Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 861
  • 377
  •   1
Отговори
# 285
Мили дами, прелистих темата и реших да се включа...........Моля за съвет! на 46г. съм и май вече не изглеждам толкова добре  Simple Smile  Последните 4-5 години почнах да ползвам някаква козметика за лицето. Май късничко стартирах, но тогава се усети явно нужда......... Моля,препоръчайте ми козметика за околоочен контур главно.........Може би трябва да се замисля и за процедури с ботокс???

# 286
Ботокса блокира мускулчетата от средата на носа и нагоре.
Зависи какъв ти е точно проблема?
Ако имаш бръчици около очите и челото, да ботокса е решение.
Ако има изразени назолабиални трябва да се попълнят с филър.
Ако има увисване вече са други процедурите Grinning

# 287
На 44 съм и ми е интересно да Ви чета и събирам идеи.

години наред ходих на каланетика ( жините бяха на разнообразни възрасти, но имаше доста на 50-60 че и повече години). Телата им бяха като изваяни, личеше си всеки мускул.
По наследство съм с добра кожа и въпреки непрекъснатите ми опити да я повредя...едва от миналата година се занимавам с нея. Иначе до тогава редовно ходех по салони, масажи и подобни, но главно за да си доставя наслада за сетивата. От миналата година активно се грижа за нея, а и имам мн добра козметичка. тя ми препоръчва и козметиката и наистина съм много доволна от нея.
От около година ползвам и сухо четкане, смея да твърдя, че има видими резултати по тялото ми.

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 23:39 от Titina

# 288
Titina , я разкажи повече за това сухо четкане и ползите от него?

# 289
Inaa3 има тема в бг-мамма за сухото четкане. Peace
titina, каква козметика ползваш, aко не е тайна?

# 290
  • Манчестър
Мили дами, прелистих темата и реших да се включа...........Моля за съвет! на 46г. съм и май вече не изглеждам толкова добре  Simple Smile  Последните 4-5 години почнах да ползвам някаква козметика за лицето. Май късничко стартирах, но тогава се усети явно нужда......... Моля,препоръчайте ми козметика за околоочен контур главно.........Може би трябва да се замисля и за процедури с ботокс???

Пробвала съм много продукти за контура, и евтини и скъпи. Единствения от който има ефект и кожата около очите ми се опъва сутрин е на Vichy Aqualia. Слагам вечер преди лягане и сутрин преди гримиране.

# 291
Пит, ползвам доста от продуктите на този производител:
http://rayalab.com/Product_Discriptions/G-327_Glycolic-Treatment-Cream-X-30.html

Доколкото знам, на всички от големите марки си поръчват продуктите при тях. Моята козметичка ми определя, кога и какво да ползвам, в зависимост от състоянието на кожата ми

# 292
# 293
  • София
Здравейте:)
Каквото и да си говорим, пожелаваме и успокояваме, след 50 са нужни малко повече грижи от стандартните кремчета....подстрижки .....панталони 7/8......
В интернет се рекламират кремове и процедури, които вършат чудеса и човек не знае на кого да се довери. Има ли някой, който да е много доволен от някоя процедура против бръчки или с лифтинг ефект?
П.П. Само да споделя че радиочестотния лифтинг, лазера и плазмолифта/вампирски лифтинг/ не дават НИКАКВИ резултати! С няколко приятелки ги ползвахме и сме много разочаровани, така, че помислете, преди да си давате паричките.

# 294
Аз съм на 46 години, и надявам се да не прозвучи наперено, но си мисля, че с годините започвам да изглеждам по-добре. Дъщерите ми като ми гледат снимки от преди около 15 години ми казват: "Мамо, ама ти сега изглеждаш много по-млада"  Laughing Разбира се, те си ми вдигат самочувствието постоянно и това също много ми помага да се чувствам добре  Peace Използвам не много скъпа козметика (среден клас) за лице. Ползвам услугите на козметици и фризьори не много често Simple Smile Ходя на водна аеробика, което е по съвет на мой лекар, тъй като имам проблем с едното ми коляно, и той ми я препоръча. Най-много внимавам с храната  Peace Хапвам си често, но по малко и не всичко. От доста време пия и пробиотици, които ми регулират стомахчето...За сега, да чукна на дърво, съм си супер  Blush

# 295
Здравейте:)
Каквото и да си говорим, пожелаваме и успокояваме, след 50 са нужни малко повече грижи от стандартните кремчета....подстрижки .....панталони 7/8......

Последното едва ли ще спомогне да изглеждаме добpе.
Не ми хаpесват жени, намъкнати в подобно недоpазумение.Изглеждат късокpаки и кpивокpаки.
 Ма щом ви влече.....

# 296
Най-хубавата възраст е тази, на която сме в момента!!

# 297
  • СОФИЯ
Здравейте,
Септември ще навърша 49г........
Допреди 3 години се чувствах перфектно и изглеждах перфектно, но влязох в менопауза и то тежичка и организма така ми се стресира, оттам и аз, че се превърнах в друга личност...килограми в излишък, все нещо не ми е вред..... пълна трагедия. Водя непрекъсната борба с какви ли не промени........  Grinning Grinning Grinning Така че се записвам в темата, пък дано успея да преборя "падението"  Grinning Grinning Grinning

# 298
В интернет се рекламират кремове и процедури, които вършат чудеса и човек не знае на кого да се довери. Има ли някой, който да е много доволен от някоя процедура против бръчки или с лифтинг ефект?
П.П. Само да споделя че радиочестотния лифтинг, лазера и плазмолифта/вампирски лифтинг/ не дават НИКАКВИ резултати! С няколко приятелки ги ползвахме и сме много разочаровани, така, че помислете, преди да си давате паричките.

А лифтинг конците опитала ли си?

# 299
  • София
Не съм ги опитвала, но сериозно се замислям за тях. Да знаеш някой,който си е правил дали е доволен?

Общи условия

Активация на акаунт