Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 853
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
Радвам се, че открих тази тема. Искам да направя подарък на една жена на 50, която много обичам. Искам козметиката да не е нито скъпа, нито евтина. Не искам да се чувства неудобно от прекалено скъп подарък. Например, всеки от продуктите да е не повече от 100 лева. Нощен, дневен, серум, околоочен... Какво бихте ми предложили, което да е ефикасно, освежаващо, с лифтинг ефект, може би. Тя няма бръчки, с нормална, по-скоро към мазна кожа. без Лореал, Гарние, Нивеа и подобни.
Може би Шисейдо или нещо друго, което не е толкова комерсиално. Благодаря предварително.

# 301
Радвам се, че открих тази тема. Искам да направя подарък на една жена на 50, която много обичам. Искам козметиката да не е нито скъпа, нито евтина. Не искам да се чувства неудобно от прекалено скъп подарък. Например, всеки от продуктите да е не повече от 100 лева. Нощен, дневен, серум, околоочен... Какво бихте ми предложили, което да е ефикасно, освежаващо, с лифтинг ефект, може би. Тя няма бръчки, с нормална, по-скоро към мазна кожа. без Лореал, Гарние, Нивеа и подобни.
Може би Шисейдо или нещо друго, което не е толкова комерсиално. Благодаря предварително.

Може да направите компромис с някой от продуктите - например да са само 3 - дневен, нощен, околоочен, но да са малко по-скъпи и пак да се получи предвидената сума за подарък.

Малко по-късно ще напиша няколко крема, единият вече го ползвам и съм много доволна, но си е скъп.

# 302
Eто ги обещаните кремчета - ще дам линкове, защото аз гледах предимно за дневни, но от сайтовете може да се получи представа и за други продукти. Направих за себе си този избор на базата на прочетени коментари от жени в подобна възрастова група.

Първият е този, имат и околоочен, и нощен.

http://www.elizabetharden.com/ceramide-lift-and-firm-day-cream-b … 7,default,pd.html

Вторият е

http://www.elizabetharden.com/ceramide-premiere-intense-moisture … &navid=search

Третият, който аз си купих е този /малко им е труден сайта, т.е. иска се повече търсене по категории/.
Кремът е с много добра текстура, лека, не е мазен, попива бързо, остава много приятно усещане.

http://www.esteelauder.com/product/681/17838/Product-Catalog/Ski … Neck-Creme-SPF-15

Този също е с много добри отзиви, има и нощен, мисля че и серум. Може би следващият който ще си купя.

http://www.clarins.co.uk/super-restorative-day-cream-all-skin-ty … s/C010409001.html

Мнението ми се базира на чужди мнения /без единия крем/, не знам дали всички продукти могат да се купят от БГ, но пък могат и да се поръчат.

# 303
  • София
Filorga е много добра козметика и всеки един от продуктите и е около 90/100 лева

# 304
Filorga е много добра козметика и всеки един от продуктите и е около 90/100 лева
Филорга изобщо отпада като вариант, защото съм използвала продуктите им, но за по-млада кожа и не съм доволна. Знаете ли, аз търся не точно марка козметика, защото в марките добре се ориентирам. А по-скоро бих искала да чуя отзиви за конкретен серум или конкретен нощен крем. Както аз самата бих препоръчала дневен серум, но пък бих казала, че нощния  крем например, не струва. Личен опит би ми свършил работа. Или например, серията еди коя си на Ланком, например, е страхотна, действа ми ето как... това търся като помощ, а не просто изброяване на марки. Готова съм да чуя отзиви и за не толкова известни марки, стига да мога да поръчвам от България. Благодаря на  

jfjallen за препоръчаните продукти.

# 305
Искам козметиката да не е нито скъпа, нито евтина. Не искам да се чувства неудобно от прекалено скъп подарък. Например, всеки от продуктите да е не повече от 100 лева. Нощен, дневен, серум, околоочен... Какво бихте ми предложили, което да е ефикасно, освежаващо, с лифтинг ефект, може би.

Моето предложение:
http://www.galenic.com/my-anti-ageing-care/wrinkles-firming

Аз обаче не бих се осмелила да подарявам козметика, освен ако не съм сигурна, че човекът желае конкретен продукт. Едно, че има разлика от кожа до кожа, второ, че понякога ароматът (или липсата на такъв) може да създаде проблем с непоносимост към съвсем качествена и ефективна козметика, трето, че "ефикасността" на крема е много субективно понятие.
От друга страна пък, не върви да подариш тестери и да накараш жената да си избере...
Не знам, може би зависи доколко ти е близка приятелката...  Thinking

# 306
Роднина ми е, много обича козметични продукти, обаче в момента  няма възможност да купува. А тя ми помага много с детето, с домакинството. Изпитвам към нея много топли чувства и искам да я зарадвам.

# 307
Ами, дай на жената няколко тестера, ей-така, между другото. После я подпитай кой ѝ е допаднал най-много. Тогава вече смело можеш да купиш и подариш.  Simple Smile

# 308
Мислила съм го и това. Но не за всеки продук мога да й предложа тестери. За Галеник мога да й взема от аптека, предполагам. Благодаря ти, всяка идея за мен е от значение.

# 309
Не съм ги опитвала, но сериозно се замислям за тях. Да знаеш някой,който си е правил дали е доволен?

да, знам една жена, която е слагала, но го е съчетала в зоните около очи и чело с ботокс, а в НЗ с филър, каза че резултата е страхотен и доста издръжлив, отколкото само с ботокс и филър.

# 310
Шанел, ако все още не сте направили избор относно подаръчната козметика, сега си спомних, че съм използвала още една серия, която е доста добра, без да е особено претенциозна, може да се съчетаят няколко неща - УРИАЖ ISOFILL RICH БОГАТ КРЕМ ЗА КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ 50 мл.

Това е основният крем, от който съм много доволна. Мисля, че го купих от аптеки "Ремедиум", на Графа. Повече може да видите на страницата на Фрамар -

http://apteka.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1% … s-uriage/?from=10

# 311
  • София
И действително ли заглажда бръчките?  newsm78 newsm78 До сега не съм срещала продукт с реален такъв ефект.

# 312
Шанел, ако все още не сте направили избор относно подаръчната козметика, сега си спомних, че съм използвала още една серия, която е доста добра, без да е особено претенциозна, може да се съчетаят няколко неща - УРИАЖ ISOFILL RICH БОГАТ КРЕМ ЗА КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ 50 мл.

Това е основният крем, от който съм много доволна. Мисля, че го купих от аптеки "Ремедиум", на Графа. Повече може да видите на страницата на Фрамар -

http://apteka.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1% … s-uriage/?from=10

Но за този крем разбирам, че е за суха кожа, а тя е с нормална, по-скоро към мазна.

# 313
Аз за това дадох страницата на Фрамар - там има и крем за нормална кожа, както и околоочен и други. Серията е ISOFIL, другото може да се избере по вида кожа.

# 314
  • варна
Здравейте момичета,
след 18 дни навършвам 50,а косата ми е черна и нося панталони 7/8......
Моля за обективните ви мнения!Може би нещата отстрани изглеждат по-различни...Аз си се харесвах, докато не попаднах на тази интересна темичка Grinning

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 21:22 от zvezdelina6407

Общи условия

Активация на акаунт