Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
От начало може всичко да е било игра, но в последствие нещата са се объркали .. Thinking ...

Нали е потвърдено, че има близначка, а по всичко личи че тя е на Алисън..така че вече приемаме, че има две Али-та - добра и лоша; приятелка на момичетата и другата.. ? Добра, добра..колко да е добра...Нали я знаем какви работи правеше с хората и как ги унижаваше.. Т.е. и двете са лоши.... Оф да свършва сезона вече и да кажат всичко, че с моите теории главата ми....  #Crazy

# 556
След дълга пауза отново започнах да гледам сериала. Тотално се обърках вече. И тази Хана и майка й невероятни каши забъркаха. Вечно се забъркват в нещо, но просто не мога да разбера как така А. знае всичко и по всяко време.
Аз съм малко и назад със сериите. Ще гледам довечера 4 сезон, 7-ма серия. Стигнах до момента, в който арестуват майката на Хана.

# 557
Да се присъединя към вас, след малко пускам новия епизод  Heart Eyes

# 558
Някой гледа ли  Wink

Епизода на мен пак ми беше скучен, но поне се разбра що за човек и каква му е ролята на Езра !! Дано другия епизод е поооо-интересен. Heart Eyes

# 559
Съни може ли в спойлер да кажеш нещо повече за Езра? Hug
Не мога да гледам сега, но нямам нищо против да се спойлирам  Mr. Green
Така или иначе в последно време го гледам по инерция.

# 560
Съни може ли в спойлер да кажеш нещо повече за Езра? Hug
Не мога да гледам сега, но нямам нищо против да се спойлирам  Mr. Green
Така или иначе в последно време го гледам по инерция.

Разбира се Peace
Скрит текст:
Момичетата(основно Спенсър), казаха на Ария за подозренията им относно това че Езра е А., но Ария естествено не повярва на това. Даже за малко да се изтърве пред Езра, какво й казаха момичетата, но се усети и спря навреме. След това Езра каза нещо, което няма от къде да знае и Ария се усъмни. Отиде в хижата му, там намери едни записки, негови, за Алисън. Тя естествено хвръкна навън, защото Езра се прибра в хижата и почна да крещи... Качиха се на, лифт мисля,  Ария почна да крещи а Езра й обясни, че се познавали с Алисън, която го излъгала за годините си..Били са заедно, но след изчезването й той не можел да спре да мисли за нея и затовя почнал да саморазследва..пишел книга за нея..крими книга. И почнал да преподава в Роузууд основно с тази цел да извлича информация и използвал момичетата..но не предполагал, че ще се влюби в Ария.
Малко подробно ама...за по - хубав ефект. Grinning

# 561
Еее...
Скрит текст:
тоя пък Езра, дали наистина ще се окаже вярно това, аз пък си искам да е лош, поне нещо интересно да има в този сериал. Ария със сигурност ще му повярва. Все пак дали казва истината?

# 562
Е щом само пише книга,тогава защо ги следеше с камери,защо на Хелоуин се облече с костюма с маската,защо се сби със Спенсър (май беше) и после ръката му беше наранена? защо Алисън бяга от него...и каква работа имат заедно с Мона? ( която си мисля,че все още е от А)

А след като актрисата,която е Джена потвърди,е някой има близначка,мислите ли,че е на Алисън? Доста доказателства даваха,но не е ли твърде очевидно,и в книгите е така.Макар че там Кортни е мъртва,а според мен в сериала ще е жива и е А.

# 563
Голяма боза стана с тоя Езра..да бяха измислили нещо по-завъртяно,примерно че е агент под прикритие и разследва смъртта на Алисън  Laughing Изключително глупава ми е идеята с книгата, да не говорим,че половин сезон ни натякват,че е от А,а той човека си пишел романче. Тъкмо да разкрият кой е А и нъц,не е той...пък може и той самия да не знае,че е А.  Laughing

# 564
Виждам, че сте обсъждали нещо за близначка- аз не съм го мислила досега и се връщам да ви чета.  Peace

# 565
Голяма боза стана с тоя Езра..да бяха измислили нещо по-завъртяно,примерно че е агент под прикритие и разследва смъртта на Алисън  Laughing Изключително глупава ми е идеята с книгата, да не говорим,че половин сезон ни натякват,че е от А,а той човека си пишел романче.

newsm10

# 566
Ама според мен Езра излъга. Може това, което каза да е истина, но все пак имаше камери в мазето, чак пък такова проучване за една книга... Не ми се връзва. Иначе на мен ми се иска да няма нищо общо с А, но едва ли. Надявам се момичетата да не се вържат на това. Tired

Или пък Езра наистина е отишъл в Розууд с първоначалната идея да напише книгата, но след като разбира, че Али е жива, започва да следи момичетата. Това обяснява донякъде камерите, но все пак... Съмнително ми е. Но му вярвам, че се е влюбил в Ария. Heart Eyes

# 567
И на мен ми се видя много съмнително това с книгата. Напълно изсмукано от пръстите, набързо и зле скалъпена лъжа, ама Ария, влюбената душичка ще се върже.  Rolling Eyes

И все пак сериала си е чиста фантастика.
Къде ще се случи това, някои си да застрашава живота на 4 момичета, с влиятелни родители, и те ще си траят.  Mr. Green

# 568
И все пак сериала си е чиста фантастика.
Къде ще се случи това, някои си да застрашава живота на 4 момичета, с влиятелни родители, и те ще си траят.  Mr. Green

Абсолютно. Mr. Green

# 569
Това, че Езра пише книга го четох наскоро като теория  Peace Предполагах, че ще се измъкнат някак и той няма да се окаже А  Peace

Общи условия

Активация на акаунт