Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 852
  • 377
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много моля за малко повече подробности за сухото четкане. Каква е точно четката и от къде се купува ? В домашни условия ли се прави или в салон /в кой/ ?

# 346
В къщи, преди къпана...аз я правя с гъба луфа ( от тези естествените). За предпочитане е да се прави с четки с естествен косъм

# 347
Eто и още нещо полезно, което открих и от два дни "практикувам":
 http://www.nan.shezam.eu/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0 … 0%B8%D1%86%D0%B5/

# 348
Радвам се, че открих тази тема. Искам да направя подарък на една жена на 50, която много обичам. Искам козметиката да не е нито скъпа, нито евтина. Не искам да се чувства неудобно от прекалено скъп подарък. Например, всеки от продуктите да е не повече от 100 лева. Нощен, дневен, серум, околоочен... Какво бихте ми предложили, което да е ефикасно, освежаващо, с лифтинг ефект, може би. Тя няма бръчки, с нормална, по-скоро към мазна кожа. без Лореал, Гарние, Нивеа и подобни. Може би Шисейдо или нещо друго, което не е толкова комерсиално. Благодаря предварително.
Смятам,че продукт на серията Vichy Lift Actif или Vichy Neovadiol Gf е много добър вариант за подарък.
За нормална към смесена кожа са. Количеството е 75 мл на цената на 50 мл.
В момента в аптеките кремовете от тези серии вървят в промо кутии заедно с термална вода и интегрално почистващо мляко.

# 349
Радвам се, че открих тази тема. Искам да направя подарък на една жена на 50, която много обичам. Искам козметиката да не е нито скъпа, нито евтина. Не искам да се чувства неудобно от прекалено скъп подарък. Например, всеки от продуктите да е не повече от 100 лева. Нощен, дневен, серум, околоочен... Какво бихте ми предложили, което да е ефикасно, освежаващо, с лифтинг ефект, може би. Тя няма бръчки, с нормална, по-скоро към мазна кожа. без Лореал, Гарние, Нивеа и подобни. Може би Шисейдо или нещо друго, което не е толкова комерсиално. Благодаря предварително.
Смятам,че продукт на серията Vichy Lift Actif или Vichy Neovadiol Gf е много добър вариант за подарък.
За нормална към смесена кожа са. Количеството е 75 мл на цената на 50 мл.
В момента в аптеките кремовете от тези серии вървят в промо кутии заедно с термална вода и интегрално почистващо мляко.

Да, добра идея e Vichy промо кутия. Аз съм доволна от гамата Liftactiv. Wink

# 350
  • Пловдив
Някой пробвал ли е йогата за лице да каже има ли ефект  newsm78

# 351
Аз я пробвам вече седмица, по няколко пъти на ден(имам доста свободно време). Наблягам най-вече на упражнението(така ли е правилно да се каже?Или асан?) , за което пишеше, че ефекта е видим след 3-4 дни. Минаха седем.... Не мога да преценя, т.е. няма разлика, но самият факт, че има начин да си възвърна по-младежкия вид на лицето, ме стимулира и се чувствам по-добре. Това, внушението , е голяма работа!!! Laughing Няма да се отказвам Mr. Green

# 352
  • СОФИЯ
Аз я пробвам вече седмица, по няколко пъти на ден(имам доста свободно време). Наблягам най-вече на упражнението(така ли е правилно да се каже?Или асан?) , за което пишеше, че ефекта е видим след 3-4 дни. Минаха седем.... Не мога да преценя, т.е. няма разлика, но самият факт, че има начин да си възвърна по-младежкия вид на лицето, ме стимулира и се чувствам по-добре. Това, внушението , е голяма работа!!! Laughing Няма да се отказвам Mr. Green

Какво е това упражнение?  Rolling Eyes

# 353
Вдишваш през устата, пълниш бузите с въздух и започваш да го прехвърляш от лявата буза в дясната , мах.изпънато,докато издържиш без въздух, после бавно издишваш. Повярвай ми, имам мускулна треска...

# 354
Ето:
Упражнение Сачмо – за лифтинг на бузите

Упражнение Сачмо е бързо противодействие на увисналите бузи. С времето в организма настъпват изменения, една от първите промени, които ще забележим наред с фините бръчици около очите е лекото увисване на бузите. Предлагат се голямо разнообразие от методи за премахването им, за съжаление няма крем против бръчки, който би могъл да повдигне увисналите бузи. Ефективните решения варират в областта на пластичната хирургия. Но има метод, забравен с времето, който ефективно, без скалпел и ботокс лесно решава проблема. Не само дамите могат да се възползват, с това упражнение мъже и жени ефективно биха повдигнали бузите си, което със сигурност ще ги подмлади с години.

Сачмо е упражнението, с което ще забележите видим ефект само след 2-3 дни.

Вдишайте през устата, напълнете бузите с с въздух, не издишайте.

Местете въздуха от едната буза в другата и обратно като задържате дъха си.

Повтаряйте колкото успеете да издържите.

Издишайте бавно през устата.

Повторете упражнението 3 последователни пъти.

Ще усетите осезаемо напрежение в бузите си в началото дори може да получите мускулна треска, която ще отмине бързо.

Повтаряйте това упражнение 2-3 пъти на ден и само след няколко дни ще забележите как увисналите бузи са повдигнати и видът ви е много по-добър.

# 355
  • СОФИЯ
Ето:

Упражнение Сачмо е бързо противодействие на увисналите бузи. С времето в организма настъпват изменения, една от първите промени, които ще забележим наред с фините бръчици около очите е лекото увисване на бузите. Предлагат се голямо разнообразие от методи за премахването им, за съжаление няма крем против бръчки, който би могъл да повдигне увисналите бузи. Ефективните решения варират в областта на пластичната хирургия. Но има метод, забравен с времето, който ефективно, без скалпел и ботокс лесно решава проблема. Не само дамите могат да се възползват, с това упражнение мъже и жени ефективно биха повдигнали бузите си, което със сигурност ще ги подмлади с години.

Сачмо е упражнението, с което ще забележите видим ефект само след 2-3 дни.

Вдишайте през устата, напълнете бузите с с въздух, не издишайте.

Местете въздуха от едната буза в другата и обратно като задържате дъха си.

Повтаряйте колкото успеете да издържите.

Издишайте бавно през устата.

Повторете упражнението 3 последователни пъти.

Ще усетите осезаемо напрежение в бузите си в началото дори може да получите мускулна треска, която ще отмине бързо.

Повтаряйте това упражнение 2-3 пъти на ден и само след няколко дни ще забележите как увисналите бузи са повдигнати и видът ви е много по-добър.

Непременно ще го започна. От няколко месеца забелязах тази промяна и се шокирах....изражението на лицето ми се промени  ooooh!
Има ли някакво упражнение за горната част на очите, под веждите? Забелязвам, че и там взе да се отпуска  Sad

# 356
 http://www.nan.shezam.eu/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0 … 0%B8%D1%86%D0%B5/

Самоцитирам се:) Ето тук има много лесни упражнения, описани са много подробно! Успех на всички, дано се справим !!

# 357
  • СОФИЯ

Самоцитирам се:) Ето тук има много лесни упражнения, описани са много подробно! Успех на всички, дано се справим !!

Мерси   bouquet

# 358
  • СОФИЯ

Самоцитирам се:) Ето тук има много лесни упражнения, описани са много подробно! Успех на всички, дано се справим !!                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Момичета,не го отварям...пише че е временно ограничен...                           

Мерси   bouquet

И аз не го отварям  newsm78

# 359
Търся хубав и качествен крем за лице 50+ за суха и дехидратирана кожа! До 30-40 лв.
Очаквам вашите предложения!

Общи условия

Активация на акаунт