Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 882
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
Моето мнение е, че всяка възраст има своя чар. Вярно е, че би ни се искало да сме на 20+, но времето си тече и не можем да го спрем. Но можем да направим така, че и на 40+, и на 50+ и да изглеждаме добре, и да живеем така, че утре, когато се замислим за миналото си, да имаме спомени, които да ни топлят душата. Но междувременно да не спираме да живеем пълноценно.

# 271
  • Лутаща се
На 42 години съм. Чувствам се на много по-малко, изглеждам на малко по-малко. Полагам старания да се обличам добре.
Виж обаче, с качествената козметика, в смисъл кремове за лице хич ме няма.
От 25 годишна ползвам крем за лицето, от 35 слагам и на шията и деколтето. Но......явно не са чак качествени, защото не що не ми харесва как се получава. Купувала съм и евтини, и скъпи, все тая.
С мазна кожа, особено в Т зоната съм, по-скоро тъмна. Нещо да препоръчате?

Това момиче не е на 50, а на 40, но коментира и практикува гимнастиката за лице на Карол Меджио.
На първия видеозапис е преди, а на втория - след като ги е правила, мисля, около 8 месеца.
http://www.youtube.com/watch?v=JVptLlH1Y7s&feature=c4-overvi … O6y0rei1NlsS0Sbs7
http://www.youtube.com/watch?v=TzX5SXiQWRg&feature=c4-overvi … O6y0rei1NlsS0Sbs7
Аз просто забравям да ги правя, обаче който е по-упорит, това е начин да се погрижи без пари за себе си.
А когато си правих този масаж веднъж, за проба и отидох на работа след това, ме попитаха от козметик ли идвам:
http://www.youtube.com/watch?v=hirieOWA1ZU&feature=related
Много е лесен, може да се използва зехтин, вместо масажен крем.

Това сега не мога да го видя, че на работа имам ограничения за гледане на клипове. Но довечера ще му хвърля едно око.

# 272
На тази възраст аз ще заложа не на козметика, а на нещо "по-така": филъри, ботукс, лифтинг.
Смятам, че до тук козметиката каквото помогнала е добре, но от тук нататък кремовете, колкото и скъпи да са няма как да заличат бръчки, провиснала кожа, тъмни кръгове под очите, петна и т.н.

# 273
Аз имам мноого време до 50, дай Боже да ги доживея някой ден, щастлива и млада. Та ще ви хвърлям един поглед. Благодаря на всички ви за споделеното. Тамън попаднах на клипчета с упражнения!
Бъдете и вие винаги красиви и обичани!

# 274
На тази възраст аз ще заложа не на козметика, а на нещо "по-така": филъри, ботукс, лифтинг.
Смятам, че до тук козметиката каквото помогнала е добре, но от тук нататък кремовете, колкото и скъпи да са няма как да заличат бръчки, провиснала кожа, тъмни кръгове под очите, петна и т.н.

Добрата козметика си е нещо хубаво, но да, наистина трябва по-отрано да се започнат някакви процедури - вече има толкова салони, използващи медицинска апаратура и техники. Толкова ме е яд на себе си, защото от мързел и небрежност загубих много години, мислейки си, че кожата ми е хубава, нямам бръчки, ама забравих за гравитацията Mr. Green, а там само кремчетата не помагат Sunglasses

# 275
Зависи кой какво иска. Аз искам да изглеждам добре за 50годишна. Не за 20, 30 .

# 276
Аз пък искам на 50 да изглеждам като на 35-40 годишна! Simple Smile

# 277
С удоволствие пиша в тази тема , защото освен ,че искам да изглеждам добре аз трябва да изглеждам добре. Детето ми е малко , а годинките повечко. Искам да споделя моя опит за добра визия независимо от килограмите , които носим. Аквааеробиката е чудесен вариант да се поддържаме здрави без да натоварваме излишно тялото.  За съжаление местата , които се предлага са малко и излиза сравнително скъпичко удоволствие.

# 278
Адмирации за темата и положителното настроение в нея Simple Smile Ще чета с интерес, макар да съм далеч от 50.

# 279
  • Манчестър
С удоволствие пиша в тази тема , защото освен ,че искам да изглеждам добре аз трябва да изглеждам добре. Детето ми е малко , а годинките повечко. Искам да споделя моя опит за добра визия независимо от килограмите , които носим. Аквааеробиката е чудесен вариант да се поддържаме здрави без да натоварваме излишно тялото.  За съжаление местата , които се предлага са малко и излиза сравнително скъпичко удоволствие.

Както изглежда в един клуб сме....и аз съм така...

# 280
Адмирации за темата и положителното настроение в нея Simple Smile Ще чета с интерес, макар да съм далеч от 50.

Ами то това е хубавото - ние към 50-те и над - да споделяме неща, за нашата възраст, но така също и допуснати грешки. Аз лично твърде дълго си въобразявах, че тъй като имам идеална кожа и без бръчки, мога да пропусна това, онова, процедурки някои... и изведнъж Shocked пак нямам много бръчки, ама гравитация, смъкването на лицето, шията... Гадно е и се ядосвам на себе си, но... сега се боря усилено с пораженията, а щеше да бъде по-добре, ако на младини+ съм полагала повечко грижи Embarassed

# 281
Ами то това е хубавото - ние към 50-те и над - да споделяме неща, за нашата възраст, но така също и допуснати грешки. Аз лично твърде дълго си въобразявах, че тъй като имам идеална кожа и без бръчки, мога да пропусна това, онова, процедурки някои... и изведнъж Shocked пак нямам много бръчки, ама гравитация, смъкването на лицето, шията... Гадно е и се ядосвам на себе си, но... сега се боря усилено с пораженията, а щеше да бъде по-добре, ако на младини+ съм полагала повечко грижи Embarassed
Не се ядосвай! Пак щеше да е почти същото положение. Много от процедурите не дават чак толкова голям ефект.
Според мен външния вид зависи от начина на живот, хранене, спорт и не на последно място от гена!

# 282
Аз пък си мисля, че процедурите не помагат с/у гравитацята.
Филърите са ок, те попълват хлътналите места.
Ботокса  може да се ползва максимум до 50-55г., от там нататък е противопоказен.
Ако някой сподели как се е спасил от гравитацията ще е от голяма полза.
Щото бръчките може да се опънат донякъде с козметична процедура, обаче от увисването незнам как може да се спасим

# 283
Кремовете с ретинол и колаген,българските на Арома ми помагат!Кожата ми е суха,тънка и изисква много грижи!Погледнете снимки на Камелия Тодорова,тя е само 1 година по-възрастна от мен и е ползвала пластични процедури,моят фейсбук профил е  Lidia Ivanova!Ако иска някоя връстничка да сподели опит и там, по-лесно се контактува!

# 284
  • Испания
УПРАЖНЕНИЯ СРЕЩУ УВИСВАНЕ НА ЛИЦЕТО

Когато сте над 40-годишна възраст, отслабвайки с повече от 5 килогарама, има опасност от намаляване дебелината на подкожната скруктура, която поддържа “маската” на лицето. Тази “маска”, която лежи на основа от кости и мускули, се държи с помощта на крехки, тънки връзки, които минават през промеждутъчен слой мастна тъкан.

Губейки тегло, може да се намали тази тъкан и лицевата кожа да стане по-малко гладка. В резултат на това кожата на долната част на лицето може да увисне.

За да бъде избегнат този неприятен ефект, трябва да се правят стягащи движения с помощта на напрягане на мускулите на устата и бузите. Такива упражнения трябва да се правят колкото се може по-често.

Съберете устните в тръбичка, след това свийте мускулите на бузите така, че устните ви да се опънат назад, създавайки напрежение в устата и между мускулите на устата и бузите.

Това напрежение между мускулите повдига бузите нагоре, формирайки закръгленост на скулите и напълно подчертавайки долната част на лицето.

Задръжте в тази поза, докато не почувствате умора на мускулите.

Практикувайте това упражение възможно по-често.

Общи условия

Активация на акаунт