Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 807
  • 377
  •   1
Отговори
# 330
Май със започването на ваканцията започнаха и пързалките newsm78

# 331
Това съз зачеването от младите и здрави родители, ме хвърли в музиката.
Ей, това се казва ген, без нито една бръчка на 50!
А пък ние, с лошия ген, сме се сбабичосали още на 40години! Laughing

# 332
Май със започването на ваканцията започнаха и пързалките newsm78
Не виждам какво толкова се прехласвате по дамата. Нормално си изглежда след дебел пласт ФДТ и други мазила.
Представям си я като  барманка във ведомствено барче или подобно. Общия изглед на лицето и прическата ми говори за това. Срамна работа няма, естествено.

# 333
що за злобни подмятания Shocked

Аз пък и се радвам на дамата и я поздравявам за хъса и постоянството, за поддръжката и желанието да изглежда добре!
Само така, няма се даваме!
Изглеждаш чудесно!
Ще се радвам да видя снимки със и без грим и въобще не им се връзвай на злобните коментари, то такива винаги си има, нека си злобеят, тя злобичката състарява, нали знаеш Laughing
Ама който не чете за тия негативни емоции и какъв химизъм протича в тялото на човек при злоба и яд...така е, ходи си заблуден и после се чуди що има проблеми Sunglasses

Относно стягането на кожата само ще добавя, че с мазила няма как да стане.
И въпроса не е, че кожата е отпусната, отпусната е тъканта, тази тъкан трябва да се стегне.
Единствения начин е упражнения с тежести, но разбрах че не си любителка на спорта.

# 334
Злобна? О, не, бих казала интелигентна и това се отнася за четене между "редовете" и малко логика, и не толкова малко опит, а не конкретната визия. Но, и това е без значение в крайна сметка, чешем си клавиатурата, къде сериозно, къде не Sunglasses

# 335
Интелигентна...нека хората отстрани да преценят дали това го има като фактор, самооценката не е реална, най-малкото е нескромна.
А що се отнася за четенето между редовете, винаги го правя, но при вас просто това, което констатирах прозира във всяка дума.
Както и да е, не искам нито да падам на нивото ви, нито да влизам в полемика.
Останете си със здраве!

# 336
Това съз зачеването от младите и здрави родители, ме хвърли в музиката.
Ей, това се казва ген, без нито една бръчка на 50!
А пък ние, с лошия ген, сме се сбабичосали още на 40години! Laughing
Генът е нещо което се предава от родители на деца и няма връзка на каква възраст е заченат човек. Във случая не говорим за липса на бръчки, а за прикриването им.

# 337
Аз пък не виждам никакви снимки на дамата !
За мен е по-важно на колко се чувстваш и дали се самохаресваш.

# 338
  • София
Аз пък не виждам никакви снимки на дамата !
За мен е по-важно на колко се чувстваш и дали се самохаресваш.
останала е снимката на аватара на Звезделина.

# 339
Здравейте! От известно време забелязвам как ми се е отпуснала кожата на бузите и образува малки торбички под края на устните. Някоя от вас има ли такъв проблем и мислите ли , че има шанс да се стегне кожата без хирургическа намеса?

# 340
  • най-шареното място
Потърси за дълбок лимфен масаж. Има видеа. И погледни в темата тук за сухо четкане частта за лице.
Контурът се повдига, лесно и приятно.

# 341
Благодаря! Започвам да вземам мерки, дано не е късно!

# 342
Потърси за дълбок лимфен масаж. Има видеа. И погледни в темата тук за сухо четкане частта за лице.
Контурът се повдига, лесно и приятно.

Моля за линк за сухото четкане, от което сте доволни, за лице и за тези линии под края на устните.
Май и Титина имаше добри отзиви за него.

# 343
# 344
Наистина съм много доволна от сухото четкане.

Общи условия

Активация на акаунт