Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 924
  • 377
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания
-40кг. ??? Shocked Как го постигна? Колко си била преди това? Ако е удобно да кажеш де...

smile3521 Да. -40 кг. Както се вижда и от подписа ми: аз съм дюканка. С фанатично точно спазване на режима. Без волности и интерпретации.  Simple Smile

Преди бях с 40 кг повече.  Joy

# 256
  • София
-40кг. ??? Shocked Как го постигна? Колко си била преди това? Ако е удобно да кажеш де...

smile3521 Да. -40 кг. Както се вижда и от подписа ми: аз съм дюканка. С фанатично точно спазване на режима. Без волности и интерпретации.  Simple Smile

Преди бях с 40 кг повече.  Joy
eeeeee, с 40 кг повече не е ориентир, аз ако сваля 40 кила, ще остана 15  Wink

Шегувам се, браво на теб, аз едни 5 кила не мога да сваля...

# 257
Както обикновено съвсем случайно попаднах на темата и прочетох само няколко поста, но искам да кажа, че е много хубаво да има такава и да се коментира и да се чете и от тези на по-малките години Grinning, защото времето минава много бързо, улисани около децата, предани на семейството си някак си забравяме, че времето лети, че ние трябва да сме важни за самите себе си, защото, ако не си се погрижил предварително за това, на 50 и да четеш, може да е късно. През изминалите 2 месеца се сблъсках с много изненадващи за мен неща, които ме накараха да се ядосам безумно на себе си, за това, че през последните години смених приоритетите си и поставих други хора и неща на първо място. Така че сега усилено работя върху тази промяна - не става въпрос само за външен вид, а по-скоро и за отношение към себе си, живота си, хората и нещата около тебе, и макар че е много кратък периода - виждам, че ми се отразява добре.

Знам, че ще намеря добри съвети тук, како може би и аз бих могла да дам такива, но в момента, в светлината на новото ми Аз, отивам на "разкрасяване", че от утре започва така очакваната почивка, но по-късничко ще се помъча поне да изчета страничките до тук  Sunglasses

# 258
Разбира се промяната е вътре в теб, препоръчвам ти книгата "Ти си промяната " на Роси Вак - българска авторка. Успех и ще споделиш опит!

# 259
  • Испания
Как се премахват "старческите" петна по ръцете? Ужасни са! Пробвах с лазерни процедури, не става нищо. Някой да има конкретни предложения за премахване на тези петна?

В момента при Гала говорят за петната. Няма да мога да гледам, но ако искаш, виж после записа в Нова плей.

# 260
Бихте ли споделили на каква възраст ви се появиха бели коси? И с какъв интензитет се увеличаваше броят им? Аз преди три месеца намерих първия и ми беше много забавно, ха,хааа, бял косъм! И три месеца си го носех, нали е "на късмет"... Сега вече не ми е толкова забавно, защото междувременно намерих още три...
Така да не ми се занимава с бои, цапат, горят, миришат, но явно ще става по-зле. А на тъмната ми каса как се лъскат, един - два да има, и ми се струва че се забелязват от космоса.

# 261
Аз започнах да се боядисвам на 35 години. 2-3 години преди това ми се мяркаха 3-4 бели косъма тук-там, но косата ми беше светло-кестенява и почти не личаха. Когато започнаха да стават на снопче по 2-3 реших, че е време и потъмних малко цвета, боядисах се тъмен кестен. Сега съм на 49 и искам да върна естествения си цвят, но виждам, че ще е продължително и трудно. Запази цвета, който би искала да ти е постоянен, а боядисването-когато започнат да те притесняват белите косми. Индивидуално е. Simple Smile

# 262
  • някъде по морето
Бихте ли споделили на каква възраст ви се появиха бели коси? И с какъв интензитет се увеличаваше броят им? Аз преди три месеца намерих първия и ми беше много забавно, ха,хааа, бял косъм! И три месеца си го носех, нали е "на късмет"... Сега вече не ми е толкова забавно, защото междувременно намерих още три...
Така да не ми се занимава с бои, цапат, горят, миришат, но явно ще става по-зле. А на тъмната ми каса как се лъскат, един - два да има, и ми се струва че се забелязват от космоса.
Моята коса се прощари за първи път на 40 г, след смъртта на баща ми. Беше голям стрес за мен и се разболях. Почнах да се боядисвам на 43-4 години.
Сега се боядисвам на 2-3 седмици, защото косата ми расте много бързо.
Ако можеш да си го позволиш, има много хубави бои, които придават естествен вид на косата.

# 263
На 42 все още нямам нужда от боя, белите косми са много малко и почти не се забелязват (за разлика от приятелки, които още на 30 не можеха без боя, но то си е ген, предполагам, и майка ми почна да има нужда от боя като мина 55)
Започнаха да се показват тази година след семейни неприятности
 За сега само сменям цвета веднъж годишно, защото моят ми омръзва
Харесва ми една безамонячна, махагон, правя и леки кичури отгоре
Бързо се измива боята при мен и дано скоро да нямам нужда от редовно боядисване, защото това ще означава всеки месец
Макар че тук съм намерила едни уж еко и био в една дрогерия, ама кой знае и те каква гнус са

# 264
  • Испания
Бихте ли споделили на каква възраст ви се появиха бели коси?
...

На 20+. Наследствено побеляваме рано. Нищо, че се казва, че всеки бял косъм е изживяно удоволствие.  Wink

# 265
На 32 имах първите 2-3 бели косъма и за година се получи доста внушителен кичур на бретона. Започнах веднага да се боядисвам щото не бе така разпределено по косата а точно на едно място и то фрапиращо.  Както писах май преди време ,когато срещнах за пръв път свекърва ми тя е беше на 41. Беше с тотално бяла коса и мнение че естествената красота е нещо незаменимо. ами ...... изглеждаше като баба. Считам това за един от добрите уроци които съм получила в живота. Затова се боядисвам всеки месец. Не го намирам за прекалено трудно, въпрос на навик.

# 266
  • София
Здравейте Момичета,да се представя-казвам се Сузана-тук съм Шмурди,от София съм.Все още не съм на 50,но и 45 си е вече сериозна възраст.
До сега не съм се замисляла за крем за шия и деколте,но вчера се замислих сериозно али крема който използвам за лице и нанасям и на долу,може да подържа тази зона?Дайте съвет и препоръки за такава козметика.
Хубав ден от мен на всички пожелавам...

# 267
Здравейте Момичета,да се представя-казвам се Сузана-тук съм Шмурди,от София съм.Все още не съм на 50,но и 45 си е вече сериозна възраст.
До сега не съм се замисляла за крем за шия и деколте,но вчера се замислих сериозно али крема който използвам за лице и нанасям и на долу,може да подържа тази зона?Дайте съвет и препоръки за такава козметика.
Хубав ден от мен на всички пожелавам...
Има специални кремове за шия и деколте и е хубаво те да се използват за тези зони.
Аз обаче си ползвам сутрин дневния крем и вечер нощния крем за шия и деколте.
Всъщност аз ползвам само следната кремове: дневен, нощен, околоочен, за ръце, за тяло, за крака.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 13:53 от monii

# 268
  • Испания
...Дайте съвет и препоръки за такава козметика.
...

Използвам превантивно крем против бръчки само за шията и деколтето.

# 269
Здравейте момичета!   bouquet Записвам се и аз, на 48 години съм и ми харесва Simple Smile Ходя два пъти седмично на зумба и един път на степ аеробик. Все се боря с килограмите Wink

Общи условия

Активация на акаунт