Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 929
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
Аз от тук ги видях. Но добавям

60 години

не знам дали правилно съм разбрала, но тази дама е на 60? Ако е така-изглежда отлично за годините си, а дългата коса й стои добре.

# 211
  • София
Къса коса не се носи лесно на никоя възраст. Аз много харесвам дами с къса коса, самата аз никога не съм носила наистина дълга. Не харесвам дълги разпуснати коси в ежедневния офисен живот.
Мъжете (от моя тип) харесват женствени дами с къса подстрижка.
В определени среди може да е ОК да си с дълга развята коса и къса пола по цяло денонощие, 365 дни в годината и на 15 и на 75.
Жената от снимката е претърпяла много интервенции и не е моят тип вкл. и по тази причина. Блузката й е умилителна.

# 212
  • София
Разгледах снимки на 50 год. красавици, направи ми впечатление, че се носят с дългите си коси като млади момичета. Аз съм доста консервативна и си скъсих косата май още преди 40.

Късата коса страшно състарява. Мойта в момента е дълга колкото на 60-годишната от снимката. Надявам се на 50 да си я пусна до кръста.  Simple Smile

# 213
Как се премахват "старческите" петна по ръцете? Ужасни са! Пробвах с лазерни процедури, не става нищо. Някой да има конкретни предложения за премахване на тези петна?

# 214
 inaa3, не зная, щом лазерни процедури не помагат... може би трябва специален ексфолиант и кремове с избелващо действие, но със сигурност няма да има светкавичен ефект.
Колкото до дължината на косата, мисля, че е до човек, не до възраст. Преди няколко години се подстригах много късо и прическата не ме състари, по-скоро мъничко ми отне от женствеността. Сега съм с коса до раменете и за момента ми харесва.

# 215
  • Испания
Как се премахват "старческите" петна по ръцете? Ужасни са! Пробвах с лазерни процедури, не става нищо. Някой да има конкретни предложения за премахване на тези петна?

Не искам да те разочаровам, но знам, че не се премахват.  Sad При всички случаи слънцето влияе зле върху тези петна и засилва оцветяването, а и благоприятства уголемяването им.

Две мои приятелки имат такива на бузите на лицата си, мажат ги непрекъснато със специален крем, но няма никакъв ефект.

# 216
Много харесвам подобна прическа, но не ми отива...

# 217
Поредната глупост-с дължината на косата спрямо възрастта. А нещо за пропорции /при коса без проблеми/- лице, овал, ръст, килограми?? Твърде дългата коса на мен лично ми е нелепа на каквато и да е възраст. В младежките си години съм била с много къса коса - и сега, като кажа, че съм на фризьор, мъжът ми с надежда ме пита- ще се подстрижеш и боядисаш в черно, нали...Преди 5 год. направих опит пак- ами вече с къса коса изглеждам отвратително.
В определени среди може да е ОК да си с дълга развята коса и къса пола по цяло денонощие, 365 дни в годината и на 15 и на 75.

От тия среди не си "губят" времето по форумите, а темата е "Аз съм на... ", така че е неадекватен примера.
Като казахте за кафето за ръцете...Освен това, правя и нещо друго, супер ефикасно за устните. 3-4 пъти в седмицата сутрин, след като си изпия кафето и преди да започна грим, слагам в една лъжица кафява захар и няколко капки зехтин/може  и с бяла захар и олио Simple Smile/ и си търкам устните. Освен, че се маха мъртвата кожа и се заглаждат, някак визуално се увеличава и обема. Точно 20 секунди отнема. Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 06:57 от Гретел

# 218

Не искам да те разочаровам, но знам, че не се премахват.  Sad При всички случаи слънцето влияе зле върху тези петна и засилва оцветяването, а и благоприятства уголемяването им.

Две мои приятелки имат такива на бузите на лицата си, мажат ги непрекъснато със специален крем, но няма никакъв ефект.
Направо ме отчаяхте! Все си мислех, че има нещо ефикасно по тоя проблем!

# 219
  • Испания

Не искам да те разочаровам, но знам, че не се премахват.  Sad При всички случаи слънцето влияе зле върху тези петна и засилва оцветяването, а и благоприятства уголемяването им.

Направо ме отчаяхте! Все си мислех, че има нещо ефикасно по тоя проблем!

Съжaлявaм зa което. Може пък дa имa лек и някой дa го сподели тук.

# 220
Аз се боря с пигментни петна по лицето, придобити след третата ми бременност/родих третото си дете на 38г./. За сега няма резултат. Зимата изсветляват, но ги има.
От есента започвам нова серия кремове. Ако има ефект, ще споделям.

# 221
благодаря за темата
скоро правя 42 и смятам, че си изглеждам приемливо, особено на фона на някои сънаборки
но все пак съветите са винаги добре дошли

онова за 7/8 панталоните го научих по трудния начин - винаги са ми харесвали, не обичам дълги панталони, но се видях на една служебна снимка и  Sick (имам си от малка голям ханш, за съжаление)
от тогава всичко подобно си го нося само у нас, докато издържат, после на буклука и повече няма да купувам такива недоразумение
навън дълги и bootcut

не знам само защо така се абсолютизира това с косата
аз имах мечта за дълга, пусках я с години и после с кеф я отрязах
сега я поддържам доста къса и смятам, че ми отива много повече от дългата
моята е много гъста, но супер тънка и много се оплита и си беше яко мъчение
все още нужда от боя нямам, но моят цвят (тъмно русо до светло кестеняво) ми омръзва и два пъти годишно слагам безамонячен махагон и си правя леки кичури отгоре, стои доста свежо

относно петната - имам си и аз от прекаляване със слънцето навремето
сега се пазя от него, кремове не смея да ползвам за избелване, защото пробвах един и се докарах като петниста хиена  Embarassed

в момента любимите ми дрехи са тези
а, любимият ми сайт не работи
като спре профилактиката, ще пусна линкове

от около година почнах отново да ходя на токове - около 6-8см, по-дебели и стабилни за всекидневно ходене
определено допринасят за самочувствието

козметиката ми за лице са бебешките кремове на Веледа
ФДТ, пудра - само при необходимост, на д-р Хаушка, че и там видях до какво води всекидневната употреба след 20год
пак от същата марка - очна линия и спирала всеки ден

цигари никакви - за съжаление видях какво причиняват на женското лице и добре, че съм пропуснала този порок
сън мин 7ч всяка нощ
храна без джънк и химии, с добри мазнини и протеини
опитвам се да имам контрол върху стреса, колкото и да е  трудно понякога

още веднъж мерси за темата
ще ви хвърлям по едно око

# 222
  • София
Цоп и аз тук

До преди 2 години нямах проблем нито с килограми, нито с корем, нито с ханш, нито с бръчки, бели косми и така нататъка...

Но дойде тъжната истина - сега и коремче си имам, и в ханша качих, и бръчки ми се появиха - най-явни според мен по шията, и петна на ръцете имам /е, още не са много, но аз си ги виждам/...

Мен късата коса ме подмладява - сега съм на черта до ушите и се чувствам супер добре, миналата зима без да се усетя, я бях пуснала до кръста - ми с пусната коса приличах на бабичка, добре че ми дойде ума в главата, та я отрязах... Пък и каквото и да си говорим, косата ми не е като на младини. Появиха ми се и бели косми, но още удържам на фронта и не се боядисвам - намирам се добре с тях, нямам зор да изглеждам по-млада, а определено не ме правят по-стара - мисля, че изглеждам точно на възрастта, на която съм - 44

За 7/8 панталоните - още си ги нося, с туника отгоре и високи токове /платформи или обувки с дебел ток и повдигнати отпред/. Започнах да мразя острите обувки и тънките токчета, предпочитам да ми е удобно, отколкото да изглеждам секси /в същност вече си мисля, че е невъзможно вече да изглеждам секси  Grinning/. Но при мен качването в ханша и талията не е чак толкова фрапиращо и драстично, просто съм свикнала цял живот да бъда слаба и сега се чувствам ... подпухнала Simple Smile.

Та така - за 2 години минахме от "Още ставаш", на "Вече не ставаш" като се погледна в огледалото, но това не ме депресира - приемам промяната и не я намирам за трагична.

# 223
  • най-шареното място
Дами, надничам в темата от време на време много ми хареса като дух. 
Специално за петната по ръцете, опитайте крем с B5 и се поинтересувайте от дихателни техники и детокс. Имах доста петна като лунички по обратната страна на дланите и и двете неща ги намаляват без да ползвам слънцезащита. Имам време до 50, но не смятам, че ефектът е заради възрастта.

W'A'S'P' , Хаушка откъде купуваш ако не е тайна? Не съм виждала мисля, а знам че е добра.

# 224
...

W'A'S'P' , Хаушка откъде купуваш ако не е тайна? Не съм виждала мисля, а знам че е добра.

не живея в БГ
тук го има онлайн и по разни дрогерии с еко-био храни и козметики

виж онлайн, сигурно се доставя

ето малко от моите дрешки
качих ги тук, иначе от сайта на НМ се виждат трудно, а и някои вече са свършили
http://lappland.snimka.bg/daily/2013-fashion.774541.31495633

все още не мога да си намеря подходящи панталони и на саката слагам тъмни или сиви дънки
полите са до коляното, съвсем леко разкроени
вече ги няма  на сакта, но съм си свалила снимките, когато ги поръчвах
ще се опитам да ги кача
саката са леко вталени

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 11:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт