 45 - тогава ми се прошари Sad
Единствено не приемам много къса пола - просто ми се струва инфантилно...но това си е мое мнение, ако някоя връстничка се харесва така  - моля...

# 48
  • някъде под слънцето...

А какво правят жените на 50? Каквото са правили и преди....
Само че за определен резултат полагат повече усилия.

Peace Peace Peace
Много то4но
няма как да се промени  светогледа на една жена на 50
А тя е ве4е на 55 дай Боже всекиму
https://www.google.es/search?q=sharon+stone&newwindow=1& … =1440&bih=809

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 19:29 от sl

# 49
  • София
Много хубава тема. Надявам се да бъде позитивна и полезна.
Дано има повече споделяне на опит и съвети, отколкото общо-философски спорове и примери със старици.

# 50
Zvezdna, как съм те пропуснала! И тук не е късно, ако решиш.... Simple Smile
Всъщност като се замисля все по-близко е времето, когато с дрехи и грим трябва да прикривам несъвършенства, за които най-доброто решение са пластичните корекции, но които няма да мога да си позволя. Опасявам се, че уменията ми не са достатъчни обаче:?
Давайте съвети за прикриване на това-онова, както по лицето, така и по тялото.
Браво, sl! Приятелки?

# 51
  • някъде под слънцето...
Колежки
 Брюнетката в дясно  бях аз,Но не оби4ам да публикувам мои снимки

# 52
Много добре!Впечатлявам се и искам да прочета съвети от обикновени жени, които не разполагат с милионите на Моника Белучи и сие, а с минимални средства успяват да изглеждат добре.

# 53
  • някъде под слънцето...
С минимални средства на тази възраст не стават 4удеса.
Де да може6е...

# 54
Една много елегантна дама

# 55
Ми аз съм с минимални....Какво ще правя като нуждата стане належаща? Crazy Надявам се все пак на нещо успокоително....
Не виждам дамата, Краси.

# 56
  • някъде по морето
Момичета, не виждам смисъл на 50 да се мъчиш да изглеждаш на 20.
Няма как!
Моето мнение е, че трябва да изглеждаш прилично, да имаш вид на поддържана жена - коса, нокти, зъби, дрехи.
Защото има и 50 г карикатури - с много грим , бижута, дълъг ярък маникюр, изрусена грозно коса  и дрехи стил "Пайнер".

# 57
  • някъде под слънцето...
На 20 не, но поне на 40 Simple Smile  или   по изклю4ение  на 35 Simple Smile
Krasi ***
Катрин Деньов е на 69 години, които все пак са доста пове4еко от 50.Да тя винаги е била много елегантна

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 21:06 от sl

# 58
  • някъде по морето
На 20 не, но поне на 40 Simple Smile  или   по изклю4ение  на 35 Simple Smile
Е, то си е и ген...не на всеки е дадено да младее.... Grinning

# 59
  • някъде под слънцето...
Да така е, някои го имат, други не.На тези, които го нямаме, ни се падат пове4е грижи  за да го дакараме да изглеждаме като тези, които  го имат генети4но.
Здравословен живот, Добра козметика, ..

Общи условия

Активация на акаунт