Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 833
  • 377
  •   1
Отговори
# 315
  • Манчестър
Здравейте момичета,
след 18 дни навършвам 50,а косата ми е черна и нося панталони 7/8......
Моля за обективните ви мнения!Може би нещата отстрани изглеждат по-различни...Аз си се харесвах, докато не попаднах на тази интересна темичка Grinning

Аааа...много добре си изглеждаш ....аз станах на 50 през Април, но много не се впечатлявам от този факт . Нося и къси и 3/4 панталони,изобщо каквото и както миме удобно. Попадам в групата на рубенсов тип.
Отдавна не се впечатлявам кой какво мисли за мен, важното е като се погледна в огледалото аз да имам душевен комфорт и аз да се харесвам.....

# 316
  • Манчестър
Здравейте момичета,
Моля за обективните ви мнения!Може би нещата отстрани изглеждат по-различни...Аз си се харесвах, докато не попаднах на тази интересна темичка Grinning

Ако кажеш с каква техника и материали докара тези мигли,цена няма да имаш. Grinning

# 317
Е, и аз до 45 изглеждах много добре - къси полички, токчета /даже 2-ят ми съпруг се шегува, че уж само съм чакала да го "излъжа"/.... Но, дойде ранна критическа с всичките си негативи, след това, типично по-български отдаване на новото семейство и занемаряване малко или много, справяне с най-различни проблеми... Важно е да се съхрани младежкия дух, но, трябват и усилия - по-добре късно, но все пак трябва правят. На тази възраст егоизмът трябва да сработи на мах - щото..... най-малкото всеки пропуснат ден, всяка икономия от козметика или процедури си казва своето - гравитацията не прощава  Laughing

# 318
Е, и аз до 45 изглеждах много добре - къси полички, токчета /даже 2-ят ми съпруг се шегува, че уж само съм чакала да го "излъжа"/.... Но, дойде ранна критическа с всичките си негативи, след това, типично по-български отдаване на новото семейство и занемаряване малко или много, справяне с най-различни проблеми... Важно е да се съхрани младежкия дух, но, трябват и усилия - по-добре късно, но все пак трябва правят. На тази възраст егоизмът трябва да сработи на мах - щото..... най-малкото всеки пропуснат ден, всяка икономия от козметика или процедури си казва своето - гравитацията не прощава  Laughing

Ето тук е отговорът според мен, няма нищо безплатно, инвестираме в семейство, отношения и неминуемо малко или много загърбваме себе си. Нормално е, част от живота е.

# 319
Когато си по-млад си е нормално - майки сме, съпруги сме, приятели сме.... поставяме хора и неща някак си над нас /за децата е разбираемо и не подлежи на коментар/, грижим се това и онова, понякога поемаме повече отговорности, защото си казваме - силна съм, отговорна съм, за семейството... И... ето - "аз съм на 50".... За себе си, на тази възраст /малко късничко, де/, разбрах, че има едно задължително ниво на егоизъм, което трябва да се поддържа, май вече се нарича "здравословен егоизъм", защото се отразява здравословно както на психиката, така и на други неща, които съпътстват тази възраст. И затова сега където и когато мога го "проповядвам" - колкото са по-млади жените, толкова по-рано да започнат да го прилагат Sunglasses

# 320
  • варна
Ако кажеш с каква техника и материали докара тези мигли,цена няма да имаш. Very Happy

Благодаря първо за успокоението,че 7/8 дори и на моята 158см. височина не стои толкова зле.А за миглите - точно на тези снимки не съм сигурна,защото имам 5-6 спирали и сутрин слагам все различна...Ако искаш ще ти напиша кои са точно.Обръщам голямо внимание точно на миглите,защото са ми прави,редки и общо 5-6 на брой Grinning,а аз сенки ползвам (само бели във всички нюанси)Другата ми мания е гладката кожа и също и обръщам специално внимание.Не харесвам спортен или спортно елегантенстил.Предпочитам романтичен.Преди петнадесетина години харесвах класика с 1 фрапантен елемент(аксесоар).А удовлетвореността от живота,добрите приятели,усмивката,позитивизма  и добрия секс ,карат жената да изглежда красива на всяка възраст.Намусеното лице,злобата ни състаряват...

# 321
Когато си по-млад си е нормално - майки сме, съпруги сме, приятели сме.... поставяме хора и неща някак си над нас /за децата е разбираемо и не подлежи на коментар/, грижим се това и онова, понякога поемаме повече отговорности, защото си казваме - силна съм, отговорна съм, за семейството... И... ето - "аз съм на 50".... За себе си, на тази възраст /малко късничко, де/, разбрах, че има едно задължително ниво на егоизъм, което трябва да се поддържа, май вече се нарича "здравословен егоизъм", защото се отразява здравословно както на психиката, така и на други неща, които съпътстват тази възраст. И затова сега където и когато мога го "проповядвам" - колкото са по-млади жените, толкова по-рано да започнат да го прилагат Sunglasses
[/size]
Младите сега не се раздават много-много, в преобладаващия случай няма какво да проповядваш, май ние сме последните мохикани Simple Smile и сметката пристига Simple Smile за нас.  Не съжалявам, благодарна съм на съдбата. Сега се уча да се поддържам, да се гримирам и пр., повтарячка в класа Simple Smile.

# 322
  • В полите на Пирин планина
Звезделина, изглеждаш чудесно и годините никак не ти личат. Имаш много свежо излъчване.  Grinning

# 323
Здравейте момичета,
zvezdelina6407, изглеждаш супер за годините си!
Правила ли си нещо по лицето и какво по точно? Ако искаш да споделиш с нас!

# 324
  • Манчестър
Здравейте момичета,
zvezdelina6407, изглеждаш супер за годините си!
Правила ли си нещо по лицето и какво по точно? Ако искаш да споделиш с нас!

А също ако може и за спиралите... Grinning

# 325
  • варна
Благодаря ви ,мили момичета за хубавите думи!Да, полагам грижи за кожата си,ползвам хубава декоративна козметика(в бялата много не вярвам),разгримирвам се по-дълго и старателно отколкото се гримирвам,ползвам домашен уред за масаж и почистване и...нищо повече от това,което чета,че правите и вие.Фитнеса не го обичам.Предпочитам да изтичам 20 пъти за да донеса нещо от втория етаж на къщата ни до беседката в двора(усещайки одобрителния поглед на ММ  по тялото си и знаейки какво ми мисли Embarassed Laughing)отколкото да тичам до припадък на пътечката във фитнеса.Не разбрах дали темата е точно за козметиката,която ползваме,но на по-младите мога да кажа това,което казвам на дъщеря ми - да ползват около очен крем превантивно.Грижите ще ви се отплатят!Няма как да няма  бръчици около очите на 50 години...но една усмивка превръща жената просто в усмихнато момиче,защото и 18 годишните като се усмихнат си имат бръчиците на щастието около очите.А и аз съм с пълничко лице.И това помага за младежкия вид.И на татко ми на 74г. още му искат личната карта,за да докава,че е пенсионер.Сигурно е и ген.Но мисля,че е по-скоро от усмивката,от елиминирането на болни амбиции,от радостта от това ,което имам днес и сега!Е,предпочитам Диор и Шанел,но искрено се радвам и когато някой ми подари Рефан или Рексона!Старая се да нося радост на всички мои близки,да съм добър човек.

# 326
  • София
Готова съм да чуя отзиви и за не толкова известни марки, стига да мога да поръчвам от България.
Ако още не си поръчала/купила препоръчвам Intraceuticals. Лесно ще намериш он-лайн магазина на българския вносител, ако имаш нужда пиши ми на лични да ти дам линк. Аз използвам продуктите от синята серия, за въпросната дама можеш да купиш и някой от буустърите (този с вит. А е много добър). Използвам продуктите от синята серия около месец и съм много доволна. Имат комплекти, които мисля че се вместват в порядъка, който споменаваш.
Лично аз винаги купувам за жени на тази възраст И боя за коса (личният ми фаворит са Фито, 20 и малко лева). Често или не се боядисват или ползват нисък клас бои. Това ако си ориентирана с цветовете, за да не стане сакатлък. Хубав коректор за под очи също върши чудеса и бих подарила на жена на тази възраст, която ползва поне червило.

# 327
Звезделина,

Много ведро изглеждаш и е радост за окото човек да види такава жена.

Личи, че не си дребнава, благодарна си за всичко, зачената си от млади и здрави родители, които плюс това са били носители и на добри гени.

Като последица не ползваш храната като компенсаторен механизъм, имаш спокойствие за добра грижа за себе си.

Дано са повече такива жени.

# 328
Това съз зачеването от младите и здрави родители, ме хвърли в музиката.

# 329
  • варна
Благодаря за добрите думи!Сега обаче ще разочаровам последователите на задравословния начин на живот.Не че се тъпча с каквото ми попадне,но ям простичка храна в огромни количества, а вечер правя компания на ММ с чашка водка,биричка и бърбънче с десерта.Пуша от 16 годишна.Скоро,когато имам повечко време ще постна снимка без грим и с грим за да разберете защо се кълна в декоративната козметика и не вярвам много,много в бялата.Разликата е зашеметяваща.Гримът е изкуство.Опитвам се да доизкусурявам нещата и дори най-евтината спирала поставена внимателно върши чудеса.Имала съм и Голдън роуз и Ланком и с двете, редичките ми мигли изглрждат добре,когато са сложени внимателно.Вмомента съм с двойната на Макс фактор,но малко трудно се сваля.Харесаха ми и лилавата Фалс лаш ефект фюжън(Макс фактор) и Блек+лонг(Дебора)Не е лош и един от Ахитектите на Лореал(4д).Любимите ми фон дьо тени са Клиник-Анти блемиш солюшън,ЕЛ Дабъл уеър,Диор фор ерър,Катрис фото финиш и Караджа фото финиш.Пудрата в която в момента се кълна е на Манхатън 2в1(бежава опаковка)Нарс Лайт кристал рефлектинг сетинг паудър ,Клиник Анти реднес слюшън.От бялата козметика ползвам френскa  SVR за над 55,но ефекта не е видим.Дайте друго предложение и по-специално за кожата около очите.
Много неприятно за мен е омекването на кожата около бицепса...но от това,доколкото знам спасение няма.Ако някой знае ефективно мляко за тяло със стягащ ефект да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт