Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
И аз това се опитвах да кажа,че ако е мъртва тогава какъв е смисъла да вкарват близначка въобще,каква ще й е ролята...а ако е жива,значи има трети човек,погребан в ковчега и тогава кой е той?!

Аз лично смятам,че е жива,иначе не би имала значение нейната роля като мъртва. В началото даваха как на Хелоуин някой заплашваше Али с една вуду кукла и пишеше "Мой ред е да те измъчвам".Звучи ми точно като нейна сестра,с която са се карали постоянно,явно Али я е тормозела, и сега е ред да й се връща...и тогава заплахите не бяха насочени от А,бяха просто бележки,без подател.
Обаче ако е жива близначката,тогава някой е измъкнал и нея от гроба и я спасил  newsm78

Остава ни само да гадаем  Thinking ... Аз още си мисля, че момичето което видяхме не е Алисън, а близначката... Също така се чудя, ако има близначка Езра с коя от двете се познава  Thinking ....

# 541
Също така се чудя, ако има близначка Езра с коя от двете се познава  Thinking ....

Според мен с тази, която и момичетата познават.. когато даваха ретроспекцията в бара ми изглеждаше като тази Алисън, която до сега сме виждали - самоуверена, нахакана и т.н.

# 542
Също така се чудя, ако има близначка Езра с коя от двете се познава  Thinking ....

Според мен с тази, която и момичетата познават.. когато даваха ретроспекцията в бара ми изглеждаше като тази Алисън, която до сега сме виждали - самоуверена, нахакана и т.н.

Може би пък Кортни да се е представяла за нея ...  newsm78 ...

Интересно ми е каква тайна ще разкрие Спенсър за нощта от изчезването.. Thinking

# 543
Аз се омотах тотално вече ,айде най-накрая да дадат малко яснота  Mr. Green

# 544
Аз се омотах тотално вече ,айде най-накрая да дадат малко яснота  Mr. Green

Абсолютно.
И определено почва да ми става досадно и скучно. Време е стабилно да раздвижат сериала и да поразкриват неща, а не да оплитат още повече.

# 545
Така си е  Peace

# 546
Сетих се за Иън... него всъщност кой го уби ? И стана ли напълно ясно, че той е имал връзка с Алисън, че помня нещо такова...Той беше ли учител в училището, защото може би Алисън не е имала връзка с него, а с Езра, който също е учител ? И така Иън е бил натопен.. Много кофти, че не помня тези детайли..  newsm78

# 547
Имаше някакъв клип на Алисън и Иън, до колкото помня.. Но не съм сигурна. Не е станало ясно, кой го уби, но сигурно е А.

Замислих се, че ако онова другото момиче е погребано там и има две живи близначки - Кортни и Алисън, то наистина е много вероятно едната от тях, да бъде А. И си мисля, че А е по - възможно, да идва от Алисън, освен ако другата не е Кортни, а пак някакво име с А.

# 548
Аз поне нямам спомен Иън да е бил учител в училищто.. а нали него го уби А в черквата   newsm78

Вече сигурно половината сериал не си го спомням  ooooh!

# 549
Иън беше някакъв треньор или нещо подобно в училището. Peace А него го уби някой от А-отбора, но не се знае от добрият или от лошият А. Mr. Green

# 550
  • В две мънички очи...
Мона дали имаше такъв достъп до камери и т.н. както Езра. В последния епизод кой направи снимките на Емили - снимаше се с фотоапарат .. Май Мона пак се е заиграла с А.

# 551
Според мен въобще не се е отигравала Мона. Mr. Green

# 552
  • В две мънички очи...
И това с Майк е игра на А.

# 553
В 3 сезон ми направи впечатление нещо - когато А остави балони с бележка пред апартамента на Езра и изнудваше Ария да му каже за сина му,момичетата казаха " това е в стила на Али"  ,после шишетата с уиски пред къщата на Джейсън...Емили го пита "кой според теб би направилтова"  и той " Алисън" ..затова все повече си мисля,че има две близначки и Алисън е злобната и тя самата е А,а Кортни е добрата,която е била приятелка с момичетата.

# 554
Ами тогава защо Кортни се е представяла, като Алисън. Ако тя е била приятелка на момичетата, защо се представя под друго име? Ако Кортни е изчезнала и Али я тормози, момичетата ще кажат, че Корни липсва, а не Али. Ако е обратното, то защо Кортни ще се подписва, като А, а не като К.?!
Не че не може, да е различно от книгите и А, да бъде близначката Ани или друго име.

Ако наистина А е Али, то тогава е възможно и изобщо да няма близначки. Всичко, да е извратена игра на Али и тя всъщност от никой, да не се страхува. Да си играе с хората, след като уж вече е умряла, да се представя за друг, дa ги изнудва, да убива тези, които по някакъв начин са я тормозили и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт