Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 209
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Може А, да тормози Али, защото знае, че е убила близначката си.

# 526
Ами другото изчезнало момиче, дето лъжкините се срещнаха с приятелките й...  Thinking

Според мен това си беше чист пълнеж  Rolling Eyes ..... Дали Алисън и Сиси не са сестри ? Или Сиси има близначка..оттам и приликата с Али.. но по всичко личи че близначката е на Алисън #Crazy ... А дали изобщо момичето, с което се видя Емили е Али или пък е близначката й Кортни ? И те се сменят ? И тяхната Али се страхува от близначката(Кортни)..която я приемам като главен А ? И по тази логика Езра помага на една от тях - Алисън или Кортни ? Но при срещата с момичетата, когато 'Алисън' каза "Липсвах ли ви"  стана ясно че я е страх от Езра...което значи че това не е нашата Али(приятелката на момичетата), защото истинската Али  е имала общо с Езра и няма смисъл да я е страх от него......и всичко това ме води към мисълта, чеее..Езра преследва Кортни за да открие неговата Али, истинската..А истинската Али е лошата в играта.... Момичето, което говори по телефона с Шона, което се срещна с момичетата, и което се срещна с Емили не е тяхната Али, а близначката.... но тогава какъв би бил смисъла от изчезването на тяхната Али ? Или пък Езра е бил с Кортни и преследва Алисън за да открие Кортни..... Оплетох сееее  #Crazy #Crazy #Crazy

# 527
Че има близначка,има,въпроса е на Сиси или Алисън е. НО ако въпросната близначка е жива,тогава кой е погребан (който прилича на Алисън)?

# 528
Че има близначка,има,въпроса е на Сиси или Алисън е. НО ако въпросната близначка е жива,тогава кой е погребан (който прилича на Алисън)?

Освен прилика трябва и друго ? Не помня вече, но предполагам са направили аутопсия/ДНК..идентифицирали са че тялото е на Алисън ?

# 529

Освен прилика трябва и друго ? Не помня вече, но предполагам са направили аутопсия/ДНК..идентифицирали са че тялото е на Алисън ?

да,би трябвало поне по ДНК-то да са разбрали...освен ако А не е намесен и тука Thinking

# 530
Има логика в това, което казва Емили.. ами ако Езра е натопен от истинския А?  Thinking
Натопен? Езра беше със същият костюм като А в спец. епизод... А и бърлогата в Ravenswood и тази в хижата? Нали имаше данни за момичетата, снимки и камери. Не може да бъде натопен.

А иначе епизодът беше интересен, но ми беше много объркано, като цяло нищо не стана, защото това е сън... Всъщност много странен сън, Спенсър беше права  ooooh!
Надявам се следващият епизод да е по-интересен.  Peace

# 531
Имах предвид не точно натопен, а че А насочва момичетата към Езра, т.е. да си мислят, че той е главния А  Peace

# 532
Скучен, но красив епизод. Tired

Имам спомени, че Али я идентифицираха по жълтия потник, но според мен е логично и да са правили ДНК тест, макар че не си спомням да са споменавали. Може да има близначка, А да е убил нея вместо Али и затова тя да се крие. А причината е, че Али е просто ужасна. Mr. Green

# 533
Май има експертиза, защото нали Хана отиде при зъболекарката, за да търси в архива досието на Алисън, че нали по зъбите ги разпознават...  Peace

# 534
Скучен, но красив епизод. Tired

Имам спомени, че Али я идентифицираха по жълтия потник, но според мен е логично и да са правили ДНК тест, макар че не си спомням да са споменавали. Може да има близначка, А да е убил нея вместо Али и затова тя да се крие. А причината е, че Али е просто ужасна. Mr. Green

Да, в това наистина има логика Grinning Но, чак пък причината да е че Али просто е ужасна....би било много тъпо ако няма нещо конкретно Grinning Интересно ми е близначката мъртва или жива ще се появи във филма, защото, ако просто се разбере, че "Алисън" е имала близначка, но е мъртва, ще стане ясно, че погребаната е тя, близначката, но ако се окаже жива, то тогава ще има две близначки и едно мъртво момиче погребано, на мястото на Али !??

# 535
  • В две мънички очи...
Нали Али беше залята с бетон как го изчистиха този бетон че да я идентифицират. ДНК не е правено ама този труп обиколи къде ли не. Нали беше и във влака даже.

# 536
Епизода беше много скучен последните 10 минути минах наскрол, което не съм правила никога. Ако скоро не поразкрият най- посл енещо няма да се разрешат нещата Peace

# 537
И аз ще гледам днес по-късно

# 538
 Да, в това наистина има логика Grinning Но, чак пък причината да е че Али просто е ужасна....би било много тъпо ако няма нещо конкретно Grinning Интересно ми е близначката мъртва или жива ще се появи във филма, защото, ако просто се разбере, че "Алисън" е имала близначка, но е мъртва, ще стане ясно, че погребаната е тя, близначката, но ако се окаже жива, то тогава ще има две близначки и едно мъртво момиче погребано, на мястото на Али !??
[/quote]

И аз това се опитвах да кажа,че ако е мъртва тогава какъв е смисъла да вкарват близначка въобще,каква ще й е ролята...а ако е жива,значи има трети човек,погребан в ковчега и тогава кой е той?!

Аз лично смятам,че е жива,иначе не би имала значение нейната роля като мъртва. В началото даваха как на Хелоуин някой заплашваше Али с една вуду кукла и пишеше "Мой ред е да те измъчвам".Звучи ми точно като нейна сестра,с която са се карали постоянно,явно Али я е тормозела, и сега е ред да й се връща...и тогава заплахите не бяха насочени от А,бяха просто бележки,без подател.
Обаче ако е жива близначката,тогава някой е измъкнал и нея от гроба и я спасил  newsm78

# 539
Ако наистина има близначка (в което много вярвам) мисля, че трябва да е жива, за да се окаже, че е А  Peace

Иначе ако е имало близначки, но едната е мъртва, тогава кой ще бъде А и ква ще му е файдата  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт